San Green Supreme (317 g)

san_green_supreme_3170.jpg

A Green Supreme Fusion egy egyedülálló szupertápanyag-komplex.

30 adag/kiszerelés (10,55 g/adag)
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
san_green_supreme_3170.jpg

11 780 Ft -15% 9 980 Ft

Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Mint egészség-centrikus személy megpróbálsz helyesen étkezni és rendszeresen edzeni? Gratulálunk! Ez a két dolog a legfontosabb, amit önmagadért tehetsz és tenned kell, ha hosszú és egészséges életet akarsz! Ugyanakkor tisztában vagyunk azzal, hogy mindez mindennap milyen kihívást jelent a számodra! A megfelelő minőségű és mennyiségű tápanyagok bevitele kiritikus elem, ám sokszor szinte megoldhatatlannak tűnő vállalkozás! Megértjük a dilemmádat, és pontosan ezért fejlesztettük ki a Green Supreme Fusion-t!

A Green Supreme Fusion egy egyedülálló szupertápanyag-komplex, mely organikus növényeknek, zöldségeknek, gyümölcsöknek, pre- és probiotikumoknak, és olyan egyéb esszenciális tápanyagoknak a koncentrál, megadózisú keveréke, mely egy formulába zsúfolva biztosítja a számodra, hogy semmilyen az egészséged megőrzése és javítása, valamint szellemi- és fizikai teljesítményed maximalizálása érdekében szükséges tápanyagban se szenvedhess hiányt!

A Green Supreme Fusion speciális zöld-komplexe páncélként véd a szabadgyökök és egyéb környezeti ártalmak károsító hatásai ellen, miközben támogatja az emésztésed, javítja a tápanyagok felszívódását és hasznosulását, erősíti az immunitást, gyorsítja az intenzív megterhelések utáni regenerációt, fokozza a zsírvesztést, javítja a közérzetet, a vitalitást és az általános egészségi állapotot!

Csupán napi 2 adagolókanál elfogyasztásával megadod a szervezeted számára mindazt, ami egy hosszabb és teljesebb életet garantálhat!

Adagolás:

Keverj el 1-2 adagolókanállal 3 dl vízben vagy gyümölcslében és fogyaszd azonnal!

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
B2-vitamin
5 mg
<1%
 
B3-vitamin
1
5%
 
B6-vitamin
8
<1%
 
B12-vitamin
1
17%
 
Kolin
65 mg
12%
 
Foszfor
300
30%
 
Jód
25
17%
 
Magnesium
4 mg
1%
 
Szelén
10
14%
 
Réz
80 mcg
4%
 
Mangán
150 mg
8%
 
Life Extension & Free Radical Cell Scavenging
 
 
 
Chia Seed Bran
1000 mg
 
 
Chlorella
1000 mg
 
 
Lecitin
1000 mg
 
 
Spirulina
1000 mg
 
 
Acerola
750 mg
 
 
Phyto Nutrient Adaptogenic & Sea Algae Blend:
1200
 
 
(Barley Grass [Hordeum Vulgare L.][Aerial], Beet Juice [Beta Vulgaris L.][Root], Avena Sativa [Bran][Organic], Rice Bran [Brown][Oryza Sativa][Bran][Organic], Green Tea Extract [Carmelia Sinensis][45% EGCG & 98% Catechins][10% Caffeine], Ginger [Root Powd
 
 
 
Vital Greens & Harmonizing Mushroom Blend:
865
 
 
(Wheat Grass [Triticum Aestivum L.][Arieal][Organic], Tiger Cane Extract [Polygonum Cuspidatum][8% Natural Resveratrol], Cordyceps Seninsis [7% Cordyceptic Acid], Shiitake Mushroom [Lentinula Edodes][Whole Mushroom], Quercetin [Dihydrate])
 
 
 
Organic & Pesticide-Free Veggie Power Blend
700
 
 
(Organic Tomato (Freeze Dried)(Natural Source Lucopene), Organic Pomegranate, Organic Kale [Freeze Dried][Natural Source Of Lutein], Organic Parsley [Freeze Dried], Organic Spinach [Freeze Dried][Octasanol, Triacosanol, Hexanosanol])
 
 
 
Comprehensive Plant Enzyme & Digestion Matrix
250
 
 
(Fungal Amylase [3,750 SKB], Glucoamylase [27.5 AG], Fungal Protease [12,500 HUT], Alkaline Protease [1,875 PC], Cellulase [37.5 CU], Lactase [250 ALU], Lipase [250 FIP], Invertase [18.75 Sumner], Maltase [25 DP], Hemicellulase [37.5 HCU])
 
 
 
Pre-FOS & ProBiotic
100
 
 
(40% L. Acidophilus DDS-1, 20% B. Longum, 20% L. Casei, 10% B. Breve, 10% L. Brevis, Inulin 75 Mg)
 
 
 
Kalória
37 kcal
 
 
Kalória
9 kcal
 
 
Zsír
1 g
2%
 
Zsír
0
 
 
Zsírsav
0
 
 
Koleszterin
0
 
 
Nátrium
25 g
1%
 
Kálium
167 mg
5%
 
Szénhidrát
5 g
2%
 
Rost
3 g
12%
 
Cukor
1 g
 
 
Fehérje
2 g
4%
 
A-vitamin
1290
26%
 
C-vitamin
234
390%
 
Kalcium
21 mg
2%
 
Vas
2
11%
 
E-vitamin
12
40%
 
B1-vitamin (Tiamin)
13 mg
<1%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem San Green Supreme (317 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.