-15% San Free-T (120 kapszula)

most
15%
kedvezmény
san_free_t.jpg

A kulcs a szabad tesztoszteron maximalizálása, minél több kering benned, annál nagyobb és keményebb lehetsz.

30 adag/kiszerelés (4 kapszula/adag)
san_free_t.jpg

11 080 Ft -15% 9 380 Ft

Raktáron

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Témák a termékkel kapcsolatban: Mire jó a tribulus terrestris? Tömegnövelő edzés
LASSÍTS LE EGY PILLANATRA ÉS MINDEN EGYES SZAVÁT OLVASD EL ENNEK AZ ÜZENETNEK! MINDENT TISZTÁN KELL LÁSS, ÉS NEM MARAD TÖBB KÉRDÉSED...CSAK HOGY MIKOR VEHETED BE AZ ELSŐ ADAG FREE-T-T!

Úgy edzel, mintha nem létezne holnap, mintha a mai edzés jelentene mindent, mintha minden egyes izzadságcsepped gránitkeményé izommá válna! Van egy célod, és mindent megteszel érte...MINDENT, hogy újabb és újabb kiló száraz izmot pakolj magadra!
 
A KÉRDÉS: ELÉGEDETT VAGY?
AMENNYIBEN A VÁLASZOD NEM, AKKOR ITT AZ IDEJE ANNAK, HOGY MEGKAPD, AMIT MEGÉRDEMELSZ!
Drámai sebességű testkompozíció változást akarsz, kőkemény, mélyen barázdált izmokat? Azt akarod, hogy amilyen keményen dolgozol, az izmaid is olyan ütemben fejlődjenek? Nézz körül a teremben látsz igazán izmos harcostársakat? Naná...és mi a titkuk? Mind tudjuk...kémia! De mi lenne, ha ez a plusz...ha ez az előny a számodra is elérhető lenne, de nem szintetikus hormonkészítmények útján, hanem egy természetes formula segítségével?

A kulcs a szabad tesztoszteron maximalizálása, minél több kering benned, annál nagyobb és keményebb lehetsz...ha képesek lennénk maximalizálni a szervezetben termelődő mennyiséget, és emelni a szabad vs. kötött tesztoszteron arányt, akkor az eredmény rekord sebességű regeneráció és drámai anabolizmus lenne...ez az az állapot, amikor minden egyes ismétlés, minden egyes falat izommá válik! Amikor edzésről edzésre erősebb és nagyobb leszel, és amikor egyre mélyebb és melyebb barázdák szeli át izmaid!

A SAN Free T az a formula, ami az átlagosból kiemelkedőt tehet...ami az endogén tesztoszteron termelést az emberileg lehetséges maximális szintre emeli, miközben az aromatáz és alfa-reduktáz enzimek blokkolásával csökkenti a tesztoszteron ösztrogénné és DHT-vé alakulását!

- SZÁRAZ IZOMNÖVEKEDÉS
- REKORD SEBESSÉGŰ REGENERÁCIÓ
- KIROBBANÓ ENERGIASZINT
- IDRÁMAI ERŐSZINT NÖVEKEDÉS
- SOSEM TAPASZTALT SZEXUÁLIS TEJLESÍTŐKÉPESSÉG

Adagolás:
Fogyassz napi 4 kapszulával, lehetőleg étkezéskor.
összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Indole-3-Carbinol
100 mg
 
 
Coleus Forskohlii
100 mg
 
 
Calcium D-Glucarate
100 mg
 
 
Urtica Dioica
120 mg
 
 
D-Aspartic
3000 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem San Free-T (120 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
termeszetes_tesztoszteron_fokozas_1.jpg Hogyan növeld természetes módon a tesztoszteron szinted?

A tesztoszteron növelés mindig is népszerű téma a férfiak körében: hiszen az optimális tesztoszteron szint összekapcsolódik minden olyan maszkulin jeggyel, amit akarunk: erő, izom, szexuális energia.

sportorak_1_1.jpg Sportóra kisokos 1. rész

Manapság az egyik legkelendőbb kiegészítő a sportóra lett a fizikai edzést végzők körében. Míg húsz évvel ezelőtt volt két-három gyártó a piacon nagyon szűk termékportfólióval, mostanra már a néhány ezer forintos távol-keleti gagyitól a félmilliós precíziós mérnöki műremekig mindent megtalálunk. Annyi a funkció, hogy sokan csak pislognak amikor megveszik az elsők órájukat. Még ennél is többen vannak, akik egyszerűen szégyellik beismerni, hogy nem igazodnak ki rajta. Úgy gondoltuk itt az ideje, hogy ezeket bemutassuk, mivel meggyőződésünk, hogy egy roppant hasznos eszközökről van szó és ha adekvát mód tudjuk kezelni, akkor az edzéseinket tudatosabb szintre emelhetjük. Elsőként ismerjük meg a sportórák legfontosabb funkcióját a pulzus mérést!

hict_1.jpg Ismerd meg a HICT módszert

Ismerd meg a HICT-et, azt az edzésmódszert, ami elmossa a határokat a kardió és a súlyzós edzés között! A HICT azt ígéri, hogy végig az anaerob küszöb felett dolgozol, de sokkal durvábban, mint azt a korábbi magas intenzitású edzések során megtapasztalhattad. Tényleg hatékony lehet? Vajon valóban van-e új a nap alatt és tényleg mást takar-e ez a módszer és nem csak egy átnevezett HIIT?

hosszu_pihenoido_2.jpg Növekedj úgy, hogy kevésbé fájjon másnap

Azt már régóta tudjuk, hogy a különféle hosszú pihenőidők a sorozatok közt kihatnak az edzésmunkád eredményességére és befolyásolják, hogy inkább erőt, vagy inkább állóképességet fejlesztesz az edzés során. Most már az is bizonyosodni látszik, hogy az edzést követő izomlázra is más hatással vannak, mint azt korábban hittük. Rövidebb izomláz, gyorsabb regenerálódás, azaz hamarabb fogsz készen állni az újabb megmérettetésre!