San CortStat (60 kapszula)

san_cortstat_60.jpg

A CORTAT egy kortizon csökkentő formula, mely meggátolja, hogy stressz hatására a szervezet lebontsa az izomszövetet.

30 adag/kiszerelés (2 kapszula/adag)
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
san_cortstat_60.jpg

10 080 Ft -15% 8 580 Ft

Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
- Harcol a stressz és a kortizon ellen
- Hatékonyan csökkenti a kortizon szinteket
- Fokozott nitrogén visszatartás
- Megnövekedett glikogén és a fehérje szintézis
- Fokozza a sejthidratálást
- Gyorsabb edzés utáni regenerálódást biztosít

A CORTSTAT egy új formula, mely csökkenti a kortizont, melyet stressz hatására termel a szervezet. A kortizon váltja ki az izomszövet leépítését, így e hormon csökkentése hozzájárulhat a katabolikus folyamatok meggátolásához. Másképpen, a CORTSTAT megvédi az edzőteremben töltött kemény munka gyümölcsét. A termék fő hatóanyaga, a foszfatidil-szerin (SerinAid) bebizonyított képessége, hogy csökkenti a kortizon szinteket, ezzel lehetővé téve a hatékonyabb aminosav hasznosítást a fokozott nitrogén visszatartásért, glikogén szintézisért és fehérje szintézisért. A foszfatidil-szerin továbbá javítja a memóriát is, tehát segít kiemelkedő eredményeket elérni fizikai és mentális téren is.

Adagolás:
Napi 2 kapszula.
összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Alanyl-L-Glutamine Dipeptide (GlutaDiPEP)
800 mg
 
 
Phosphatidyl Serine (from soy)
200 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem San CortStat (60 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
1200_kalorias_etrend_1.jpg 1200 kalóriás étrend - ajánlott-e egyáltalán valakinek?

Ha rákeresel, akkor láthatod: az internet tele van 1200 kalóriás - vagy még annál is kevesebb tápértékű étrendekkel. A kevés napi koszt természetesen hatalmas ígéretekkel, mínusz kilókkal és centikkel kecsegtet... de vajon tényleg megéri bárkinek is ilyen étrendet követni?

szenhidratmentes_brownie_1.jpg Szénhidrátmentes brownie, fitt fagyival - diétamámor villámgyorsan!

Nagyon sok diéta épül a szénhidrátok korlátozására - így a régi, durván csokis kedvenceink eliminálására is. Ezt a diétás brownie-t azonban lelkiismeret-furdalás nélkül fogyaszthatja mindenki - beleértve a cukorbetegeket / ketogén diétázókat / Atkins étrendet folytatókat is. Egy szelet szénhidráttartalma csupán 2,1 g!

genetika_kerek_fenek_1.jpg Valóban a genetika határozza meg, hogy mennyire kerek a feneked?

A genetika egy népszerű kifogás, ha nem tudjuk elérni az álomalakot. Hányszor rejtőztünk már e mögé, nemde? De most nézzük meg, hogy mit befolyásol valóban a genetika, és mit nem - a kerek hátsóra kiélezve kifejezetten!

sos_reggeli_tippek_2.jpg Sós reggeli tippek - ha unod a zabkásád!

Nem is tudom, meg lehet-e unni, hiszen annyiféle mód, annyi ízzel, fehérjével variálhatjuk… de jó, hát vegyük azt, hogy ráuntunk és édes helyett valami sós-rágható élmények után vágyunk.