San CortStat (60 kapszula)

san_cortstat_60.jpg

A CORTAT egy kortizon csökkentő formula, mely meggátolja, hogy stressz hatására a szervezet lebontsa az izomszövetet.

30 adag/kiszerelés (2 kapszula/adag)
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
san_cortstat_60.jpg

9 680 Ft -14% 8 280 Ft

Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
- Harcol a stressz és a kortizon ellen
- Hatékonyan csökkenti a kortizon szinteket
- Fokozott nitrogén visszatartás
- Megnövekedett glikogén és a fehérje szintézis
- Fokozza a sejthidratálást
- Gyorsabb edzés utáni regenerálódást biztosít

A CORTSTAT egy új formula, mely csökkenti a kortizont, melyet stressz hatására termel a szervezet. A kortizon váltja ki az izomszövet leépítését, így e hormon csökkentése hozzájárulhat a katabolikus folyamatok meggátolásához. Másképpen, a CORTSTAT megvédi az edzőteremben töltött kemény munka gyümölcsét. A termék fő hatóanyaga, a foszfatidil-szerin (SerinAid) bebizonyított képessége, hogy csökkenti a kortizon szinteket, ezzel lehetővé téve a hatékonyabb aminosav hasznosítást a fokozott nitrogén visszatartásért, glikogén szintézisért és fehérje szintézisért. A foszfatidil-szerin továbbá javítja a memóriát is, tehát segít kiemelkedő eredményeket elérni fizikai és mentális téren is.

Adagolás:
Napi 2 kapszula.
összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Alanyl-L-Glutamine Dipeptide (GlutaDiPEP)
800 mg
 
 
Phosphatidyl Serine (from soy)
200 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem San CortStat (60 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.