Rich Piana 5% Nutrition Freak Show (180 kapszula)

rich_piana_5_freak_show_180_kapszula.jpg

Rich Piana 5% Nutrition Freak Show egy stimuláns mentes zsírégető, mindazoknak ajánlott akik hatékonyan szeretnék felhasználni az érkezésükben elfogyasztott szénhidrátokat. Legyen szó diétáról, vagy sportolóként az izomzat gyors visszatöltése zsírosodás nélkül. Vagy azoknak is alternatíva lehet akik természetes úton szeretnék optimalizálni a szénhidrátbevitel okozta zsírosodást.

30 adag/kiszerelés (6 kapszula/adag)
rich_piana_5_freak_show_180_kapszula.jpg

13 680 Ft -15% 11 580 Ft

Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

MI AZ 5% NUTRITION FREAK SHOW?
5% Nutrition Freak Show egy inzulin utánzó, amely az inzulin hatását használja fel, az elfogyasztott szénhidrátokat az izomzatba adoptálja, betölti, nem pedig zsírként raktározza. A Freak Show optimalizálja az inzulint, hogy megakadályozza a zsírraktározást és gondoskodik arról, hogy a fogyasztott szénhidrátok tüzelőanyaggá váljanak. Kontrollálja az izomzatban elraktározott glikogén telítettséget, ez növeli a teljesítményt és így hatalmas izom-szivattyúhatást, bedurranást kap! Továbbá elősegíti az edzések során, hogy ne ürüljenek gyorsan a glikogének az izomzatból, fenntartva az optimális vércukorszintet.


HOGYAN MŰKÖDIK AZ 5% NUTRITION FREAK SHOW
5% Nutrition Freak Show úgy tervezték, hogy segítsen optimalizálni az inzulin elválasztást a szénhidrát fogyasztásánál, és inkább hatékonyan „üzemanyagként” használja fel az izomzat a szénhidrátokat, nem preferálva az elraktározást zsírként! A Freak Show természetes alapanyagokból készül.

ADAGOLÁSA:
Fogyaszd 15-20 perccel a legmagasabb szénhidrát étkezés előtt. Minimum 50 gramm szénhidráttal kell beszedni!

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
B1-vitamin (Tiamin)
100 mg
8333%
 
Kalcium
63 mg
6%
 
Króm
400 mcg
333%
 
Gymnema sylvestre kivonat
1000 mg
 
 
Banaba Powder
500 mg
 
 
Berberine
350 mg
 
 
Cinnamon
300 mg
 
 
Bitter Melon
300 mg
 
 
NA-R-Alpha Lipoic Acid
200 mg
 
 
Fenugreek
100 mg
 
 
Fekete bors
10 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Rich Piana 5% Nutrition Freak Show (180 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
1300kcal_dieta_1.jpg Ünnepek utáni mentőöv: gyors 1300 kalóriás diétás étrend!

Az ünnepi dőzsölésbe sokan belecsúszunk… és mivel nem lehetett visszautasítani a nagyi bejglijét és a töltött káposztát is zserbóval kísértük le… gyors mentőövre lehet szükségünk.

hosszu_pihenoido_2.jpg Növekedj úgy, hogy kevésbé fájjon másnap

Azt már régóta tudjuk, hogy a különféle hosszú pihenőidők a sorozatok közt kihatnak az edzésmunkád eredményességére és befolyásolják, hogy inkább erőt, vagy inkább állóképességet fejlesztesz az edzés során. Most már az is bizonyosodni látszik, hogy az edzést követő izomlázra is más hatással vannak, mint azt korábban hittük. Rövidebb izomláz, gyorsabb regenerálódás, azaz hamarabb fogsz készen állni az újabb megmérettetésre!

boseges_reggeli_2.jpg A bajnokok reggelije

Bizonyára számtalan alkalommal hallottad már az elcsépelt frázist, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ami azt illeti úgy tűnik, még most 2021-ben is helytálló az állítás nem csak egy üres közhely. Mostani cikkünkben a frissebb kutatások közt szemezgettünk, hogy utánajárjunk miért kellene odafigyelni fokozottan arra, hogy úgy indítsd a reggelt kiváltképp akkor, ha nem "csak" egészséges, hanem eredményes sportoló is szeretnél lenni.

plank_press_2.jpg Nyomás statikus hídtartásból

Unod már a hagyományos plank-et, mert a végtelenségig tudod tartani? Akkor itt az ideje, hogy kipróbálj egy olyan verziót, ami annyira kemény, hogy attól sírni fogsz! Ez egy olyan gyakorlat, ami azoknak való, akik azt szeretik, amikor az edzés igazán embert próbáló és folyton keresik az új kihívásokat! Kombináljuk össze a jól megszokott gyakorlatot egy nyomó mozdulattal, ezzel sokkolva a vállövet és a törzset egyszerre!