Rich Piana 5% Nutrition All Day You May EU Caffeinated (465 g)

rich_piana_5_all_day_you_may_caffeinated_500g.jpg

Az AllDayYouMay egy 10:1:1 arányú BCAA és regeneráló formula, az egyik legdinamikusabb termék a táplálékkiegészítő piacon koffeinnel kiegészítve!

25 adag/kiszerelés (20 g/adag)
gyumolcspuncs.jpg
Gyümölcspuncs
14 180 Ft -16% 11 980 Ft
Nem rendelhető
sweet_tea.jpg
Édes tea
14 180 Ft -16% 11 980 Ft
Nem rendelhető
vanilias_jeges_kave.jpg
Vaníliás jeges kávé
14 180 Ft -16% 11 980 Ft
Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK


Az AllDayYouMay-t arra terveztük, hogy segítse az izomépítést és az edzések közötti regenerálódást. Tömve van esszenciális aminosavakkal, Copmax-al, béta alaninnal, elektrolitokkal és ízület támogató hatóanyagokkal.

Az ADYM Rich Piana filozófiáját követi, miszerint a táplálékkiegészítők nem helyettesítik a minőségi étkezést, hanem az ételek mellett kell fogyasztani, hogy segítsenek elérni a céljaid.

A fehérjék segítenek az izomsejtek javításában, növekedésében és fenntartásában. Az aminosavak a fehérjék építőkövei, melyeknek két formája van: esszenciális és nem esszenciális. A nem esszenciális amoinsavakat a szervezet elő tudja állítani, míg az esszenciális aminosavakat csak kívülről tudjuk bevinni.

A leucin az mTOR protein aktivátora, melynek fontos szerepe van az izomfehérje szintézisben. Pozitív hatása van a sovány izomtömegre, az erőszintre és állóképességre.

Az AllDayYouMay 10:1:1 arányban tartalmaz leucint, izoleucint és valint.

Az ADYM Creatinol-O-Phosphate-ot (COPMAX) és béta alanint is tartalmaz.

A gyorsabb regenerálódás elősegítése érdekében glutamint és karnitint is adtunk a formulához, a hidratáltságért pedig elektrolitokkal és kókuszvíz koncentrátummal is kiegészítettük.

Ha mindez még kevés lenne, az All Day You May az ízületeknek is segít: glükozamint és MSM-et tartalmaz, hogy valóban egész nap mozgásban tartson!Adagolás:
1 adagolókanál 360-480 ml vízben feloldva, étkezések között, edzés előtt, edzés közben, edzés után. Az ajánlott használata a terméknek, 4 adagolókanál 3,8 liter vízhez, és fogyaszd a nap folyamán.
összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Essential Amino Acid Blend
155 mg
 
 
L-Phenylalanine, L-Threonine L-Histidine, L-Methionine
 
 
 
Conditionally Essential Amino Acid Blend
2750 mg
 
 
L-Glutamine, L-Carnitine, L-Tartrate, N-Acetyl Cystine
 
 
 
Amino Acid Support Blend
960 mg
 
 
L-Taurine, Raw Coconut Water Concentrate, Alpha-Hydroxyisocaproic Acid (Leucic Acid), Bromelain, MicroDried Blueberry Fruit Powder
 
 
 
Intra-Cellular Buffer Blend
1500 mg
 
 
Creatinol-O-Phosphate (CopMax), Beta-Alanine (CarnoSyn)
 
 
 
Joint Support Blend
600 mg
 
 
D-Glucosamine Sulfate Potassium, Methylsulfonylmethane (MSM)
 
 
 
Kalória
10 kcal
 
 
Natural Energy Blend
201 mg
 
 
Green Tea (camellia sinensis L.) (leaf) Extract (std. to 50% caffeine), Green Coffee (Coffea robusta) (seed) Extract (std. to 50% chlorogenic acids)
 
 
 
Zsír
1 g
2%
 
Kálium
576 mg
24%
 
C-vitamin
200 mg
333%
 
B6-vitamin
2 mg
100%
 
B12-vitamin
125 mcg
2083%
 
BCAA
6 g
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Rich Piana 5% Nutrition All Day You May EU Caffeinated (465 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
hosszu_pihenoido_2.jpg Növekedj úgy, hogy kevésbé fájjon másnap

Azt már régóta tudjuk, hogy a különféle hosszú pihenőidők a sorozatok közt kihatnak az edzésmunkád eredményességére és befolyásolják, hogy inkább erőt, vagy inkább állóképességet fejlesztesz az edzés során. Most már az is bizonyosodni látszik, hogy az edzést követő izomlázra is más hatással vannak, mint azt korábban hittük. Rövidebb izomláz, gyorsabb regenerálódás, azaz hamarabb fogsz készen állni az újabb megmérettetésre!

boseges_reggeli_2.jpg A bajnokok reggelije

Bizonyára számtalan alkalommal hallottad már az elcsépelt frázist, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ami azt illeti úgy tűnik, még most 2021-ben is helytálló az állítás nem csak egy üres közhely. Mostani cikkünkben a frissebb kutatások közt szemezgettünk, hogy utánajárjunk miért kellene odafigyelni fokozottan arra, hogy úgy indítsd a reggelt kiváltképp akkor, ha nem "csak" egészséges, hanem eredményes sportoló is szeretnél lenni.

plank_press_2.jpg Nyomás statikus hídtartásból

Unod már a hagyományos plank-et, mert a végtelenségig tudod tartani? Akkor itt az ideje, hogy kipróbálj egy olyan verziót, ami annyira kemény, hogy attól sírni fogsz! Ez egy olyan gyakorlat, ami azoknak való, akik azt szeretik, amikor az edzés igazán embert próbáló és folyton keresik az új kihívásokat! Kombináljuk össze a jól megszokott gyakorlatot egy nyomó mozdulattal, ezzel sokkolva a vállövet és a törzset egyszerre!

egyel_tojast_2.jpg Egyél tojást, és nőj nagyra!

Sportolók generációi nőttek fel tojáson, és mai napig kedvelt formája a fehérjeszükségletünk fedezésének. Nemcsak az emberi szervezet számára elsőrendű fehérjeforrást tartalmaz, de bizonyítani látszódik, hogy közvetlen hatása van az izomépítésre… Az, hogy a tojásban lévő koleszterint a szervezet anabolikus hormonok kiválasztásához is felhasználja nem feltétlenül újdonság, de immár bizonyítható, hogy a rendszeres tojás fogyasztás pozitívan befolyásolja a növekedést. Lássuk a tojás tényleg annyira anabolikus-e.