QNT Smart Vitamin (Actif by Juice) (24 x 700 ml) (16800 ml)

qnt_smart_vit.jpg

QNT Smart Vitamin Antioxidant – A védelmező természet íze! A QNT Smart Vitamin Antioxidant sportital életteli ízek mellett is kalóriamentesen biztosít értékes vitaminokat és antioxidánsokat az edzés során hozzáadott tiszta áfonyalével.

24 adag/kiszerelés (700 ml/adag)
vorosafonya.jpg
Vörös áfonya
9 380 Ft
szállítás1-2 nap

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

QNT Smart Vitamin Antioxidant 700ml

A QNT Smart Vitamin Antioxidant sportital életteli ízek mellett is kalóriamentesen biztosít értékes vitaminokat és antioxidánsokat az edzés során hozzáadott tiszta áfonyalével. 

A test számára a folyadékok jelentik az életet, a sportolás pedig része az egészséges megújulásnak! Pont ezért nem mindegy, hogy a sportoláskor és a normál életvitel során miből pótoljuk az elvesztett folyadékot! A QNT Smart Vitamin Antioxidant a kellemesen gyümölcsös ízharmónia mellett sem terheli a szervezetet hozzáadott cukrokkal, tehát a kellemes íze ellenére tökéletesen beilleszthető egy diétába is!

A hozzáadott gyümölcslé gazdag természetes vitaminokban és a sejteket védő antioxidánsokban – A, B, C és E vitaminban. A vízben oldódó B és C vitaminok a sportoláskor nagyon gyorsan képesek kiürülni, de ezeket a QNT Smart Vitamin Antioxidant ital segít azonnal pótolni. Valamint a felgyorsult anyagcsere sokszor jár kellemetlenségeket okozó bomlástermékekkel, melyek oxidatív stresszt gyakorolnak a sejtekre – azaz károsító hatásúak. A sportital antioxidáns tartalma segít ezeket is leküzdeni, így a mozgásból csak a színtiszta egészség marad!

A sportkupakos megoldás higiéniát és biztonságot garantál, hiszen a felső kupak tisztán tartja a szájjal érintkező részt, ami a szájba véve egy mozdulattal felpattintható. Visszanyomva tökéletesen zár, így akkor sem folyik ki, ha felborul.

QNT Smart Vitamin Antioxidant – A védelmező természet íze!

Legfontosabb tulajdonságok:

- Napi védelem
Erős antioxidáns hatás

Íz: Áfonya

Kiszerelés: 24x700 ml

Ajánlott adagolás:

1 üveg bármikor a nap folyamán. Ajánlott edzés után.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Kalória
0 kcal
 
 
Fehérje
0 g
 
 
Szénhidrát
0 g
 
 
Zsír
0 g
 
 
0 g
 
 
Áfonya és gránátalmalé
140 mg
 
 
B3-vitamin
32 mg
200%
 
C-vitamin
30 mg
37,5%
 
Pantothenic Acid
12 mg
200%
 
E-vitamin
6,5 mg
54%
 
B6-vitamin
2,8 mg
200%
 
A-vitamin
1080 mcg
135%
 
B12-vitamin
5 mcg
200%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem QNT Smart Vitamin (Actif by Juice) (24 x 700 ml) (16800 ml) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.