Powertrack Super Taurine (90 kapszula)

powertrack_super_taurine_90.jpg

A taurin egy kevésbé ismert, de sportolók számára "esszenciális" aminosav, mivel igen fontos szerepet játszik az izomépítő folyamatokban.

45 adag/kiszerelés (2 kapszula/adag)
powertrack_super_taurine_90.jpg

2 580 Ft

szállítás1-2 nap

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

A taurin egy kevésbé ismert, de sportolók számára igen fontos aminosav.
A glutamin után a taurin fordul elő legnagyobb mennyiségben az izmokban, így érthető, hogy létfontosságú, hogy elegendő taurin álljon az izomsejtek rendelkezésére a megfelelő fejlődéshez.
Testépítők vonatkozásában a taurin egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy „inzulin-
szerű” hatása van, ami azt jelenti, hogy növeli a glükóz és az aminosavak anyagcseréjét.
Kutatások kimutatták, hogy a taurin aktív szerepet tölt be az úgynevezett sejttérfogat növelésben is (ennek a folyamatnak köszönhető az izmok látványos domborodása), továbbá növeli az izomsejtekben a protein szintézist, minek következtében több aminosav hasznosul.Tesztek szerint napi háromszori minimum 500 mg taurin bevitele segít megelőzni az izmok leépülését.
Biokémikai besorolás szerint nem esszenciális aminosav a taurin, mégis egyes esetekben, amikor az izomzat az átlagnál jóval fejlettebb, létfontosságú, hogy elegendő álljon belőle rendelkezésre.
Intezív sportolás és testmozgás csökkenti a szervezet taurinszintjét, így azt feltétlenül pótolni kell.

Ideális esetben napi 1-2 gramm taurint ajánlott bevinni, lehetőleg edzés előtt kapszulás formában.
Használatával azt fogjuk tapasztalni, hogy feszesebbek az izmok, gyorsabban és könnyebben regenerálódnak, továbbá lendületesebben megy az edzés.

Adagolás:

Napi 1 adag (2 kapszula) 30 perccel edzés előtt.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Kalória
1,7 kcal
 
 
Kalória
0,9 kcal
 
 
Zsír
0,01 g
 
 
Szénhidrát
0,24 g
 
 
Fehérje
0,17 g
 
 
Taurine
1200 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Powertrack Super Taurine (90 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
1200_kalorias_etrend_1.jpg 1200 kalóriás étrend - ajánlott-e egyáltalán valakinek?

Ha rákeresel, akkor láthatod: az internet tele van 1200 kalóriás - vagy még annál is kevesebb tápértékű étrendekkel. A kevés napi koszt természetesen hatalmas ígéretekkel, mínusz kilókkal és centikkel kecsegtet... de vajon tényleg megéri bárkinek is ilyen étrendet követni?

szenhidratmentes_brownie_1.jpg Szénhidrátmentes brownie, fitt fagyival - diétamámor villámgyorsan!

Nagyon sok diéta épül a szénhidrátok korlátozására - így a régi, durván csokis kedvenceink eliminálására is. Ezt a diétás brownie-t azonban lelkiismeret-furdalás nélkül fogyaszthatja mindenki - beleértve a cukorbetegeket / ketogén diétázókat / Atkins étrendet folytatókat is. Egy szelet szénhidráttartalma csupán 2,1 g!

genetika_kerek_fenek_1.jpg Valóban a genetika határozza meg, hogy mennyire kerek a feneked?

A genetika egy népszerű kifogás, ha nem tudjuk elérni az álomalakot. Hányszor rejtőztünk már e mögé, nemde? De most nézzük meg, hogy mit befolyásol valóban a genetika, és mit nem - a kerek hátsóra kiélezve kifejezetten!

sos_reggeli_tippek_2.jpg Sós reggeli tippek - ha unod a zabkásád!

Nem is tudom, meg lehet-e unni, hiszen annyiféle mód, annyi ízzel, fehérjével variálhatjuk… de jó, hát vegyük azt, hogy ráuntunk és édes helyett valami sós-rágható élmények után vágyunk.