Powertrack Power Mass (5000 g)

powertrack_power_mass_5000.jpg

A Power Mass egy modern, magas fehérjetartalmú izomtömeg növelő, mely ideális kezdő és haladó testépítők számára egyaránt. Különleges fehérje és szénhidrát tartalmánál fogva kiválóan alkalmas izomtömeg növelésre anélkül, hogy egyetlen felesleges kalóriát juttatnánk be a szervezetbe.

100 adag/kiszerelés (50 g/adag)
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
vanilia.jpg
Vanília
19 980 Ft -7% 18 580 Ft
Nem rendelhető
eper.jpg
Eper
19 980 Ft -7% 18 580 Ft
Nem rendelhető
csokolade.jpg
Csokoládé
19 980 Ft -7% 18 580 Ft
Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Más kiszerelést szeretnék

A Power Mass egy modern, magas fehérjetartalmú izomtömeg növelő, mely ideális kezdő és haladó testépítők számára egyaránt.

Különleges fehérje és szénhidrát tartalmánál fogva kiválóan alkalmas izomtömeg növelésre anélkül, hogy egyetlen felesleges kalóriát juttatnánk be a szervezetbe.

Fehérjetartalma egy komplex keverék, mely egyaránt tartalmaz lassan és gyorsan felszívódó fehérjéket. Fő fehérje komponense a tejsavó protein koncentrátum, mely gyors felszívódásának köszönhetően azonnal ellátja az izmokat aminosavakkal, erősíti az immunrendszert, és csökkenti az edzés után kialakuló izomfájdalmakat. Másik komponense a lassan felszívódó kazein, mely az edzést követően hosszú órákig biztosítja az izomépítéshez szükséges aminosavak folyamatos ellátását.

Szénhidrát tartalma szintén kettős, mivel tartalmaz komplex és egyszerű szénhidrátokat is. Ennek a kettős szénhidrát tartalomnak köszönhetően az izmok elegendő energiával rendelkeznek a kemény edzéshez és lényegesen könnyebben regenerálódnak az edzést követően, feltöltve a kiürült glikogén raktárakat.

A Power Mass tartalmaz még taurint, mely folyamatos energiaellátást biztosít az edzés során, L-glutamint, mely jelentős szerepet játszik az izmok edzést követő regenerálódásában és sejttérfogat növelő hatásának köszönhetően az izmok feszesebbé és teltebbé válnak.

A Power Mass tartalmazza az izomépítéshez szükséges legfontosabb 12 féle vitamint is.A Power Soy szójafehérje proteint megerősítettük 12 féle vitaminnal, ami az edzés utáni kimerült szervezet regene-rálódását segíti.

A Power Soy szójafehérje izolátum szénhidrát- és laktóz mentes, zsírtartalma alacsony, fehérjetartalma pedig kiemelkedően magas, megközelíti a 90%-kot.

Adagolás: 50gr

Kiszerelés: 1250gr (25 adag)

Ízek: csoki, vanilia, eper

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Kalória
198 kcal
 
 
Kalória
4,5 kcal
 
 
Zsír
0,5 g
 
 
Szénhidrát
32,5 g
 
 
Fehérje
17,5 g
 
 
Taurine
1000 mg
 
 
L-Glutamine
100 mg
 
 
A-vitamin
400
50%
 
B1-vitamin (Tiamin)
0,7 mg
50%
 
B2-vitamin
0,8 mg
50%
 
B6-vitamin
1
50%
 
B12-vitamin
0,5
50%
 
C-vitamin
30
50%
 
E-vitamin
5
50%
 
D-vitamin
2,5 mcg
50%
 
B7-vitamin
0,08 µg
50%
 
K1-vitamin
40 mcg
50%
 
B3-vitamin
90 mg
50%
 
Pantothenic Acid
3 mg
50%
 
Folsav
100
50%
 
Magnesium
150
50%
 
Alanine
550 mg
 
 
L-Arginine
650 mg
 
 
L-Asparagine
2200 mg
 
 
L-Cysteine
350 mg
 
 
L-Glutamine
3405 g
 
 
L-Glicin
425 mg
 
 
L-Histidine
245 mg
 
 
L-Isoleucine
920 mg
 
 
L-Leucine
1760 mg
 
 
L-Lysine
921 mg
 
 
L-Methionine
550 mg
 
 
L-Phenylalanine
585 mg
 
 
L-Proline
1300 mg
 
 
L-Serine
740 mg
 
 
L-Threonine
880 mg
 
 
L-Tryptophan
290 mg
 
 
L-Tyrosine
975 mg
 
 
L-Valine
754 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Powertrack Power Mass (5000 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.

bicepsz_fejlesztes_2.jpg Meglepő trükkök a bicepszed fejlesztéséhez

Le van maradva a karod? Vagy csak a fétised, hogy szeretnél még markánsabb bicepszet? Alig várod a kar-napod? Most ezzel az írással szeretnénk segíteni, hogy a jó úton haladj - és megosztani olyan NEM tipikus tanácsokat, amik valóban hasznosak, és talán Te sem gondoltál ilyen szemszögből rájuk!

reebok_nano_9_1.jpg EGY EDZŐCIPŐ MINDENEK FELETT: ITT A REEBOK NANO 9

Amikor CrossFit edzésre adod a fejed egy olyan területre tévedsz, ahol szinte kényszer a folyamatos fejlődés. Előbb utóbb eljutsz arra a szintre, hogy nem bírod nem komolyan venni, még nehezebbet akarsz emelni, még több burpeet csinálni és egyre jobban bírni az edzés végén a gyilkos WOD-okat. És persze jönnek szépen a kiegészítők, egy jó crossfit ruha, hosszú zokni és persze a cipő. A cipő, amivel gyorsabb lehetsz, biztosabban állsz a lábadon, javíthatod a technikád és hát persze legyünk őszinték, egy jó cipő ultra menő tud lenni.

nem_tudsz_huzodzkodni_1.jpg Nem tudsz húzódzkodni? Végezd addig ezeket a gyakorlatokat!

Ugye nem is kell mondani, hogy a húzódzkodás a hátedzés guggolása. Nélküle nincs is igazi latissimus... nem beszélve arról, hogy nemtől függetlenül menő, ha két karunkkal a magasba repítjük a testünket... és amilyen szép, annyira nehéz gyakorlat is, így sokan nem tudják érdemben beleilleszteni az edzéstervükbe. Emiatt persze nem az a terv, hogy ki is hagyjuk - hanem könnyített verziókkal, de beleillesztjük.