Powertrack Power Mass (1250 g)

powertrack_power_mass_1250.jpg

A Power Mass egy modern, magas fehérjetartalmú izomtömeg növelő, mely ideális kezdő és haladó testépítők számára egyaránt. Különleges fehérje és szénhidrát tartalmánál fogva kiválóan alkalmas izomtömeg növelésre anélkül, hogy egyetlen felesleges kalóriát juttatnánk be a szervezetbe.

25 adag/kiszerelés (50 g/adag)
csokolade.jpg
Csokoládé
5 280 Ft
Nem rendelhető
vanilia.jpg
Vanília
5 280 Ft
Nem rendelhető
eper.jpg
Eper
5 280 Ft
Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Más kiszerelést szeretnék

A Power Mass egy modern, magas fehérjetartalmú izomtömeg növelő, mely ideális kezdő és haladó testépítők számára egyaránt.

Különleges fehérje és szénhidrát tartalmánál fogva kiválóan alkalmas izomtömeg növelésre anélkül, hogy egyetlen felesleges kalóriát juttatnánk be a szervezetbe.

Fehérjetartalma egy komplex keverék, mely egyaránt tartalmaz lassan és gyorsan felszívódó fehérjéket. Fő fehérje komponense a tejsavó protein koncentrátum, mely gyors felszívódásának köszönhetően azonnal ellátja az izmokat aminosavakkal, erősíti az immunrendszert, és csökkenti az edzés után kialakuló izomfájdalmakat. Másik komponense a lassan felszívódó kazein, mely az edzést követően hosszú órákig biztosítja az izomépítéshez szükséges aminosavak folyamatos ellátását.

Szénhidrát tartalma szintén kettős, mivel tartalmaz komplex és egyszerű szénhidrátokat is. Ennek a kettős szénhidrát tartalomnak köszönhetően az izmok elegendő energiával rendelkeznek a kemény edzéshez és lényegesen könnyebben regenerálódnak az edzést követően, feltöltve a kiürült glikogén raktárakat.

A Power Mass tartalmaz még taurint, mely folyamatos energiaellátást biztosít az edzés során, L-glutamint, mely jelentős szerepet játszik az izmok edzést követő regenerálódásában és sejttérfogat növelő hatásának köszönhetően az izmok feszesebbé és teltebbé válnak.

A Power Mass tartalmazza az izomépítéshez szükséges legfontosabb 12 féle vitamint is.A Power Soy szójafehérje proteint megerősítettük 12 féle vitaminnal, ami az edzés utáni kimerült szervezet regene-rálódását segíti.

A Power Soy szójafehérje izolátum szénhidrát- és laktóz mentes, zsírtartalma alacsony, fehérjetartalma pedig kiemelkedően magas, megközelíti a 90%-kot.

Adagolás: 50gr

Kiszerelés: 1250gr (25 adag)

Ízek: csoki, vanilia, eper

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Kalória
198 kcal
 
 
Kalória
4,5 kcal
 
 
Zsír
0,5 g
 
 
Szénhidrát
32,5 g
 
 
Fehérje
17,5 g
 
 
Taurine
1000 mg
 
 
L-Glutamine
100 mg
 
 
A-vitamin
400
50%
 
B1-vitamin (Tiamin)
0,7 mg
50%
 
B2-vitamin
0,8 mg
50%
 
B6-vitamin
1
50%
 
B12-vitamin
0,5
50%
 
C-vitamin
30
50%
 
E-vitamin
5
50%
 
D-vitamin
2,5 mcg
50%
 
B7-vitamin
0,08 µg
50%
 
K1-vitamin
40 mcg
50%
 
B3-vitamin
90 mg
50%
 
Pantothenic Acid
3 mg
50%
 
Folsav
100
50%
 
Magnesium
150
50%
 
Alanine
550 mg
 
 
L-Arginine
650 mg
 
 
L-Asparagine
2200 mg
 
 
L-Cysteine
350 mg
 
 
L-Glutamine
3405 g
 
 
L-Glicin
425 mg
 
 
L-Histidine
245 mg
 
 
L-Isoleucine
920 mg
 
 
L-Leucine
1760 mg
 
 
L-Lysine
921 mg
 
 
L-Methionine
550 mg
 
 
L-Phenylalanine
585 mg
 
 
L-Proline
1300 mg
 
 
L-Serine
740 mg
 
 
L-Threonine
880 mg
 
 
L-Tryptophan
290 mg
 
 
L-Tyrosine
975 mg
 
 
L-Valine
754 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Powertrack Power Mass (1250 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
plank_press_2.jpg Nyomás statikus hídtartásból

Unod már a hagyományos plank-et, mert a végtelenségig tudod tartani? Akkor itt az ideje, hogy kipróbálj egy olyan verziót, ami annyira kemény, hogy attól sírni fogsz! Ez egy olyan gyakorlat, ami azoknak való, akik azt szeretik, amikor az edzés igazán embert próbáló és folyton keresik az új kihívásokat! Kombináljuk össze a jól megszokott gyakorlatot egy nyomó mozdulattal, ezzel sokkolva a vállövet és a törzset egyszerre!

egyel_tojast_2.jpg Egyél tojást, és nőj nagyra!

Sportolók generációi nőttek fel tojáson, és mai napig kedvelt formája a fehérjeszükségletünk fedezésének. Nemcsak az emberi szervezet számára elsőrendű fehérjeforrást tartalmaz, de bizonyítani látszódik, hogy közvetlen hatása van az izomépítésre… Az, hogy a tojásban lévő koleszterint a szervezet anabolikus hormonok kiválasztásához is felhasználja nem feltétlenül újdonság, de immár bizonyítható, hogy a rendszeres tojás fogyasztás pozitívan befolyásolja a növekedést. Lássuk a tojás tényleg annyira anabolikus-e.

novenyi_tejek_2.jpg Útikalauz a növényi tejekhez

Az elmúlt tíz-tizenöt év során alapjaiban változott meg az emberek reform táplálkozásról alkotott képe: számos olyan élelmiszer fajta, ami korábban még kuriózum volt, és csak bio élelmiszerboltokban lehetett kapni manapság már a szupermarket láncok heti akciós újságjaiból köszön ránk vissza. Az egyik ilyen kategória az úgynevezett "növényi tejek".

teljes_testes_edzes_egy_suly_1.jpg Teljes testes edzés egyetlen kézisúlyzóval

Mivel egyelőre a konditerembe járás szempontjából még nem javul a helyzet, ezért most kicsit arról fogunk beszélni, hogy miképpen végezhetünk otthoni edzést, ha csak egyetlen kézisúlyzó áll rendelkezésünkre. Mindösszesen egy cserélhető tárcsás súlyzó is meglepően hatékony tud lenni, ha okosan használjuk! Nézzük mit tehetünk egyetlen súlyzóval!