Powertrack Arginine-Ornithine (90 kapszula)

powertrack_arginine_ornithine_90.jpg

Az ornithine és az agrinin elsődleges szerepe, hogy a szervezet saját növekedési hormon termelését serkenti.

45 adag/kiszerelés (2 kapszula/adag)
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
powertrack_arginine_ornithine_90.jpg

4 880 Ft

Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Az arginin-ornitin két aminosav hatásos kombinációja, melyek önmagunkban is kedvező hatással vannak a testépítők fejlődésére, együtt azonban szinergikus hatást fejtenek ki.
Az arginin ellazítja az ereket, így megnő az azokon átfolyó vér mennyisége, miáltal az izomsejtekhez lényegesen több oxigén jut el. Sportolás közben ez azért nagyon fontos, mert a megnövekedett terheléssel együtt megnő a sejtek oxigénszükséglete is.

Az arginin másik fontos tulajdonsága, hogy serkenti a szervezet növekedési hormon termelését, aminek köszönhetően az izomsejtek a súlyzós gyakorlatok által kifejtett ingernek válaszul szinte robbanásszerű fejlődésnek indulnak.

Az ornitin egy másik, a testépítők szempontjából szintén fontos aminosav. Szabad formájában szedve az argininhez hasonlóan növeli a növekedési hormon szintet, és fokozza a fehérje szintézist.

Az arginin-ornitin elősegíti a  szálkás izomzat feljődését, csökkenti testzsírszázalékot. Így az edzés alatti energiafelhasználás is optimálisabb lesz.
Növeli a NO (Nitric Oxid)szintet, mely optimális oxigénellátást biztosít az izomsejteknek, csökkenti a vérnyomást.
Az arginin-ornitin kombinációja jelentős immunrendszer erősítő hatással bír, melynek köszönhetően az esetlges sebek és sérülések lényegesen rövidebb idő alatt gyógyulnak.

Adagolás:

Napi 1 adag (2 kapszula)

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
L-Arginine
600 mg
 
 
L-Ornithine
600 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Powertrack Arginine-Ornithine (90 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
bicepsz_fejlesztes_2.jpg Meglepő trükkök a bicepszed fejlesztéséhez

Le van maradva a karod? Vagy csak a fétised, hogy szeretnél még markánsabb bicepszet? Alig várod a kar-napod? Most ezzel az írással szeretnénk segíteni, hogy a jó úton haladj - és megosztani olyan NEM tipikus tanácsokat, amik valóban hasznosak, és talán Te sem gondoltál ilyen szemszögből rájuk!

reebok_nano_9_1.jpg EGY EDZŐCIPŐ MINDENEK FELETT: ITT A REEBOK NANO 9

Amikor CrossFit edzésre adod a fejed egy olyan területre tévedsz, ahol szinte kényszer a folyamatos fejlődés. Előbb utóbb eljutsz arra a szintre, hogy nem bírod nem komolyan venni, még nehezebbet akarsz emelni, még több burpeet csinálni és egyre jobban bírni az edzés végén a gyilkos WOD-okat. És persze jönnek szépen a kiegészítők, egy jó crossfit ruha, hosszú zokni és persze a cipő. A cipő, amivel gyorsabb lehetsz, biztosabban állsz a lábadon, javíthatod a technikád és hát persze legyünk őszinték, egy jó cipő ultra menő tud lenni.

nem_tudsz_huzodzkodni_1.jpg Nem tudsz húzódzkodni? Végezd addig ezeket a gyakorlatokat!

Ugye nem is kell mondani, hogy a húzódzkodás a hátedzés guggolása. Nélküle nincs is igazi latissimus... nem beszélve arról, hogy nemtől függetlenül menő, ha két karunkkal a magasba repítjük a testünket... és amilyen szép, annyira nehéz gyakorlat is, így sokan nem tudják érdemben beleilleszteni az edzéstervükbe. Emiatt persze nem az a terv, hogy ki is hagyjuk - hanem könnyített verziókkal, de beleillesztjük.

1200_kalorias_etrend_1.jpg 1200 kalóriás étrend - ajánlott-e egyáltalán valakinek?

Ha rákeresel, akkor láthatod: az internet tele van 1200 kalóriás - vagy még annál is kevesebb tápértékű étrendekkel. A kevés napi koszt természetesen hatalmas ígéretekkel, mínusz kilókkal és centikkel kecsegtet... de vajon tényleg megéri bárkinek is ilyen étrendet követni?