Powertrack Arginine-Ornithine (90 kapszula)

powertrack_arginine_ornithine_90.jpg

Az ornithine és az agrinin elsődleges szerepe, hogy a szervezet saját növekedési hormon termelését serkenti.

45 adag/kiszerelés (2 kapszula/adag)
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
powertrack_arginine_ornithine_90.jpg

4 880 Ft

Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Az arginin-ornitin két aminosav hatásos kombinációja, melyek önmagunkban is kedvező hatással vannak a testépítők fejlődésére, együtt azonban szinergikus hatást fejtenek ki.
Az arginin ellazítja az ereket, így megnő az azokon átfolyó vér mennyisége, miáltal az izomsejtekhez lényegesen több oxigén jut el. Sportolás közben ez azért nagyon fontos, mert a megnövekedett terheléssel együtt megnő a sejtek oxigénszükséglete is.

Az arginin másik fontos tulajdonsága, hogy serkenti a szervezet növekedési hormon termelését, aminek köszönhetően az izomsejtek a súlyzós gyakorlatok által kifejtett ingernek válaszul szinte robbanásszerű fejlődésnek indulnak.

Az ornitin egy másik, a testépítők szempontjából szintén fontos aminosav. Szabad formájában szedve az argininhez hasonlóan növeli a növekedési hormon szintet, és fokozza a fehérje szintézist.

Az arginin-ornitin elősegíti a  szálkás izomzat feljődését, csökkenti testzsírszázalékot. Így az edzés alatti energiafelhasználás is optimálisabb lesz.
Növeli a NO (Nitric Oxid)szintet, mely optimális oxigénellátást biztosít az izomsejteknek, csökkenti a vérnyomást.
Az arginin-ornitin kombinációja jelentős immunrendszer erősítő hatással bír, melynek köszönhetően az esetlges sebek és sérülések lényegesen rövidebb idő alatt gyógyulnak.

Adagolás:

Napi 1 adag (2 kapszula)

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
L-Arginine
600 mg
 
 
L-Ornithine
600 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Powertrack Arginine-Ornithine (90 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
1200_kalorias_etrend_1.jpg 1200 kalóriás étrend - ajánlott-e egyáltalán valakinek?

Ha rákeresel, akkor láthatod: az internet tele van 1200 kalóriás - vagy még annál is kevesebb tápértékű étrendekkel. A kevés napi koszt természetesen hatalmas ígéretekkel, mínusz kilókkal és centikkel kecsegtet... de vajon tényleg megéri bárkinek is ilyen étrendet követni?

szenhidratmentes_brownie_1.jpg Szénhidrátmentes brownie, fitt fagyival - diétamámor villámgyorsan!

Nagyon sok diéta épül a szénhidrátok korlátozására - így a régi, durván csokis kedvenceink eliminálására is. Ezt a diétás brownie-t azonban lelkiismeret-furdalás nélkül fogyaszthatja mindenki - beleértve a cukorbetegeket / ketogén diétázókat / Atkins étrendet folytatókat is. Egy szelet szénhidráttartalma csupán 2,1 g!

genetika_kerek_fenek_1.jpg Valóban a genetika határozza meg, hogy mennyire kerek a feneked?

A genetika egy népszerű kifogás, ha nem tudjuk elérni az álomalakot. Hányszor rejtőztünk már e mögé, nemde? De most nézzük meg, hogy mit befolyásol valóban a genetika, és mit nem - a kerek hátsóra kiélezve kifejezetten!

sos_reggeli_tippek_2.jpg Sós reggeli tippek - ha unod a zabkásád!

Nem is tudom, meg lehet-e unni, hiszen annyiféle mód, annyi ízzel, fehérjével variálhatjuk… de jó, hát vegyük azt, hogy ráuntunk és édes helyett valami sós-rágható élmények után vágyunk.