Powertrack Arginine-Ornithine (90 kapszula)

powertrack_arginine_ornithine_90.jpg

Az ornithine és az agrinin elsődleges szerepe, hogy a szervezet saját növekedési hormon termelését serkenti.

45 adag/kiszerelés (2 kapszula/adag)
powertrack_arginine_ornithine_90.jpg

4 880 Ft

Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Az arginin-ornitin két aminosav hatásos kombinációja, melyek önmagunkban is kedvező hatással vannak a testépítők fejlődésére, együtt azonban szinergikus hatást fejtenek ki.
Az arginin ellazítja az ereket, így megnő az azokon átfolyó vér mennyisége, miáltal az izomsejtekhez lényegesen több oxigén jut el. Sportolás közben ez azért nagyon fontos, mert a megnövekedett terheléssel együtt megnő a sejtek oxigénszükséglete is.

Az arginin másik fontos tulajdonsága, hogy serkenti a szervezet növekedési hormon termelését, aminek köszönhetően az izomsejtek a súlyzós gyakorlatok által kifejtett ingernek válaszul szinte robbanásszerű fejlődésnek indulnak.

Az ornitin egy másik, a testépítők szempontjából szintén fontos aminosav. Szabad formájában szedve az argininhez hasonlóan növeli a növekedési hormon szintet, és fokozza a fehérje szintézist.

Az arginin-ornitin elősegíti a  szálkás izomzat feljődését, csökkenti testzsírszázalékot. Így az edzés alatti energiafelhasználás is optimálisabb lesz.
Növeli a NO (Nitric Oxid)szintet, mely optimális oxigénellátást biztosít az izomsejteknek, csökkenti a vérnyomást.
Az arginin-ornitin kombinációja jelentős immunrendszer erősítő hatással bír, melynek köszönhetően az esetlges sebek és sérülések lényegesen rövidebb idő alatt gyógyulnak.

Adagolás:

Napi 1 adag (2 kapszula)

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
L-Arginine
600 mg
 
 
L-Ornithine
600 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Powertrack Arginine-Ornithine (90 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
sportorak_1_1.jpg Sportóra kisokos 1. rész

Manapság az egyik legkelendőbb kiegészítő a sportóra lett a fizikai edzést végzők körében. Míg húsz évvel ezelőtt volt két-három gyártó a piacon nagyon szűk termékportfólióval, mostanra már a néhány ezer forintos távol-keleti gagyitól a félmilliós precíziós mérnöki műremekig mindent megtalálunk. Annyi a funkció, hogy sokan csak pislognak amikor megveszik az elsők órájukat. Még ennél is többen vannak, akik egyszerűen szégyellik beismerni, hogy nem igazodnak ki rajta. Úgy gondoltuk itt az ideje, hogy ezeket bemutassuk, mivel meggyőződésünk, hogy egy roppant hasznos eszközökről van szó és ha adekvát mód tudjuk kezelni, akkor az edzéseinket tudatosabb szintre emelhetjük. Elsőként ismerjük meg a sportórák legfontosabb funkcióját a pulzus mérést!

hict_1.jpg Ismerd meg a HICT módszert

Ismerd meg a HICT-et, azt az edzésmódszert, ami elmossa a határokat a kardió és a súlyzós edzés között! A HICT azt ígéri, hogy végig az anaerob küszöb felett dolgozol, de sokkal durvábban, mint azt a korábbi magas intenzitású edzések során megtapasztalhattad. Tényleg hatékony lehet? Vajon valóban van-e új a nap alatt és tényleg mást takar-e ez a módszer és nem csak egy átnevezett HIIT?

hosszu_pihenoido_2.jpg Növekedj úgy, hogy kevésbé fájjon másnap

Azt már régóta tudjuk, hogy a különféle hosszú pihenőidők a sorozatok közt kihatnak az edzésmunkád eredményességére és befolyásolják, hogy inkább erőt, vagy inkább állóképességet fejlesztesz az edzés során. Most már az is bizonyosodni látszik, hogy az edzést követő izomlázra is más hatással vannak, mint azt korábban hittük. Rövidebb izomláz, gyorsabb regenerálódás, azaz hamarabb fogsz készen állni az újabb megmérettetésre!

boseges_reggeli_2.jpg A bajnokok reggelije

Bizonyára számtalan alkalommal hallottad már az elcsépelt frázist, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ami azt illeti úgy tűnik, még most 2021-ben is helytálló az állítás nem csak egy üres közhely. Mostani cikkünkben a frissebb kutatások közt szemezgettünk, hogy utánajárjunk miért kellene odafigyelni fokozottan arra, hogy úgy indítsd a reggelt kiváltképp akkor, ha nem "csak" egészséges, hanem eredményes sportoló is szeretnél lenni.