Powertrack Arginine-Ornithine (90 kapszula)

powertrack_arginine_ornithine_90.jpg

Az ornithine és az agrinin elsődleges szerepe, hogy a szervezet saját növekedési hormon termelését serkenti.

45 adag/kiszerelés (2 kapszula/adag)
powertrack_arginine_ornithine_90.jpg

4 880 Ft

Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Az arginin-ornitin két aminosav hatásos kombinációja, melyek önmagunkban is kedvező hatással vannak a testépítők fejlődésére, együtt azonban szinergikus hatást fejtenek ki.
Az arginin ellazítja az ereket, így megnő az azokon átfolyó vér mennyisége, miáltal az izomsejtekhez lényegesen több oxigén jut el. Sportolás közben ez azért nagyon fontos, mert a megnövekedett terheléssel együtt megnő a sejtek oxigénszükséglete is.

Az arginin másik fontos tulajdonsága, hogy serkenti a szervezet növekedési hormon termelését, aminek köszönhetően az izomsejtek a súlyzós gyakorlatok által kifejtett ingernek válaszul szinte robbanásszerű fejlődésnek indulnak.

Az ornitin egy másik, a testépítők szempontjából szintén fontos aminosav. Szabad formájában szedve az argininhez hasonlóan növeli a növekedési hormon szintet, és fokozza a fehérje szintézist.

Az arginin-ornitin elősegíti a  szálkás izomzat feljődését, csökkenti testzsírszázalékot. Így az edzés alatti energiafelhasználás is optimálisabb lesz.
Növeli a NO (Nitric Oxid)szintet, mely optimális oxigénellátást biztosít az izomsejteknek, csökkenti a vérnyomást.
Az arginin-ornitin kombinációja jelentős immunrendszer erősítő hatással bír, melynek köszönhetően az esetlges sebek és sérülések lényegesen rövidebb idő alatt gyógyulnak.

Adagolás:

Napi 1 adag (2 kapszula)

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
L-Arginine
600 mg
 
 
L-Ornithine
600 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Powertrack Arginine-Ornithine (90 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
plank_press_2.jpg Nyomás statikus hídtartásból

Unod már a hagyományos plank-et, mert a végtelenségig tudod tartani? Akkor itt az ideje, hogy kipróbálj egy olyan verziót, ami annyira kemény, hogy attól sírni fogsz! Ez egy olyan gyakorlat, ami azoknak való, akik azt szeretik, amikor az edzés igazán embert próbáló és folyton keresik az új kihívásokat! Kombináljuk össze a jól megszokott gyakorlatot egy nyomó mozdulattal, ezzel sokkolva a vállövet és a törzset egyszerre!

egyel_tojast_2.jpg Egyél tojást, és nőj nagyra!

Sportolók generációi nőttek fel tojáson, és mai napig kedvelt formája a fehérjeszükségletünk fedezésének. Nemcsak az emberi szervezet számára elsőrendű fehérjeforrást tartalmaz, de bizonyítani látszódik, hogy közvetlen hatása van az izomépítésre… Az, hogy a tojásban lévő koleszterint a szervezet anabolikus hormonok kiválasztásához is felhasználja nem feltétlenül újdonság, de immár bizonyítható, hogy a rendszeres tojás fogyasztás pozitívan befolyásolja a növekedést. Lássuk a tojás tényleg annyira anabolikus-e.

novenyi_tejek_2.jpg Útikalauz a növényi tejekhez

Az elmúlt tíz-tizenöt év során alapjaiban változott meg az emberek reform táplálkozásról alkotott képe: számos olyan élelmiszer fajta, ami korábban még kuriózum volt, és csak bio élelmiszerboltokban lehetett kapni manapság már a szupermarket láncok heti akciós újságjaiból köszön ránk vissza. Az egyik ilyen kategória az úgynevezett "növényi tejek".

teljes_testes_edzes_egy_suly_1.jpg Teljes testes edzés egyetlen kézisúlyzóval

Mivel egyelőre a konditerembe járás szempontjából még nem javul a helyzet, ezért most kicsit arról fogunk beszélni, hogy miképpen végezhetünk otthoni edzést, ha csak egyetlen kézisúlyzó áll rendelkezésünkre. Mindösszesen egy cserélhető tárcsás súlyzó is meglepően hatékony tud lenni, ha okosan használjuk! Nézzük mit tehetünk egyetlen súlyzóval!