Powertrack Arginine-Ornithine (90 kapszula)

powertrack_arginine_ornithine_90.jpg

Az ornithine és az agrinin elsődleges szerepe, hogy a szervezet saját növekedési hormon termelését serkenti.

45 adag/kiszerelés (2 kapszula/adag)
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
powertrack_arginine_ornithine_90.jpg

4 880 Ft

Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Az arginin-ornitin két aminosav hatásos kombinációja, melyek önmagunkban is kedvező hatással vannak a testépítők fejlődésére, együtt azonban szinergikus hatást fejtenek ki.
Az arginin ellazítja az ereket, így megnő az azokon átfolyó vér mennyisége, miáltal az izomsejtekhez lényegesen több oxigén jut el. Sportolás közben ez azért nagyon fontos, mert a megnövekedett terheléssel együtt megnő a sejtek oxigénszükséglete is.

Az arginin másik fontos tulajdonsága, hogy serkenti a szervezet növekedési hormon termelését, aminek köszönhetően az izomsejtek a súlyzós gyakorlatok által kifejtett ingernek válaszul szinte robbanásszerű fejlődésnek indulnak.

Az ornitin egy másik, a testépítők szempontjából szintén fontos aminosav. Szabad formájában szedve az argininhez hasonlóan növeli a növekedési hormon szintet, és fokozza a fehérje szintézist.

Az arginin-ornitin elősegíti a  szálkás izomzat feljődését, csökkenti testzsírszázalékot. Így az edzés alatti energiafelhasználás is optimálisabb lesz.
Növeli a NO (Nitric Oxid)szintet, mely optimális oxigénellátást biztosít az izomsejteknek, csökkenti a vérnyomást.
Az arginin-ornitin kombinációja jelentős immunrendszer erősítő hatással bír, melynek köszönhetően az esetlges sebek és sérülések lényegesen rövidebb idő alatt gyógyulnak.

Adagolás:

Napi 1 adag (2 kapszula)

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
L-Arginine
600 mg
 
 
L-Ornithine
600 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Powertrack Arginine-Ornithine (90 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.