Pharmekal Koreai Ginseng 650 mg (60 kapszula)

pharmekal_koreai_ginseng_650_60.jpg

Hozzájárulhat a megfelelő szellemi, fizikális és szexuális erőnlét fenntartásához (Korean Ginseng)

60 adag/kiszerelés (1 kapszula/adag)
pharmekal_koreai_ginseng_650_60.jpg

2 880 Ft

szállítás2-3 nap

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Hozzájárulhat a megfelelő szellemi, fizikális és szexuális erőnlét fenntartásához (Korean Ginseng)

A ginseng a Koreai-félsziget északi, és Kína északkeleti részének (Mandzsúria) magashegyi vidékeiről származik, de néhol vadon is előfordul.

Némely gyökér formája emberalakra emlékeztető. A legkeresettebb és legjelentősebb kínai vagy koreai ginseng mellett más ginseng fajokat is termesztenek, mivel az előbbiek természetes állományai erősen megritkultak. A növény Kelet-Ázsiában rendkívüli tiszteletnek örvend, egy-egy nagyméretű gyökér rendkívüli és értékes ajándék.

A hagyományos orvoslás által felhasznált része a gyökere, melyet legtöbbször porrá őrölve, vagy a hatóanyag-tartalmát kivonva alkalmaznak.
A néphagyomány szerint a változatos, kiegyensúlyozott étrend és az egészséges életmód részeként a ginseng elősegítheti a mellékvese megfelelő működését, ily módon hozzájárulhat a szervezet stresszel szembeni védekezéséhez.
Támogathatja a normál immunvédelem, szexuális funkció, szellemi képesség, vércukorszint és anyagcsere folyamatok fenntartását azáltal, hogy elősegítheti a megfelelő véráramlást és vérkeringést.

Évszázadokra visszatekintő alkalmazási területei között szerepel:
- fizikai és szexuális erőnlét és állóképesség megtartása
- fáradtság és stressz leküzdése
- koncentrációs, koordinációs képességek és a memória támogatása
- megfelelő vércukorszint és anyagcsere folyamatok fenntartása

Koreai Ginseng 650 mg
Étrend-kiegészítő
60 db Nettó tömeg: (44 g±10%)
Hatóanyagok 1 kapszulában: Név Mennyiség RDA%
Koreai Ginseng gyökér (Panax ginseng)(7,8 mg ginzenozid) 650 mg **%

Összetevők: koreai ginseng, kapszulahéj: cellulóz, emulgeáló: zselatin, magnézium-sztearát

Napi ajánlott mennyiség: 1 x 1 db étkezés után

Szedése magas vérnyomással nem javasolt, valamint hatással lehet a vércukor szintre. 6 hét szedés után szünetet kell tartani!

OÉTI notifikációs szám: 15768/2015

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Ginseng
650 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Pharmekal Koreai Ginseng 650 mg (60 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
genetika_kerek_fenek_1.jpg Valóban a genetika határozza meg, hogy mennyire kerek a feneked?

A genetika egy népszerű kifogás, ha nem tudjuk elérni az álomalakot. Hányszor rejtőztünk már e mögé, nemde? De most nézzük meg, hogy mit befolyásol valóban a genetika, és mit nem - a kerek hátsóra kiélezve kifejezetten!

sos_reggeli_tippek_2.jpg Sós reggeli tippek - ha unod a zabkásád!

Nem is tudom, meg lehet-e unni, hiszen annyiféle mód, annyi ízzel, fehérjével variálhatjuk… de jó, hát vegyük azt, hogy ráuntunk és édes helyett valami sós-rágható élmények után vágyunk.

termeszetes_tesztoszteron_fokozas_1.jpg Hogyan növeld természetes módon a tesztoszteron szinted?

A tesztoszteron növelés mindig is népszerű téma a férfiak körében: hiszen az optimális tesztoszteron szint összekapcsolódik minden olyan maszkulin jeggyel, amit akarunk: erő, izom, szexuális energia.

dieta_szamolas_1.jpg Számold ki, milyen gyorsan fogyhatsz le!

Sokan kérdezik, problémáznak azon, hogy nem megy a fogyás, és nem úgy haladnak, ahogy gondolták. Vagy épp azt, hogy mikorra tudnak 10-20 kilótól megszabadulni... persze amikor őszinte és valós választ kapnak, akkor igen elkedvtelenednek...