Pharmekal Coral Calcium 500 mg D3-vitamin 200 mg (60 kapszula)

pharmekal_coral_calcium_500_d3_200_600.jpg

Kalcium pótlására, egészséges csontozat eléréséhez és megtartásához.

30 adag/kiszerelés (2 kapszula/adag)
pharmekal_coral_calcium_500_d3_200_600.jpg

1 850 Ft

Raktáron

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Kalcium pótlására, egészséges csontozat eléréséhez és megtartásához.

A korall kalcium biológiailag jól hasznosítható kémiai összetétellel és kiegyensúlyozott ásványi tartalommal rendelkezik, amely könnyebbé teszi a szervezet számára a hasznosítását, ellentétben a hagyományos kalcium kiegészítőkkel.

A korall nem csupán felvehető kalcium, hanem több más, a kalcium hatékony felszívódásához elengedhetetlen anyag forrása is egyben: magnéziumé, bóré és cinké. Ezeknek az ásványi anyagoknak az aránya – úgy vélik- , hogy nagyon hasonló az emberi szövetekben találhatóhoz.

Kutatások több mint hetven nyomelem jelenlétét is feltárták, beleértve a bórt, krómot, kobaltot, rezet, jódot, mangánt, szelént és cinket. Ezek az elemek ráadásul könnyen felszívódó formában vannak jelen a korallban, tehát a szervezet számára jobban hozzáférhetőek.

Az egészséges étrend kiegészítéseként használva a korall kalcium a legjobb megoldást jelentheti a kalciumhiány problémájára.

Korall kalcium és D3 vitamin tartalmú
Étrend-kiegészítő
60 db Nettó tömeg:(48 g±10%)
Hatóanyagok 2 kapszulában: Név Mennyiség RDA%
Kalcium (karbonát)(500 mg korall porból) 348 mg 44%
D3 vitamin (kolekalciferol) 400 NE 200%
RDA%- felnőttek számára javasolt napi bevitel,**% napi szükséglet nincs meghatározva

Összetevők: korall por, D3 kolekalciferol, kapszulahéj: zselatin, stabilizáló: rizspor, magnézium-sztearát, csomósodásgátló: szilícium-dioxid
Napi ajánlott mennyiség: 1 x 2 kapszula étkezés után

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Kalcium
348 mg
44%
 
D3-vitamin
400 mcg
200%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Pharmekal Coral Calcium 500 mg D3-vitamin 200 mg (60 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
idoskori_edzes_1.jpg Minden amit a senior edzésről akartál tudni, csak sohasem merted megkérdezni

Többször említettük egy-egy rövidebb írásban, hogy mennyire jótékony hatású, ha nem hagyjuk abba az edzést még akkor is ha már jobban benne vagyunk a korban. A rendszeres edzés hatására sokkal tovább őrizhetjük meg az erőszintünket és élhetünk egy minőségibb életet. Mostani írásunkban mélyrehatóbban igyekeztünk összefoglalni, hogy milyen elveket is kellene szem előtt tartani. Az alábbiakban részletesen fogunk beszélni az elvekről, amiket be kell tartani, illetve a táplálék kiegészítésről. Ki tudja, talán éppen ennek a cikknek a hatására tudod majd rávenni apukádat, hogy együtt járjatok gyúrni!

coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.