Pharmekal CLA 1000 mg (90 kapszula)

pharmekal_cla_1000_900.jpg

Testzsírszázalék csökkentő és fogyókúrás programokhoz. Elnyújtott hatású.

45 adag/kiszerelés (2 kapszula/adag)
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
pharmekal_cla_1000_900.jpg

4 380 Ft

Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Testzsírszázalék csökkentő és fogyókúrás programokhoz. Elnyújtott hatású. (bio CLA )

Mi a konjugált linolénsav?

A konjugált linolénsav (CLA) felfedezése napjaink tudományos szenzációja, amely teljesen új irányt szabhat a tudományos megalapozottságú fogyókúrás kutatásoknak.

Eddig a táplálkozástudomány szinte minden képviselője egyetértett abban, hogy a fogyni vágyóknak jelentősen csökkenteniük kell a táplálékban bevitt zsírok mennyiségét.
A legújabb kutatások azonban azt bizonyítják, hogy csak a zsírok bizonyos fajtái kerülendők, és felfedeztek egy speciális zsírsavat, amely paradox módon nemhogy növelné, de jelentősen csökkenti a szervezetben lerakódott zsírok mennyiségét.
Ez a különleges zsírsav, a konjugált linolénsav, azaz a CLA. Bármilyen hihetetlenül hangzik, de éppen ez a zsírsav jelenthet új reményt a fogyni vágyóknak a XXI. század küszöbén.

Az amerikai Wisconsin Egyetemen folytatott állatkísérletek bebizonyították, hogy a vizsgált esetekben a CLA alkalmazása jelentősen csökkentette a test zsírszázalékát, és növelte a sovány izomtömeget.
A vizsgálatok során megdöbbenve tapasztalták, hogy a kísérleti állatok testében lévő zsírmennyiség több mint felére csökkent a CLA adagolása mellett.
Ráadásul az alaposan lefogyott állatok nem kaptak kevesebb táplálékot, és többet sem kellett mozogniuk.

Ezzel a CLA elindult világhódító útjára, és ennek bizonyítékaként az interneten is számos sikertörténet olvasható azok beszámolóiban, akik CLA tartalmú étrend-kiegészítőkkel értek el jelentős eredményeket a súlyvesztésben, és sok sikertelen próbálkozás után végre jojo effektus nélkül lettek karcsúbbak, és formálták át a testüket.

A CLA napjainkban a legtöbb fogyást segítő készítmény összetevői között kiemelkedően gyakori szerepet kap, annak ellenére, hogy az állatkísérleteknél dokumentált, tudományos bizonyítékokat, a hatóságok szigorú szabályrendszere szerint is elfogadott emberkísérletekkel, eddig még nem támasztották alá.

A megfelelő hatás elérése érdekében, szedése minimum 3 hónapig javasolt!

Étrend-kiegészítő CLA kapszula
90 db Nettó tömeg:(109 g±10%)
Hatóanyagok 2 kapszulában: Név Mennyiség RDA%
Sáfrányos szeklice olaj (Carthamus tinctorius) 2.000mg **%
- ebből CLA (konjugált linolsav) 1.600mg **%
RDA%- felnőttek számára javasolt napi bevitel,**% napi szükséglet nincs meghatározva

Összetevők: sáfrányos szeklice olaj, kapszulahéj: zselatin, nedvesítő: glicerin, tisztított víz, színezék: karamell, titánium-dioxid
Napi ajánlott mennyiség: 1 x 2 db étkezés után

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Sáfrányos szeklice
2000 mg
 
 
CLA
1600 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Pharmekal CLA 1000 mg (90 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
1300kcal_dieta_1.jpg Ünnepek utáni mentőöv: gyors 1300 kalóriás diétás étrend!

Az ünnepi dőzsölésbe sokan belecsúszunk… és mivel nem lehetett visszautasítani a nagyi bejglijét és a töltött káposztát is zserbóval kísértük le… gyors mentőövre lehet szükségünk.

coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.