Peak Zink Chelat (180 tabletta)

peak_zink_chelat_180_1.jpg

A Zink-Chelat modulálja a hormon háztartást, fokozza az emésztést és erősíti az immunrendszert. Brutálisan felszívódó cink-kelát formula!

360 adag/kiszerelés (0,5 tabletta/adag)
peak_zink_chelat_180_1.jpg

2 980 Ft

Inaktív

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

A cink egyike azon nyomelemnek, melyekből általában fellép a hiány a sportolók szervezetében. Ettől erősen csökken a teljesítőképességed és az immunrendszered gyengül. A chelat formula pedig a lehető legjobb felszívódást biztosítja Neked.

Peak Zink Chelat kiegészítő:

- 25 mg cink-kelát + 2 mg réz tablettánként

- Nagyon fontos táplálék kiegészítő komoly fizikai terhelés esetén.

- A Cink-chelat több mint 300 anyagcsere folyamat során játszik kiemelten fontos szerepet.

- Jelentős mértékben javítja a bőr minőségét.

- A termékben a cink kelát formában található meg az optimális felszívódás érdekében.

A cink egy létfontosságú ásványi anyag, ami a sportban kulcsfontosságú az izomfelépítés és regeneráció során. A cink többek között szükséges a tesztoszteron- hormonfunkciókhoz, az immunrendszerhez, az egészséges bőrhöz és számos gyógyulási-regenerálódási folyamathoz. A cink továbbá több mint 300 anyagcsere-folyamatban vesz részt.

Ez a táplálék kiegészítő a szervezet számára az egyik legjobban felhasználható formájú cinket tartalmazza, ami a rézzel kombinálva idő késleltetéssel kerül leadásra.

Mit várhatok a Cink Chelattól?

Ambiciózus sportolók, akik rendszeresen végeznek intenzív edzéseket, gyakran a kiegyensúlyozott táplálkozás ellenére is hiányt szenvednek különböző ásványi anyagokból és nyomelemekből. A cink egyike azon ásványi anyagoknak melyekből általában fellép ez a hiány a sportolók szervezetében, ami erősen csökkenő teljesítőképességhez és az immunrendszer gyengüléséhez vezet.

A cink egy létfontosságú ásványi anyag, ami esszenciális a hormontermeléshez és az immunrendszer normális működéséhez elengedhetetlen. A sportoló csak megfelelő hormonháztartással és egészséges immunrendszerrel marad teljesítő képessége csúcsán és ér el fejlődést.

A cink azonban nem csupán a sportolók számára fontos, hanem a hétköznapi életet élő embereknek is segíthet az általános egészség és az anyagcsere javításában. A cink többek között nagyon fontos szerepet játszik a bőr minőségének megőrzésében. Neurodermitises emberek napi 15-30 mg-mal lényegesen javíthatják a bőrük állapotát és enyhíthetik a betegség tüneteit is.

Ha a szervezetben cinkhiány lépett fel, akkor a cinkkel való táplálék kiegészítés során megtapasztalhatja a regenerációs képesség javulását, a kellemesebb általános közérzetet, a sportbeli teljesítőképességet növekedését valamint egy valóban jobb bőrképre számíthat.

A Zink Chelat funkcionalitása és hatásmódja:

A Peak Zink Chelat, egy aminosav kelátra csatolt cink, ami a többi cink készítménnyel szemben optimális rendelkezésre állást és felszívódást biztosít a szervezetben.

Mivel a cink csökkentheti a test rézértékét, a Peak Zink Chelathoz 12.5 mg cinkre 1 mg réz is hozzá lett adva. Mind a kettő idő késleltetéssel kerül a vérbe, hogy valóban biztosítva legyen a tökéletes felszívódás a vérben.

Így a Peak Zink Chelat minden tekintetben optimalizálva lett, hogy biztonságos úton szüntesse meg a test cink hiányát, és hogy a sportolót tökéletes teljesítőképességhez és általános egészséghez juttassa.

Mint tudjuk a cink esszenciális segédanyaga több mint 300 anyagcsere folyamatnak, így a cink optimalizálja a teljes fehérje, szénhidrát és zsíranyagcserét, valamint támogatja a hormon és immunrendszert illetve számos gyógyulási folyamatot, és javítja a bőrképet is. A Zink Chelat ez által jelentősen jobb teljesítőképességet és közérzetet eredményezhet.

Felhasználás: Fogyasszon naponta egy fél tablettát (kérjük, a töréspontnál törje félbe) folyadékkal.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Zinc
12,5
125%
 
Réz
1 mcg
100%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Peak Zink Chelat (180 tabletta) termékről.

Kérdések, vélemények
Sziasztok!
Szeretnék megint rendelni. Úgy látom, hogy az első rendelésem (31.000 Ft) utáni pontok nincsenek a rendszerben.
Miért? Mikor lesznek, mikor rendeljek?
Üdv.!
Bartucz Géza | 2012-01-09 01:19:13
Szia! Jóváírtuk :-)
FitbuilderTeam | 2012-01-09 10:44:54
Nav.fittrainer
idoskori_edzes_1.jpg Minden amit a senior edzésről akartál tudni, csak sohasem merted megkérdezni

Többször említettük egy-egy rövidebb írásban, hogy mennyire jótékony hatású, ha nem hagyjuk abba az edzést még akkor is ha már jobban benne vagyunk a korban. A rendszeres edzés hatására sokkal tovább őrizhetjük meg az erőszintünket és élhetünk egy minőségibb életet. Mostani írásunkban mélyrehatóbban igyekeztünk összefoglalni, hogy milyen elveket is kellene szem előtt tartani. Az alábbiakban részletesen fogunk beszélni az elvekről, amiket be kell tartani, illetve a táplálék kiegészítésről. Ki tudja, talán éppen ennek a cikknek a hatására tudod majd rávenni apukádat, hogy együtt járjatok gyúrni!

coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.