peak_whey_fusion_2010_2260_1.jpg

A Whey Fusion-t is továbbfejlesztettük - megháromszorozott beta ecdystreon, azaz spenót tartalommal! A Whey Fusion emésztőenzimeket, hozzáadott leucint és glutamint tartalmaz és mindezek mellett rendkívül finom íze van.

75 adag/kiszerelés (30 g/adag)

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

A Whey Fusion-t is továbbfejlesztettük - megháromszorozott beta ecdystreon, azaz spenót tartalommal! A Whey Fusion emésztőenzimeket, hozzáadott leucint és glutamint tartalmaz és mindezek mellett rendkívül finom íze van.

A Whey Fusion emésztőenzimeket, hozzáadott leucint és glutamint tartalmaz, de közben nagyon finom maradt. Profi fehérje, profi sportolóknak! Több mint 90% fehérjetartalommal, 104-159 biológiai értékkel, és hat féle whey proteinnel készült, amelyek iszonyú gyorsan felszívódnak és edzés után azonnal ellátják az izmaid aminosavakkal! Természetesen hozzáadott szénhidrátokat nem tartalmaz, és még mindig nagyon finom ízű. A Whey Fusion nem annyira krémes, de rendkívül selymes ízvilágot nyújtó fehérjepor, amely kizárólag tejsavó fehérjék keverékéből készült. Ha sokat sportolsz, gondold meg a használatát, mert a kemény edzés mellett jobban kielégíti szükségleteidet!

- Spenót kivonattal készült - megháromszorozott beta ecdysteron tartalommal
- 85%-os gyors felszívódású fehérje
- Izomzatépítéshez ideális, finom fehérjepor
- Hatféle Whey protein típus
- Szabad formában lévő leucin és glutamin
- Több mint 28% BCAA és 47% EAA
- Vitamin komplex

Spenót kivonat, finom íz, ideális gyors felszívódású fehérjepor? Ez a Whey Fusion!

Az egyetlen Peak fehérje megháromszorozott beta ecdysteron, azaz spenót kivonat tartalommal! A Whey Fusion emésztőenzimeket, hozzáadott leucint és glutamint tartalmaz, de közben nagyon finom maradt. Profi fehérje, profi sportolóknak.

Miért van szükséged Whey Fusion fehérjeporra?

A Whey Fusion csúcsmodern 6 féle fehérje komponenst tartalmazó keverék - whey koncentrátum, whey izolátum, whey hidrolizátum, sőt szabad leucin és glutamin keveréke. A Whey Fusion extrém gyors felszívódású, a fehérjetartalma 85% felett van a száraz anyagban, rendkívül magas biológiai értékkel rendelkezik, tehát az izomzatépítő folyamatokhoz, a legtökéletesebb, és nem mellékes – legfinomabb, tökéletesen szénhidrát mentes fehérjepor!

A Whey Fusion 50% esszenciális aminosavakat, több mint 25% BCAA-kat, több mint 20% glutamint, az asszimilációt elősegítő beta ecdysteront, emésztőenzimeket - tehát papaint, bromelaint, laktázt tartalmaz, és természetesen még 10-féle hozzáadott vitaminnal is optimalizáltuk.

A Whey Fusion nem annyira krémes, de rendkívül selymes ízvilágot nyújtó fehérjepor, amely kizárólag tejsavó fehérjék keverékéből készült. Ha nagyon sokat sportolsz, gondold meg a használatát, mert a keményen edző lányok szükségleteit jobban kielégítheti, mint az előbb említett kétféle fehérjepor. Ha a kemény futóedzés, vagy a TRX edzéseid után Whey Fusiont fogyasztasz, olyan aminosavakkal árasztod el a szervezeted, amelyeket pont az edzéseid során használt el az akkor már éhező tested.

Természetesen hozzáadott szénhidrátokat nem tartalmaz, és még mindig nagyon finom ízű.

Anabolic Protein vs Whey Fusion! Melyikre van szükséged?

A Whey Protein, és az Anabolic Protein (whey-soja-keverék) erősen megosztotta a sportolók táborát. Abban mindenki egyetért, hogy mindkét protein meglehetősen hatásos. Ezért a következőket ajánljuk:
A folyamatosan formában lévő versenyzők számára a Whey Fusion előnyös választás, mert ők az állandó szárazságuk miatt nehezen építenek további izomzatot. Az ő esetükben a Whey Fusion jobb eredményt hozhat, mint az Anabolic Protein.

A normális anyagcserével rendelkező sportolók, és átlagemberek ahhoz, hogy a testzsír százalékukat alacsonyan tartsák, az Anabolic Protein jobb választás, mert ez a fehérjepor, a definíció kialakulását, és az anyagcsere gyorsítását intenzívebben szolgálja.

Hogyan működik a Whey Fusion a szervezetedben?

A Whey Fusion komplex proteinkeverék két-két whey koncentrátumból, whey izolátumból és két whey hidrolizátumból áll. Ez a kombináció, és a hozzákevert szabad leucin és glutamin az izomfelépítéshez a legideálisabb aminosav spektrumot szolgáltatja, és a Whey Fusion biológiai értéke 104-159.

A kiváló minőségű whey protein izomlátumok és a whey protein hidrolizátumok rövid peptidjei lehetővé teszik az ultragyors felszívódást kb. 15-20 perc alatt, így röviddel a Whey Fusion elfogyasztása után az izomfehérje szintézis és ezáltal az izomfelépítő folyamatok stimulálódnak a testedben.

A Whey Fusion whey protein koncentrátumai ugyancsak gyorsan, de nem olyan gyorsan szívódnak fel, mint az izolátumok, vagy a hidrolizátumok. Viszont az alacsonyabb feldolgozási fok miatt többet tartalmaz a táplálkozásfiziológiailag fontos másodlagos whey anyagból, IGF-1-ből (inzulinhasonló növekedési faktor), TGF-ß-ból (transzformálódó növekedési faktor), CLA-ból (konjugált linolkeményítő) valamint immunvédő immunoglobinból és laktoferrinből.

A Whey Fusion whey protein tartalma az izomfelépítésre, glutathionszintre, inzulin- ill. hormonszintre és egészségre kifejtett hatását maximalizálja. Összességében a Whey Fusion egy funkcionális kiegészítő, kiváló minőségű tejsavó fehérjékkel az izomfelépítéshez, valamint az egészséghez fontos aminosavakkal. A hozzáadott beta-ecdysteron spenót kivonatból, hozzáadott laktázzal és emésztőenzimekkel együtt fokozott fehérjeszintézist, fehérjeasszimilációt okoz.

Mit várhatsz el a Whey Fusion használatától?

A Peak Whey Fusion egy komplex proteinmátrix beta ecdysteronnal, emésztőenzimekkel és laktázzal. Gyors emészthetőségű és kiváló minőségű aminosavaknak köszönhetően az izomfelépítő folyamatokat kifejezetten hatásosan fokozza. A Whey Fusion emiatt alkalmas arra, hogy kifejezetten masszív izomzatot építsen fel. A Whey Fusion összhatása azonban nagyban függ az étkezési szokásaidtól, további étrend-kiegészítők alkalmazásától (kreatin, aminosavak, teljesítményfokozók) valamint az anyagcsere típusától is.
Az izom és erőnövekedést összességében a megfelelő és konstans fehérje, ill. aminosav-ellátás teszi lehetővé, és ezáltal a Whey Fusion jelentősen támogatja azt. Ha reggelente, ébredés után, valamint az edzés után egyből elfogyasztasz egy Whey Fusion italt, véredben az aminosav készlet gyorsan feltöltődik. Ezáltal a Whey Fusionnel való táplálék-kiegészítés hatékonyabban támogatja az állandó aminosav ellátást, valamint a masszívabb izomfelépítő folyamatokat.

Hogyan készítsd el a fehérjeturmixod, és mennyit kell fogyasztanod belőle?

Nők és férfiak számára egyaránt a Német Táplálkozástudományi Intézet (DGE) a felnőtt ember fehérjeszükségletét 0,8 g fehérje/testsúly/kg értékben határozta meg régebben.
Ezt a javaslatot időközben felülbírálták, már kialakítottak egy irányértéket, mely a 2 g fehérje/testsúly kg az aktív embereknél, de a legtöbb élsportoló még ezt is túllépi.
A fehérjében gazdag táplálkozás nemcsak az izomépítés szempontjából előnyös, hanem azért is, mert a proteinek teltségérzetet okoznak, emiatt kevesebb szénhidrátot fogyasztasz, mely akadályozza a túlevést és a testzsír felhalmozódását is.

Ha Te egy 70 kg testsúlyú férfi vagy, összesen naponta minimum 140 gramm fehérjét fogyassz. Egy adagolókanál fehérjeporban (30 grammos adagolókanál) kb. 26-28 gramm fehérje van. Két vagy három adagolókanál fehérjét fogyassz el egyszerre.
Ha Te egy 60 kg testsúlyú nő vagy, összesen naponta minimum 120 gramm fehérjét fogyassz. Egy adagolókanál fehérjeporban (30 grammos adagolókanál) kb. 26-28 gramm fehérje van. Két adagolókanál fehérjét is elfogyaszthatsz egyszerre.

Ajánlott adagolás: A proteinszükségletedtől függően 1-4 italt igyál meg naponta. Egy turmixot 30 g proteinporból és 300 ml vízből kell elkészítened. Egy italhoz tehát kb. két adagolókanál fehérjeport, 300 ml vízzel shakerben rázz el. Ízlés szerint lehet kevesebb vízzel is készítheted. Mivel a Whey Fusion gyors felszívódású fehérje, az aminosav tartalma gyorsan a véráramba jut, a reggeli felkeléskor vagy pedig edzés után ajánlott fogyasztanod.

Peak tipp: Fogyaszd pudingként - ehhez keverj össze kb fél deci folyadékot (zsírszegény tej vagy víz) 3 evőkanál proteinporral és máris eheted a Peak pudingot.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Energia
887 kJ
 
 
Kalória
209 kcal
 
 
Fehérje
35,5 g
 
 
Szénhidrát
15,3 g
 
 
Zsír
0,65 g
 
 
E-vitamin
2,5
25*%
 
C-vitamin
15 mg
25*%
 
B1-vitamin (Tiamin)
0,35 mg
25*%
 
B2-vitamin
0,4 mg
25*%
 
B3-vitamin
4,5
25*%
 
B6-vitamin
0,5
25*%
 
Folsav
50 µg
25*%
 
B12-vitamin
25
25%
 
B7-vitamin
0,04
25*%
 
Pantothenic Acid
1,5 mg
25*%
 
Spenót
30 mg
 
 
Assimilogen
30 mg
 
 
Alanine
4,1 g
 
 
L-Arginine
2,5 g
 
 
Aspartame Acid
7,9 g
 
 
Cisztin/Cisztein
2,2 g
 
 
Glutamine
22 g
 
 
Glycine
1,5 g
 
 
L-Histidine
1,5 g
 
 
Isoleucine
5 g
 
 
L-Leucine
18,3 g
 
 
L-Lysine
7,4 g
 
 
L-Methionine
1,9 g
 
 
L-Phenylalanine
2,5
 
 
L-Proline
4600 mg
 
 
Serine
3,9 g
 
 
L-Threonine
5,5 g
 
 
L-Tryptophan
1,5 g
 
 
L-Tyrosine
2600
 
 
Valine
5,1 g
 
 
BCAA
28,4 g
 
 
EAA
51,2 g
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Peak Whey Fusion 2010 (2260 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Üdv!\r\nAz adagolásról kérdeznék, volt a dobozban egy kis adagoló kanál, ami 30 köbcentiig mér. Ebből hánnyal kell belerakni, hogy meg legyen egy adag, vagyis a 30 gramm?
Allain | 2012-03-23 10:18:32
Szia! Általánosságban (szoba hőmérsékleten, és normál légköri nyomáson) 1 cm3 egyenlő egy 1 grammal. Vagyis egy mérőkanálnyi szükséges!
FitbuilderTeam | 2012-03-24 09:46:28
Köszi szépen!\r\nMég azt szeretném kérdezni, hogy van-e valahol leírás, hogyan célszerű elkészíteni a turmixot. Ilyenekre gondolok, hogy mennyi ideig kell rázni, rázás után mennyit kell várni stb.
Allain | 2012-03-25 02:43:54
Kedves Allain! Egyszerűen jó alaposan,erősen felrázod 20-30 mp-ig ekkorra már eloszlik a vízben a készítmény (általánosságban elmondható, hogy a legtöbb ilyen turmix ennyi rázás után már fogyasztható, szemben mondjuk a 15-20 évvel ezelőttiekkel, amelyek elég nehezen voltak oldhatók), ha a kitöltés során mégis azt tapasztalod, hogy szemcsés az oldat, akkor nem ráztad elég erősen. Nem szükséges várni a felrázás után, egyből fogyasztható.
Az egész nagyon egyszerű művelet, semmivel nem bonyolultabb, mint egy mondjuk egy pezsgőtabletta feloldása.
FitbuilderTeam | 2012-03-26 09:18:45
Hogy is van ez az 1cm3 egyenlő 1grammal? Sűrűség fogalma általános iskola 7. osztály. Ne a mérőkanálra hagyatkozzunk, szerezzünk be egy grammpontos mérleget, aminek igencsak nagy hasznát lehet venni!
zoli | 2013-03-28 12:08:09
Nav.fittrainer
sportorak_1_1.jpg Sportóra kisokos 1. rész

Manapság az egyik legkelendőbb kiegészítő a sportóra lett a fizikai edzést végzők körében. Míg húsz évvel ezelőtt volt két-három gyártó a piacon nagyon szűk termékportfólióval, mostanra már a néhány ezer forintos távol-keleti gagyitól a félmilliós precíziós mérnöki műremekig mindent megtalálunk. Annyi a funkció, hogy sokan csak pislognak amikor megveszik az elsők órájukat. Még ennél is többen vannak, akik egyszerűen szégyellik beismerni, hogy nem igazodnak ki rajta. Úgy gondoltuk itt az ideje, hogy ezeket bemutassuk, mivel meggyőződésünk, hogy egy roppant hasznos eszközökről van szó és ha adekvát mód tudjuk kezelni, akkor az edzéseinket tudatosabb szintre emelhetjük. Elsőként ismerjük meg a sportórák legfontosabb funkcióját a pulzus mérést!

hict_1.jpg Ismerd meg a HICT módszert

Ismerd meg a HICT-et, azt az edzésmódszert, ami elmossa a határokat a kardió és a súlyzós edzés között! A HICT azt ígéri, hogy végig az anaerob küszöb felett dolgozol, de sokkal durvábban, mint azt a korábbi magas intenzitású edzések során megtapasztalhattad. Tényleg hatékony lehet? Vajon valóban van-e új a nap alatt és tényleg mást takar-e ez a módszer és nem csak egy átnevezett HIIT?

hosszu_pihenoido_2.jpg Növekedj úgy, hogy kevésbé fájjon másnap

Azt már régóta tudjuk, hogy a különféle hosszú pihenőidők a sorozatok közt kihatnak az edzésmunkád eredményességére és befolyásolják, hogy inkább erőt, vagy inkább állóképességet fejlesztesz az edzés során. Most már az is bizonyosodni látszik, hogy az edzést követő izomlázra is más hatással vannak, mint azt korábban hittük. Rövidebb izomláz, gyorsabb regenerálódás, azaz hamarabb fogsz készen állni az újabb megmérettetésre!

boseges_reggeli_2.jpg A bajnokok reggelije

Bizonyára számtalan alkalommal hallottad már az elcsépelt frázist, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ami azt illeti úgy tűnik, még most 2021-ben is helytálló az állítás nem csak egy üres közhely. Mostani cikkünkben a frissebb kutatások közt szemezgettünk, hogy utánajárjunk miért kellene odafigyelni fokozottan arra, hogy úgy indítsd a reggelt kiváltképp akkor, ha nem "csak" egészséges, hanem eredményes sportoló is szeretnél lenni.