peak_ultra_a_z_120_1.jpg

Az Ultra A/Z multivitamin az egészség, a szépség és a zsírégetés vitaminja - 28 féle vitamin, ásványi anyag és nyomelem, szuper antioxidáns OPC-vel (szőlőmag kivonattal) és zöldtea polifenolokkal.

60 adag/kiszerelés (2 tabletta/adag)
peak_ultra_a_z_120_1.jpg

3 580 Ft

Inaktív

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Minden egyes tabletta 30 féle nélkülözhetetlen vitamint, ásványi anyagot, és nyomelemet juttat a szervezetébe. Napi 2 tabletta bevétele biztosítja a normális vitamin szükségletét az emberi szervezetnek.

A vitaminok és ásványok mellett, a polifenol EGCG-t és OPC-t tartalmaz ez a kiegészítő, melyek antioxidális hatásai sokkal sokkal magasabb mint a tiszta vitaminok esetében! Ráadásul, ezek a polifenolok szinergikusan felerősítik a vitaminok, ásványok, és a nyomelemek hatásait!

Ezek a tabletták "time-released" (idővisszatartásos) formában vannak kombinálva, tehát a hatóanyagok visszatartva, folyamatosan több órán keresztül, és nem egyszerre jutnak be a véráramba. Igy a szervetet azokat teljes mennyiségben, ténylegesen fel tudja használni, nem keletkezik többlet. Ez a késleltetés annyira hatékony, hogy Ön 24 órán keresztül, 100% RDA mennyiséggel látja el szervezetét minden fontos vitaminnal, ha reggelente és esténként, lefekvés előtt egy-egy tablettát bevesz.

Az Ultra A-Z a NőK szemszögéből:

Az Ultra A-Z az egyik legmodernebb vitaminbomba, mely 30féle vitamint, nyomelemet, és ásványi anyagot juttat a szervezetbe. A női szépség karbantartásához nélkülözhetetlen a vitaminok szedése, tekintve, hogy a modern korban az átlagember fele annyi zöldséget, és gyümölcsöt sem fogyaszt, mint ami a normális életvitelhez szükséges.

Az Ultra A-Z a vitaminok mellett, polifenolokat tartalmaz, melyek különböző növények kivonataiból származnak. A polifenolok a közelmúltban felfedezett anyagok, melyek a vitaminok hatását sokszorozzák - a C-vitamin polifenolokkal 400%-al erősebben hat! A polifenolok minden formája ERőSEN akadályozza a rákos betegségek kialakulását! A polifenolok egymagukban 50szer nagyobb antioxidációs hatással bírnak mint a C-vitamin!

Az Ultra A-Z, zöldtea polifenol tartalma nemcsak, hogy különösen antioxidáns hatású, hanem egy meglehetősen erős zsírégető. A polifenolok akadályozzák az emésztőrendszerben az amyláz és más enzimek termelődését, melyek segítik a zsírok felszívódását. Ez azt jelenti, hogy a szénhidrátok és zsírok egy része, melyeket elfogyaszt, nem tud bejutni az anyagcsere folyamatokba, hanem emésztetlenül elhagyják a szervezetet, a leghalványabb esély nélkül, hogy testzsírrá alakuljanak.

Táplálkozásfiziológiai háttér az Ultra A - Z esetében:

1. Minden fontos vitaminnal ellátja a szervezetet, igy mindennapos használatával, Ön egészséges, és fitt marad.

2. Minden fontos ásványt, és nyomelemet biztosít, mellyel alátámasztjuk a normális, egészséges anyagcserét a testben.

3. A tápanyagok késleltetve jutnak a vérbe, igy nem adagoljuk túl a szervezetet, rövid idő alatt bevitt túl nagy vitaminmennyiségekkel. Ezért minden vitamin folyamatos optimális mennyiségben lesz jelen a testünkben, az egész nap során.

Mit várhatunk el az Ultra A - Z alkalmazásától?

Az Ultra A-Z tovább mutat, mint a normál Vitamin A-Z- formula. Kétszer több C vitamint tartalmaz, háromszor több E vitamint, és ezek mellett a magasan antioxidációs hatású zöldtea-polifenol epica-techin-t(EC), epicatechin Gallate-t (ECG), Epigallo-Catechin-Gallate-t (EGCG), Gallo-Catechin-t (GC), és a szőlőmagból kivont oligomerik proantocianidin-t (OPCs).

Az Ultra A-Z zöldtea- és szőlőmag-kivonata feljavítja a vitaminok hatásfokát (az antioxidativ C-vitamin - 400%-os hatásfokkal funkciónál ezekkel az anyagokkal!), de ami még fontosabb, hogy az OPC egyedüli antioxidációs hatása 20-szor nagyobb mint a C vitaminé vagy 50-szer nagyobb mint az E vitaminé!!

A zöldtea-polifenol védi a DNA-t, 100szor erősebben mint a C vitamin és 25 ször erősebben mint az E vitamin. Ezek az adatok teszik nyilvánvalóvá, hogy miért kezdenek ismertté válni ezek az anyagok, mint a pillanatnyilag legerősebb antioxidánsok.

Megfelelő vitamin-ásványianyag-és nyomelem bevitellel, az egészség megőrizhető!! Közismert, és már manapság is sokszor hallott, hogy a vitamin kiegészítés nagyon fontos. Az sem csoda, hogy a statisztikák szerint, az átlagos polgár fele annyi zöldséget, és gyümölcsöt fogyaszt, mint amennyi az egészséges életvitelhez szükséges. Ezek a tények tették szükségessé, hogy vitaminokkal egészítsük ki az étrendünket, és hogy antioxidánsokat szedjünk, melyek védenek a rák kialakulása ellen. Másodlagos növényi anyagokat tehát túl keveset fogyasztunk, melyeket pótolhatunk "ultra-antioxidativ" OPC'kkel, zöldtea-polifenolokkal, és egy olyan kiegészítőkkel, mint pl. az Ultra A-Z!

Ha Ön az élete során egészséges, és életvidám akar maradni, az Ultra A-Z a kimagasló funkcionalitásával, tekintettel anti-aging (öregedés elleni), sziv-és érrendszerre, szexuális erőre, immunrendszerre, hajra, anyagcserére, idegrendszerre, bőrre, vízháztartásra, szexualitásra gyakorolt jótékony hatásával, antioxidativ kapacitásával, mely ráadásul véd a toxinok ellen, pontosan a megfelelő all-round-mikro-tápanyagbiztosító kiegészítő az Ön számára!

Figyelmeztetés: Az Ultra A-Z egy táplálék kiegészítő, ezért nem pótolja a megfelelő és változatos étrendet. Ez a kiegészítő csak garanciát ad Önnek arra, hogy a szervete számára fontos vitaminokat fedezi, azonban azokat a tápanyagokat, melyeket a kiegyensúlyozott táplálkozás során kap meg az emberi szervezet soha nem pótolja.

Ajánlott adagolás: 2 db tabletta naponta sok folyadékkal bevéve


összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
A-vitamin
800 µg
100%
 
Beta-Carotene
20 µg
*%
 
B1-vitamin (Tiamin)
1,4 mg
100%
 
B2-vitamin
1,6 mg
100%
 
B3-vitamin
18 mg
100%
 
Pantothenic Acid
6 mg
100%
 
B6-vitamin
2
100%
 
Folsav
200 µg
100%
 
B12-vitamin
1
100%
 
C-vitamin
180 mg
300%
 
D3-vitamin
5 µg
100%
 
E-vitamin
50
500%
 
B7-vitamin
0,15 µg
100%
 
K1-vitamin
30 µg
*%
 
Kalcium
120 mg
15%
 
Klorid
36
*%
 
Króm
25 µg
*%
 
Vas
4,2 mg
30%
 
Jód
75 µg
50%
 
Kálium
80 mg
*%
 
Réz
1 mg
*%
 
Magnesium
60 mg
20%
 
Mangán
1 mg
*%
 
Molybdenum
25
*%
 
Foszfor
104 mg
13%
 
Szelén
25 µg
*%
 
Szilícium
25 µg
*%
 
Zinc
5 mg
33%
 
Epigallocatechin gallate
200 mg
 
 
Proanthocyanidine
100 mg
 
 
Piperine
5 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Peak Ultra A-Z (120 tabletta) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.