peak_tryptophan_60_1.jpg

A Tryptophan nyugtató aminosav szedésével mélyebb, kiegyensúlyozottabb az alvás, jobb a regeneráció, de minden nehezen elalvó ember számára alkalmazható.

30 adag/kiszerelés (2 g/adag)
peak_tryptophan_60_1.jpg

9 480 Ft

Inaktív

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Szedésével mélyebb, kiegyensúlyozottabb az alvás, jobb a regeneráció, de minden nehezen elalvó ember számára alkalmazható.

A tryptophan aminosav ugyanúgy, mint a többi 7 esszencális amino, nélkülözhetetlen az izomzatépítéshez. A szerotonin hormon elő anyaga, azaz a tested a tryptophanból szerotonint képes előállítani, amelynek hatására elalszol.

- Létfontosságú az izomzat, a sejt felépítéséhez, és az endogén fehérje termeléséhez
- Mélyebb, kiegyensúlyozottabb az alvás, alvás segítő formula
- Jobb regeneráció, relaxáló hatású nyugtató aminosav
- Szerotonin előanyaga

A szabad aminosavak funkciói

Az ilyen kiegészítők változatos és célzott hatással rendelkezek, mivel mindegyik más más testi funkcióért felelős. Amennyiben nagy mennyiséget juttatunk egyféle aminosavakból a testünkbe, akkor annak a kifejezett, és adott hatékonysága fog érvényesülni. A Tryptophan, pontosan úgy, mint a BCAA-k esszenciális aminosav, létfontosságú az izomzat, illetve a sejt felépítéséhez, és sok endogén fehérje termeléséhez.

A Peak Tryptophan a szerotonin előanyaga - mely anyag elalváskor termelődik - hatására elalszunk. A sportolók gyakran, tryptophan-szegény fehérjekoncentrátumokat fogyasztanak, a Tryptophan alkalmazása számukra kiemelten ajánlott mert szedésével mélyebb, kiegyensúlyozottabb az alvás, jobb a regeneráció, de minden nehezen elalvó ember számára alkalmazható!

Táplálkozásfiziológiai háttér az aminosavak alkalmazásához:

- Az aminosavak az építőkövei, és az alapelemei az összes, az emberi szervezetet alkotó szövetnek, és sejtek billióinak. A szervezetben az aminosavak szintetizálódnak is - a szervezetben termelődnek. Következésképpen, ha nincs belőlük megfelelő mennyiségben, a test az izmok által tárolt aminosavakat használja fel először szükségleteihez.
- Enzimek ezrei szintén aminosavakból épülnek fel testünkben, melyek nem csak az emésztésben működnek közre, hanem katalizátorként funkcionálnak (gyorsítja folyamatokat) majdnem minden anyagcsere folyamatban.
- Az aminosavak a vérkeringésben, és az érrendszerben nélkülözhetetlenek (pl. a Nitric Oxide), és maguk is Co-anyagok, a szervezet energiaforrásai.
- Szénhidrát-, és zsírszegény étrend mellett az aminosavak gyakran mint fő energiaforrások állnak a szervezet rendelkezésére, mellyel védik az izomzatot a leépítő folyamatok ellen.

Mit várhatunk el az aminosavak szedésétől?

Az aminosavak hatásossága nagymértékben függ a táplálkozás minőségétől, és a további táplálék kiegészítők szedésétől (Creatin, aminosavak, Anabolic Stack stb.). Amennyiben Ön túl keveset eszik, az aminosavak energiaforrásként fognak a szervezetében szolgálni, és elsődlegesen nem az építő-, és regenerációs folyamatokhoz állnak majd rendelkezésre. Az aminosavakkal Ön képes az anyagcseréjét pontosan beállítani, a testfunkciókat, zsírégetést, izomzatépítést, érzékelést, az alvás minőségét, az idegrendszert pozitív módon befolyásolni, és ezzel optimális egészségi állapotot, vitalitást, és fizikai-, szellemi teljesítményt tud elérni!

Ajánlott adagolás: 2 db kapszula lefekvés előtt. A legjobb üres gyomorra vízzel vagy gyümölcslével bevenni (így a Tryptophan jobban fel tud szívódni).

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
B3-vitamin
9 mg
50%
 
B6-vitamin
1 mg
50%
 
B12-vitamin
0,5 mcg
50%
 
L-Tryptophan
730 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Peak Tryptophan (120 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.