peak620x350.jpg

Ez a legkedvezőbb áru fehérjepor a Peaktől! A Protein 85-t háromféle fehérjepor összeállításával hoztuk létre, melynek így 88 %-os a fehérjetartalma a szárazanyagban.

90 adag/kiszerelés (25 g/adag)

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Ez az a fehérjepor, melyet akkor kell használnod, ha alacsonyabb áron szeretnéd az étkezéseidet helyettesíteni.

Lassan szívódik fel és sokáig eltelít, így ha indulásként szoktatni akarod magad a fehérjék fogyasztásához, akkor a Protein 85-el elindulhatsz. Nem annyira jó ízű, mint a legfinomabb fehérjéink, de tökéletes alapot ad ahhoz, hogy végre egészségesen tudj diétázni és a tested számára  fehérjéket biztosítani, amely a megoldás ahhoz, hogy a feneked végre olyan legyen, amilyet  szeretnél.

Mire jó a lassú felszívódású fehérje?

A lassú fehérjék tovább maradnak a véráramban, de kevésbé izomzatépítő hatásúak, mint a gyors felszívódású fehérjék, így az izomfehérje-szintézist kevésbé stimulálják. A lassú felszívódású fehérjék azonban sokszor 7 órán keresztül képesek keringeni a véráramban, tehát védik az izomzatod, megakadályozzák a leépítő folyamatok kialakulását, sokkal hosszabb ideig, mint a gyors proteinek. Természetesen a Protein 85 is hozzáadott hozzáadott szénhidrátmentes fehérje.

Ez a fehérjepor az, amellyel bármikor próbát tehetsz.

A Protein 85 fehérjeport azért fejlesztettük, hogy könnyebben elszánd magad és megtedd az első lépést a drága, ám sokkal eredményesebben használható fehérjeporok világába. Ha iskolában vagy, munkahelyen vagy, vagy olyan a munkád hogy leülni sincs időd, lassú fehérjékben kell gondolkodnod, amely sokáig eltelít.

A Protein 85-t háromféle fehérjepor összeállításával hoztuk létre, melynek így 88 %-os a fehérjetartalma a szárazanyagban. Nem lenne számodra is jobb megoldás egy finom, lassú és hozzáadott szénhidrátot nem tartalmazó fehérje? Mindezt belépő áron. A Protein 85 whey protein koncentrátum, szója protein izolátum (nem génkezelt, izoflavon mentes, tehát a tesztoszteron szintre nincs negatív hatással), és búza protein keveréke, mely egy finom íz létrejöttét teszi lehetővé, felesleges és hizlaló szénhidrátok nélkül.

A Protein 85-t háromféle fehérjepor összeállításával hoztuk létre, melynek így 88 %-os a fehérjetartalma a szárazanyagban.

A Protein 85 az alábbi háromféle fehérjeporból áll:

- whey protein koncentrátum: 40%

- szója protein izolátum: 30% (nem génkezelt, izoflavon mentes, tehát a tesztoszteron szintre nincs negatív hatással!!)

- búza protein: 30%

A háromféle összetevő úgy lett kiválasztva, hogy a bennük lévő aminosavak biológiailag kiegészítsék egymást, és így keverve, már egy 124 biológiai értékű fehérjeport alkossanak. (mely a referenciák alapján 128, sőt még magasabb is lehet) Ez a magas érték (a tej-protein egymagában mindössze 80 - 104 biológiai értékkel rendelkezik) azt jelenti, hogy az Ön szervezete a Protein 85-t sokkal jobban, fel tudja használni, felszívni, és ezáltal a test fehérjeigényes folyamataihoz, pl. az izomzatépítéshez felhasználni.

124-es biológiai érték a Protein 85 esetében! Tudtad?

A három féle fehérje alapanyagban lévő aminosavak biológiailag kiegészítik egymást és így keverve, már egy 124 biológiai értékű fehérjeport alkotnak (mely a referenciák alapján 128, sőt még magasabb is lehet). A fehérjék biológiai értékét esszenciális aminosav tartalmuk határozza meg nagyon egyszerűen megfogalmazva. Ez a magas érték (a tej protein egymagában mindössze 80 – 104 biológiai értékkel rendelkezik) azt jelenti, hogy a szervezeted a Protein 85-t sokkal jobban fel tudja használni, felszívni és ezáltal a test fehérjeigényes folyamataihoz, pl. az izomzatépítéshez felhasználni.

Az egyszerű, egy összetevős fehérjeporokhoz képest a Protein 85 sokkal hatásosabb, ezért a magas fehérjeigényű emberek, pl. sportolók számára a fogyasztása jobb eredményeket hoz.
Az aminosavak “time-released” idő-késleltetett formában vannak benne, tehát visszatartva, illetve kontrollált módon jutnak az aminosavak a véráramba, melyet így a szervezeted folyamatosan hasznosítani tud.
Egy Protein 85 turmix, vagy puding és hosszú órákra biztonságban van az izomzatod, akkor is ha nincs időd két óránként leülni és falatozni!

Táplálkozásfiziológiai háttér a Protein 85 fogyasztásához:

1. Nagyon jó aminogrammal rendelkező protein, igen magas biológiai értékkel (BV 124, mely magasabb is lehet a referenciák alapján ). Biztosítja a szükséges aminosavakat, melyek az izom és sejtépítéshez elengedhetetlenek.

2. Az aminosavak "time-released"-időkésleltetett formában vannak benne, tehát visszatartva ill. kontrollált módon jutnak az aminosavak a véráramba, melyet így a szervezet folyamatosan hasznosítani tud.

Ajánlott adagolás: A fehérjeszükséglettől függően 1-4 turmix elfogyasztása ajánlott. 25 g (kb.2 evőkanál) proteinport keverjünk el 250 ml zsírszegény tejjel. Ízlés szerint változtathatunk az arányokon.
összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Kalória
94 kcal
 
 
Kalória
0
 
 
Zsír
0,7 g
 
 
Szénhidrát
0,9 g
 
 
Fehérje
20,9 g
 
 
Alanine
4,1 g
 
 
L-Arginine
4,4 g
 
 
Aspartame Acid
8,8 g
 
 
Cisztin/Cisztein
2,2 g
 
 
Glutamine
23,8 g
 
 
Glycine
3 g
 
 
L-Histidine
2,1 g
 
 
Isoleucine
4,4 g
 
 
L-Leucine
9,1 g
 
 
L-Lysine
6,3 g
 
 
L-Methionine
1,7 g
 
 
L-Phenylalanine
4,7 g
 
 
L-Proline
7400 mg
 
 
Serine
5,2 g
 
 
L-Threonine
4,3 g
 
 
L-Tryptophan
1,4 g
 
 
L-Tyrosine
3400
 
 
Valine
4,7 g
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Peak Protein 85 (2260 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.