peak_mega_a_z_240_1.jpg

A Mega A-Z mega dózisú multivitamin, ám az igényeid szerint adagolható vitamin bomba. Úgy szedheted, olyan dózisban ahogy akarod vagy szükséged van rá!

30 adag/kiszerelés (8 kapszula/adag)
peak_mega_a_z_240_1.jpg

5 980 Ft

Inaktív

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

A Mega A-Z mega dózisú multivitamin, ám az igényeid szerint adagolható vitamin bomba. Úgy szedheted, olyan dózisban ahogy akarod vagy szükséged van rá!

A vitaminok és ásvány anyagok az úgynevezett mikro tápanyagok, melyeket ellentétben a makro tápanyagokkal (zsír, szénhidrát, fehérje) energiaként nem tud a szervezet felhasználni, azonban építőanyagként szüksége van rá. A vitaminok és ásványanyagok a szervezetben szabályozóanyagokként működnek, tehát rengeteg életfontosságú folyamatban szerepelnek.

Vitaminok és ásványanyagok, optimális tápanyag-felhasználásért, a sejt és izomzatépítéshez szükségesek, az optimális anyagcsere, erős immunrendszer, jó közérzet és vitalitás meglétéért felelősek.

A sportolók vitamin és ásványanyag szükséglete eltérő lehet, mint a nem sportolóké. A megemelkedett vitamin/ásványi anyag igény a rengeteg mozgás, és az ezzel járó izzadás kísérőjelensége. A hiányuk az sporteredmények, vagy az edzések alacsonyabb intenzitásában jelenik meg, illetve súlyos esetben rosszulléthez is vezethet.

Az is könnyen előfordulhat, hogy a testünkre rakódó, túlzott mennyiségű zsírréteg, vagy az alacsony teljesítőképesség, és gyenge vitalitás annak a jele, hogy valamelyik vagy több ilyen szabályozóanyagból hiányt szenved a szervezet. Ilyenkor kifejezetten javasolt ilyen étrend-kiegészítők alkalmazása, azonban az alapot minden esetben az egészséges, és változatos táplálkozás kell hogy adja.

Miért a Mega A-Z a Peak legkeresettebb mega vitaminja?

A Mega A-Z speciális ásványanyag és vitamin kombináció, 26 féle mega dózisú vitaminnal, ásvánnyal, illetve tartalmaz még: zöldtea (EGCG), szőlőmag kivonat (OPC), lecitin, taurin, betain, inositol, cholin, PABA. Ez a termék a nagy dózisú vitamin kiegészítők hívei számára készült, és azoknak akik esetleg a téli időszakban könnyen lebetegednek, vagy rosszul táplálkoznak.

Mi a Mega A-Z előnye a vitamin pakkokkal ellentétben?

Ha olyan mega vitamin és ásványanyag dózist szeretnél szedni, mint amilyen az ajánlott adagolásban szerepel, akkor napi 8 db kapszulát kell bevenned, lehetőleg az egész napra elolsztva.

Minden kapszula tartalmazza az összes hatóanyagot, így az adagolás a te kezedben van!

Ha nyár van szedhetsz csak napi 4 db kapszulát, ha 50 kg a testúlyod, szedhetsz napi 6 db kapszulát, mert a napi 8 kapszula 75 kg-os átlagtestúlyú sportolóra van szabva.

Ha a Mega A-Z-t normál vitamin kiegészítőként szeretnéd szedni, akkor csak napi 2 db kapszulát vegyél be.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Kalória
6,2 kcal
 
 
Fehérje
1,1 g
 
 
Szénhidrát
<0,1 g
 
 
Zsír
0,6 g
 
 
Lecitin
400 mg
 
 
Taurine
250 mg
 
 
Polyphenol
200 mg
 
 
Oligomeric Proanthocyanidins
100 mg
 
 
Kolin
100 mg
 
 
Inositol
100 mg
 
 
Betaine
50 mg
 
 
PABA
10 µg
 
 
C-vitamin
1500 mg
2500%
 
A-vitamin
2400
300%
 
E-vitamin
400 IU
4000%
 
D3-vitamin
10 µg
200%
 
B1-vitamin (Tiamin)
50 mg
3571%
 
B2-vitamin
50 mg
3125%
 
B3-vitamin
50 mg
278%
 
B6-vitamin
50
2500%
 
Folsav
300
150%
 
B12-vitamin
10
1000%
 
B7-vitamin
226 µg
150%
 
Pantothenic Acid
100 mg
1667%
 
K1-vitamin
30 µg
*%
 
Kalcium
600 mg
75%
 
Magnesium
300 mg
100%
 
Foszfor
80
10%
 
Kálium
100 mg
*%
 
Klorid
91 mg
*%
 
Zinc
15
100%
 
Vas
14
100%
 
Jód
150
100%
 
Réz
1 mcg
 
 
Mangán
2 mg
 
 
Króm
200
 
 
Szelén
50
 
 
Molybdenum
50 µg
 
 
E-Vitamin
8 IU
25%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Peak Mega A-Z (240 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
A helyes adagolás a szövegben van, 4x2 kapszula. Így egy napi adag 8 kapszula, azaz 30 napra elég a doboz (nem 60, ahogy fent meg lent írjátok).
gz | 2011-05-03 04:00:45
Nav.fittrainer
sportorak_1_1.jpg Sportóra kisokos 1. rész

Manapság az egyik legkelendőbb kiegészítő a sportóra lett a fizikai edzést végzők körében. Míg húsz évvel ezelőtt volt két-három gyártó a piacon nagyon szűk termékportfólióval, mostanra már a néhány ezer forintos távol-keleti gagyitól a félmilliós precíziós mérnöki műremekig mindent megtalálunk. Annyi a funkció, hogy sokan csak pislognak amikor megveszik az elsők órájukat. Még ennél is többen vannak, akik egyszerűen szégyellik beismerni, hogy nem igazodnak ki rajta. Úgy gondoltuk itt az ideje, hogy ezeket bemutassuk, mivel meggyőződésünk, hogy egy roppant hasznos eszközökről van szó és ha adekvát mód tudjuk kezelni, akkor az edzéseinket tudatosabb szintre emelhetjük. Elsőként ismerjük meg a sportórák legfontosabb funkcióját a pulzus mérést!

hict_1.jpg Ismerd meg a HICT módszert

Ismerd meg a HICT-et, azt az edzésmódszert, ami elmossa a határokat a kardió és a súlyzós edzés között! A HICT azt ígéri, hogy végig az anaerob küszöb felett dolgozol, de sokkal durvábban, mint azt a korábbi magas intenzitású edzések során megtapasztalhattad. Tényleg hatékony lehet? Vajon valóban van-e új a nap alatt és tényleg mást takar-e ez a módszer és nem csak egy átnevezett HIIT?

hosszu_pihenoido_2.jpg Növekedj úgy, hogy kevésbé fájjon másnap

Azt már régóta tudjuk, hogy a különféle hosszú pihenőidők a sorozatok közt kihatnak az edzésmunkád eredményességére és befolyásolják, hogy inkább erőt, vagy inkább állóképességet fejlesztesz az edzés során. Most már az is bizonyosodni látszik, hogy az edzést követő izomlázra is más hatással vannak, mint azt korábban hittük. Rövidebb izomláz, gyorsabb regenerálódás, azaz hamarabb fogsz készen állni az újabb megmérettetésre!

boseges_reggeli_2.jpg A bajnokok reggelije

Bizonyára számtalan alkalommal hallottad már az elcsépelt frázist, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ami azt illeti úgy tűnik, még most 2021-ben is helytálló az állítás nem csak egy üres közhely. Mostani cikkünkben a frissebb kutatások közt szemezgettünk, hogy utánajárjunk miért kellene odafigyelni fokozottan arra, hogy úgy indítsd a reggelt kiváltképp akkor, ha nem "csak" egészséges, hanem eredményes sportoló is szeretnél lenni.