Peak Creatine Hyperfusion (240 kapszula)

peak_creatine_hyperfusion_240_1.jpg

Ha a Creatin Hyperfusion nem hat, akkor semmi sem. Nem kevesebb, mint 13 féle kreatin vegyületet tartalmaz, igazi multimátrix.

30 adag/kiszerelés (8 kapszula/adag)
peak_creatine_hyperfusion_240_1.jpg

8 880 Ft

Inaktív

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

A maximális eredményért és hatékonyságért, Creatin Hyperfusion kreatin kapszula!

Ha a Hyperfusion nem hat, akkor semmi sem. Nem kevesebb, mint 13 féle kreatin vegyületet tartalmaz, igazi multimátrix. A Peak Creatin Hyperfusion a korábbi Hyperfusion továbbfejlesztése, mely már 13 féle kreatin formulát tartalmaz. Ez a étrend-kiegészítő tehát pillanatnyilag az összes a világpiacokon fellelhető kreatin formulát felöleli, mely a sportolók számára a maximális eredményt jelentheti, annak rendkívüli jó felszívódása miatt.

Minden sportoló esetében, az egyféle kreatin vegyületet tartalmazó kiegészítők - mint pl a kreatin monohidrát, korlátozott mértékű eredményt produkálhat, vagy megterhelheti a szervezetet (pl a kreatin foszfát). A Creatin Hyperfusion ezért a rendkívülien sokféle összetevők miatt minden sportoló számára alkalmazható és eredményes!

Ezt a kreatint úgy tervezték, hogy több szempontból is megfelelő legyen: izom és erőépítés, állóképesség javítása, gyorsasági erő javítása, regenerálódási képesség növelése bármely sportág képviselőjének. A még jobb felszívódás érdekében, a Creatin Hyperfusion B vitamin komplexet is tartalmaz.

Mit várhatsz a Creatin Hyperfusion használatától?

A Creatin Hyperfusion nem egy izomépítő all-in-one formula, mint a Createston. A Creatin Hyperfusion egy jól funkcionáló mono kreatin keverék, emellett minimálisra csökkenti az intolerancia veszélyét. Így a lehető legjobb eredményeket érheted el.

Ha még sosem használtál kreatin tartalmú kiegészítőt, vagy hosszú ideje nem alkalmaztál kreatint és a szervezeted kreatin raktárai kiürültek, akkor 4-8 hét alatt akár 3 kg izomnövekedést is elérhetsz, 20-25%-os erőnövekedés és 1 kg zsír vesztés mellett.

Amennyiben használtál már kreatint és ezért a szervezeted kreatin szintje telítődött, akkor már nem várható további ugrásszerű fejlődés. Ellenben folyamatos izomnövekedésre számíthatsz, ami éves szinten 1-2 kg tiszta izmot jelent.

Az izomrostoknak szükségük van megfelelő mennyiségű és minőségű aminosav ellátottságra. A leépülési folyamatok ellen szükséged van még gyors és lassú felszívódású proteinekre is Creatin Hyperfusion mellett.

A Creatin Hyperfusion funkciója és hatása

A Creatin Hyperfusion a korábbi Hyperfusion továbbfejlszetése, mely az összes elérhető kreatin formulát tartalmazza. A Creatin Hyperfusion a 10 kreatin formula mellett tartalmaz még kreatine magnézium chelatot, kreatine ethyl estert, kreatin ethyl karbonátot és szódium foszfátot.

Ezek a kreatin formulák biztosítják az optimális felszívódást, beépülést és regenerálódást, minimálisra csökkentve az intolerancia veszélyét. Mivel többféle kreatin formulát tartalmaz, így kisebb az esélye az érzékenység kialakulásának, szemben az egy összetevős készítményekkel. Ez egy megoldás azon sportolók számára, akik eddig nem találták meg a hatékony és tolerálható kreatin készítményt.

A kreatin kiegészítők eme funkcióját több, mint 30 tudományos tanulmány is megerősítette. Ezek a tanulmányok alátámasztották azt, hogy a kreatin alkalmazása tömegnövekedéshez vezet. A legimpozánsabb eredményeket azok a sportolók érték el, akik legalább 3 hónapig alkalmaztak kreatint és edzéseik során 80-120%-os maximál erővel dolgoztak. Ez alátámasztotta azt, hogy nagy mennyiségű kreatin bevitel esetén telítődik a szervezet és ennek eredménye a magas energiatermelés ATP formájában késleltetve az izomelfáradást edzés közben. Ennek eredményeképpen az izmok nagyobb teljesítményre lesznek képesek. Így a nagyobb súly használatával, vagy a több ismétlésszám elérésével izomnövekedés következik be. Tehát a kreatin remek szolgálatot tehet minden olyan sportoló számára, akinek fontos az izomelfáradás késleltetése az erő és az állóképesség növelése.

Egy másik ismert hatása a kreatinnak az erő, a kitartás és az állóképesség javulása mellett az izmok jobb vízellátottsága. Ezáltal létrejön egy anabolikus környezet, ami ideális a fehérje szintézishez az új proteinek felhasználásával, meggátolva a katabolikus folyamatokat. A jobb vízellátottság nagyobb izmokat biztosít optikailag is.

Fogyasztása: 70 kg-os sportolóra kalkulálva. Naponta 8 db kapszulát vegyél be (a legjobb edzés előtt, vagy edzés után bevenni) kb 300 ml folyadékkal. Pihenőnapokon a reggeli felkeléskor fogyaszd.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Kalória
7,3 kcal
 
 
Fehérje
0,86 g
 
 
Szénhidrát
< 0,08 g
 
 
Zsír
0,14 g
 
 
B3-vitamin
9 mg
50%
 
B6-vitamin
1
50%
 
B12-vitamin
0,5
50%
 
Magnesium
90 mg
30%
 
Creatine
500 mg
 
 
Creatine
500 mg
 
 
Creatine
500 mg
 
 
Creatine
500 mg
 
 
Creatine
500 mg
 
 
Creatine
500 mg
 
 
Creatine
500 mg
 
 
Creatine
500 mg
 
 
Creatine
500 mg
 
 
Tri-Creatine
500 mg
 
 
Tri-Creatine
500 mg
 
 
Tri-Creatine
500 mg
 
 
Tri-Creatine
500 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Peak Creatine Hyperfusion (240 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Szia! Eza jobb vagy az Olimp Creatine Xplode ?
Gál András | 2012-12-14 12:36:47
Nav.fittrainer
hosszu_pihenoido_2.jpg Növekedj úgy, hogy kevésbé fájjon másnap

Azt már régóta tudjuk, hogy a különféle hosszú pihenőidők a sorozatok közt kihatnak az edzésmunkád eredményességére és befolyásolják, hogy inkább erőt, vagy inkább állóképességet fejlesztesz az edzés során. Most már az is bizonyosodni látszik, hogy az edzést követő izomlázra is más hatással vannak, mint azt korábban hittük. Rövidebb izomláz, gyorsabb regenerálódás, azaz hamarabb fogsz készen állni az újabb megmérettetésre!

boseges_reggeli_2.jpg A bajnokok reggelije

Bizonyára számtalan alkalommal hallottad már az elcsépelt frázist, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ami azt illeti úgy tűnik, még most 2021-ben is helytálló az állítás nem csak egy üres közhely. Mostani cikkünkben a frissebb kutatások közt szemezgettünk, hogy utánajárjunk miért kellene odafigyelni fokozottan arra, hogy úgy indítsd a reggelt kiváltképp akkor, ha nem "csak" egészséges, hanem eredményes sportoló is szeretnél lenni.

plank_press_2.jpg Nyomás statikus hídtartásból

Unod már a hagyományos plank-et, mert a végtelenségig tudod tartani? Akkor itt az ideje, hogy kipróbálj egy olyan verziót, ami annyira kemény, hogy attól sírni fogsz! Ez egy olyan gyakorlat, ami azoknak való, akik azt szeretik, amikor az edzés igazán embert próbáló és folyton keresik az új kihívásokat! Kombináljuk össze a jól megszokott gyakorlatot egy nyomó mozdulattal, ezzel sokkolva a vállövet és a törzset egyszerre!

egyel_tojast_2.jpg Egyél tojást, és nőj nagyra!

Sportolók generációi nőttek fel tojáson, és mai napig kedvelt formája a fehérjeszükségletünk fedezésének. Nemcsak az emberi szervezet számára elsőrendű fehérjeforrást tartalmaz, de bizonyítani látszódik, hogy közvetlen hatása van az izomépítésre… Az, hogy a tojásban lévő koleszterint a szervezet anabolikus hormonok kiválasztásához is felhasználja nem feltétlenül újdonság, de immár bizonyítható, hogy a rendszeres tojás fogyasztás pozitívan befolyásolja a növekedést. Lássuk a tojás tényleg annyira anabolikus-e.