Peak B-Vitamin (Complex) (150 tabletta)

peak_b_vitamin_complex_150_1.jpg

Természetes B vitamint tartalmazó anyagokkal, mint a sörélesztő, és a spirulina-alga.

25 adag/kiszerelés (6 tabletta/adag)
peak_b_vitamin_complex_150_1.jpg

2 580 Ft

Inaktív

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Miért tartalmaz oly sok Peak termék hozzáadott B vitamin komplexet is?

Azért mert a sportolók nagy része nem foglalkozik a B vitamin bevitelével, pedig férfiként kiemelten fontos helye van a táplálkozásodban. Mint segédanyag szinte az összes teljesítmény, és energiacsere folyamatban szerepet játszik. Ha hiányod van, ne csodálkozz, ha nem fejlődsz!.

Természetes B vitamint tartalmazó anyagokkal, mint a sörélesztő, és a spirulina-alga. A spirulina erős rákmegelőző anyag!

A vitaminok és ásvány anyagok az úgynevezett mikro tápanyagok, melyeket ellentétben a makro tápanyagokkal (zsír, szénhidrát, fehérje) energiaként nem tud a szervezet felhasználni, azonban építőanyagként szüksége van rá. A vitaminok és ásványanyagok a szervezetben szabályozóanyagokként működnek, tehát rengeteg életfontosságú folyamatban szerepelnek.

A Vitamin B tartalmaz minden típusú B vitamint, mely a sportolók számára azért kiemelten fontos, mert ez a vitamin csoport, mint segédanyag is működik, melyek a teljesítmény-energiacsere folyamatokban (szénhidrát-, fehérje-, és zsíranyagcsere) játszanak szerepet.

A speciális ebben a kiegészítőben, hogy ez egy keverék, mely az ismert természetes B vitaminokat hordozza magában, tehát a spirulina-t, máj-kivonatot, és sörélesztőt, melyek magas dózisban tartalmazzák a B-csoport vitaminjait. Tekintve, hogy természetes anyagokról van szó, e magas dózis is kiemelkedően magas biológiai értékkel rendelkezik, tehát a szervezet számára e nagy mennyiség is felszívható. A tabletták zöld színe is bizonyítja, hogy ez egy természetes B-vitamin tartalmú készítmény

Táplálkozásfiziológiai háttér a Vitamin B alkalmazásához:

Minden típusú B-Vitamint visz a szervezetbe, ezzel egy időben nagy dózisban, és magas biológiai értékkel, mely alátámasztja a teljesítmény-energiacsere folyamatokat. A B-Vitamin mellett, Co-anyagokat is juttatunk szedésekor a szervezetbe, mint pl. a klorofill, karotinoid, RNA, DNA, melyek mind-mind pozitívan befolyásolják a fizikai, és szellemi teljesítőképességet. A tápanyagok kibocsájtása késleltetett, tehát Ön nem tudja szervezetét rövid idő alatt túladagolni, mert az összetevők folyamatosan, és lassítva szabadulnak fel a testben, 24 órán keresztül folyamatosan.

Mit várhatsz el a Vitamin B szedésétől?

A Vitamin B biztosítja a megfelelő B vitamin ellátást, melyet szervezeted a teljesítménye fokozására tud felhasználni. Emellett sok egyéb, jól ismert segédanyagot juttat a szervezetedbe, melyekkel összességében a Vitamin B elegendő mikrotápanyag mennyiséget biztosít.

Fogyasztása: 6 db tabletta naponta sok folyadékkal bevéve.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Kalória
9,7 kcal
 
 
Kalória
0
 
 
Zsír
0,2 g
 
 
Szénhidrát
0,6 g
 
 
Fehérje
1,5 g
 
 
B1-vitamin (Tiamin)
4,2 mg
300%
 
B2-vitamin
4,8 mg
300%
 
B3-vitamin
54 mg
300%
 
B5-vitamin
18
300%
 
B6-vitamin
6
300%
 
B9-vitamin
600 µg
300%
 
B12-vitamin
3
300%
 
E-vitamin
0,1
0,6%
 
B7-vitamin
2,2 µg
1,5%
 
Kalcium
13,6 mg
1,7%
 
Magnesium
8,16 mg
2,7%
 
Foszfor
25,8 mg
3,2%
 
Kálium
44,4 mg
*%
 
Nátrium
12,9 mg
*%
 
Vas
1,47 mg
10,5%
 
Zinc
0,13 mg
0,9%
 
Réz
0,02 mg
*%
 
Mangán
0,08 mg
*%
 
Szelén
1,44 µg
*%
 
Króm
3,57 µg
*%
 
Clorophyll
14,3 mg
 
 
Inositol
0,86 mg
 
 
Ficocianin
201 mg
 
 
Gamma-linolénsav
19,3 mg
 
 
Ribonucleic Acid
82,2 mg
 
 
DNA
45,6 mg
 
 
Carotenoid
5,3 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Peak B-Vitamin (Complex) (150 tabletta) termékről.

Kérdések, vélemények
EZ KELL NEKEM !!!!!!
HERCEG1994 | 2013-04-12 02:14:52
Nav.fittrainer
sportorak_1_1.jpg Sportóra kisokos 1. rész

Manapság az egyik legkelendőbb kiegészítő a sportóra lett a fizikai edzést végzők körében. Míg húsz évvel ezelőtt volt két-három gyártó a piacon nagyon szűk termékportfólióval, mostanra már a néhány ezer forintos távol-keleti gagyitól a félmilliós precíziós mérnöki műremekig mindent megtalálunk. Annyi a funkció, hogy sokan csak pislognak amikor megveszik az elsők órájukat. Még ennél is többen vannak, akik egyszerűen szégyellik beismerni, hogy nem igazodnak ki rajta. Úgy gondoltuk itt az ideje, hogy ezeket bemutassuk, mivel meggyőződésünk, hogy egy roppant hasznos eszközökről van szó és ha adekvát mód tudjuk kezelni, akkor az edzéseinket tudatosabb szintre emelhetjük. Elsőként ismerjük meg a sportórák legfontosabb funkcióját a pulzus mérést!

hict_1.jpg Ismerd meg a HICT módszert

Ismerd meg a HICT-et, azt az edzésmódszert, ami elmossa a határokat a kardió és a súlyzós edzés között! A HICT azt ígéri, hogy végig az anaerob küszöb felett dolgozol, de sokkal durvábban, mint azt a korábbi magas intenzitású edzések során megtapasztalhattad. Tényleg hatékony lehet? Vajon valóban van-e új a nap alatt és tényleg mást takar-e ez a módszer és nem csak egy átnevezett HIIT?

hosszu_pihenoido_2.jpg Növekedj úgy, hogy kevésbé fájjon másnap

Azt már régóta tudjuk, hogy a különféle hosszú pihenőidők a sorozatok közt kihatnak az edzésmunkád eredményességére és befolyásolják, hogy inkább erőt, vagy inkább állóképességet fejlesztesz az edzés során. Most már az is bizonyosodni látszik, hogy az edzést követő izomlázra is más hatással vannak, mint azt korábban hittük. Rövidebb izomláz, gyorsabb regenerálódás, azaz hamarabb fogsz készen állni az újabb megmérettetésre!

boseges_reggeli_2.jpg A bajnokok reggelije

Bizonyára számtalan alkalommal hallottad már az elcsépelt frázist, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ami azt illeti úgy tűnik, még most 2021-ben is helytálló az állítás nem csak egy üres közhely. Mostani cikkünkben a frissebb kutatások közt szemezgettünk, hogy utánajárjunk miért kellene odafigyelni fokozottan arra, hogy úgy indítsd a reggelt kiváltképp akkor, ha nem "csak" egészséges, hanem eredményes sportoló is szeretnél lenni.