peak_arginin_120_1.jpg

Az Arginin aminosav erősebb izompumpálást eredményez és a növekedési hormon kiválasztás serkentésében is szerepet játszik.

60 adag/kiszerelés (2 kapszula/adag)
peak_arginin_120_1.jpg

6 980 Ft

Inaktív

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Témák a termékkel kapcsolatban: Tömegnövelő edzés

Potencianövelő és nemi vágykeltő hatású a jobb vérátömlés által! Kipróbálhatod az Arginint a férfi potenciád emelésére is, mert a testedben a szöveteken átömlő vér mennyiségét növeli, mellyel a férfiak szexuális teljesítményüket tudják fokozni természetes módon. Nem hátrány tudni, hogy ez a hatás nők esetében is fenn áll, azaz a barátnődnek is adhatsz belőle!

A Nitrox alapja ugyanúgy a szabad L arginin aminosav, azonban MSM-et is tartalmaz. A hatása fokozott lehet, hiszen az MSM az ízületek és a csontszöveteid vérellátottságát is növeli.

Az Arginin, kombinálva ornithinnal, és lysinnel, a sportolókkörében "növekedési hormon-növelő" kiegészítőként vált ismerttéa közelmúltban. Sokáig nem volt túl népszerű kiegészítő, a róla szóló hiányostájékoztatás miatt. Ma már kimondhatjuk, hogy az Arginin a nitrogén oxid-daláll kölcsönhatásban, együtt szedve ezeket az aminosavak drámai a változás atesteden.

Mit tud az Arginin aminosav?

Az arginin az egyik legfontosabb aminosav, ami számos testifunkcióban vesz részt. Sportolók körében az értágító hatása miatt olyannépszerű, mert ez által serkenti a nitrogén-oxid szintézist és a növekedésihormon kiválasztását (HGH).

Az arginin edzés közben fokozza a nitrogén oxid szintézist, és segíti a növekedési hormon kiválasztását a testedben egyben potencianövelő kapszula is. A teljes hatás nagy mértékben függ az étkezési szokásaidtól, figyelned kell a magas fehérje bevitelre, és esetleg kreatin, vagy magas glikémiás indexű szénhidrátok használatára.

A megfelelő és állandó aminosav ellátottság, különösen az arginin nélkülözhetetlen az erő és az izmok növekedéséhez. Az arginin javítja a beépülő anyagok (kreatin, aminosav) hatékonyságát, izom pumpáltság érzését biztosítja, gyorsítja a regenerációt és az izomépítést.

Az Arginin előnyei összefoglalva:

* jobb a szöveteken történő vérátömlés (nitric oxid)

* az építő-anyagok jobb szállítódása a sejtekhez

* erősíti az érrendszert (nitric oxide)

* növekedési hormon szabályozó

* a potenciát emeli (a jobb vérátömlés által)

* nőknél is hatásos, emeli a nemi vágyat (a jobb vérátömlés által)

Ajánlott adagolás: 2-5 db kapszula naponta, a legjobb üres gyomorra bevenni vízzel vagy gyümölcslével (így az Arginin gyorsabban és jobban felszívódik).

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Kalória
2,7 kcal
 
 
Kalória
0
 
 
Zsír
0,01 g
 
 
Szénhidrát
0,01 g
 
 
Fehérje
0,67 g
 
 
B3-vitamin
9 mg
50%
 
B6-vitamin
1
50%
 
B12-vitamin
0,5
50%
 
L-Arginine
700 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Peak Arginin (120 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
A dobozon 1000mg, a leírásnál az összetételeknél 700 mg van leírva..., melyik a valós?
László | 2015-07-07 01:12:32
Szia Laci! A kapszula maga 1000mg, melyből 700 mg az l-arginin tartalom.
FitbuilderTeam | 2015-07-09 08:31:20
Nav.fittrainer
sportorak_1_1.jpg Sportóra kisokos 1. rész

Manapság az egyik legkelendőbb kiegészítő a sportóra lett a fizikai edzést végzők körében. Míg húsz évvel ezelőtt volt két-három gyártó a piacon nagyon szűk termékportfólióval, mostanra már a néhány ezer forintos távol-keleti gagyitól a félmilliós precíziós mérnöki műremekig mindent megtalálunk. Annyi a funkció, hogy sokan csak pislognak amikor megveszik az elsők órájukat. Még ennél is többen vannak, akik egyszerűen szégyellik beismerni, hogy nem igazodnak ki rajta. Úgy gondoltuk itt az ideje, hogy ezeket bemutassuk, mivel meggyőződésünk, hogy egy roppant hasznos eszközökről van szó és ha adekvát mód tudjuk kezelni, akkor az edzéseinket tudatosabb szintre emelhetjük. Elsőként ismerjük meg a sportórák legfontosabb funkcióját a pulzus mérést!

hict_1.jpg Ismerd meg a HICT módszert

Ismerd meg a HICT-et, azt az edzésmódszert, ami elmossa a határokat a kardió és a súlyzós edzés között! A HICT azt ígéri, hogy végig az anaerob küszöb felett dolgozol, de sokkal durvábban, mint azt a korábbi magas intenzitású edzések során megtapasztalhattad. Tényleg hatékony lehet? Vajon valóban van-e új a nap alatt és tényleg mást takar-e ez a módszer és nem csak egy átnevezett HIIT?

hosszu_pihenoido_2.jpg Növekedj úgy, hogy kevésbé fájjon másnap

Azt már régóta tudjuk, hogy a különféle hosszú pihenőidők a sorozatok közt kihatnak az edzésmunkád eredményességére és befolyásolják, hogy inkább erőt, vagy inkább állóképességet fejlesztesz az edzés során. Most már az is bizonyosodni látszik, hogy az edzést követő izomlázra is más hatással vannak, mint azt korábban hittük. Rövidebb izomláz, gyorsabb regenerálódás, azaz hamarabb fogsz készen állni az újabb megmérettetésre!

boseges_reggeli_2.jpg A bajnokok reggelije

Bizonyára számtalan alkalommal hallottad már az elcsépelt frázist, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ami azt illeti úgy tűnik, még most 2021-ben is helytálló az állítás nem csak egy üres közhely. Mostani cikkünkben a frissebb kutatások közt szemezgettünk, hogy utánajárjunk miért kellene odafigyelni fokozottan arra, hogy úgy indítsd a reggelt kiváltképp akkor, ha nem "csak" egészséges, hanem eredményes sportoló is szeretnél lenni.