Optimum Nutrition Tribulus (100 kapszula)

tribulus_on.jpg

Optimum Nutrition Tribulus Terrestris - nagy mennyiségű szteroid szaponint tartalmaz a gyorsabb izomtömeg növekedésért,

100 adag/kiszerelés (1 kapszula/adag)
tribulus_on.jpg

4 780 Ft -10% 4 280 Ft

Inaktív

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Témák a termékkel kapcsolatban: Mire jó a tribulus terrestris? Tömegnövelő edzés

Optimum Nutrition Tribulus Terrestris A Tribulus Terrestris gyógynövényből készült serkentő nagy mennyiségű szteroid szaponint tartalmaz a gyorsabb izomtömeg növekedésért, növeli a fizikai teljesítményt, és gyorsabb felépülést tesz lehetővé. A Tribulus Terrestris készítmények-általában csak a szárított, zúzott Tribulus terrestris gyógynövényt tartalmaznak, amely csak nagyon kis mennyiségű szteroid szaponin tartalommal rendelkezik. Ez a termék a Tribulus terrestris gyógynövény koncentrált kivonatából készül, magas szteroid szaponin mennyiséggel. A szteroid szaponinok mennyisége határozza meg a termék minőségét. Ez egy nonhormonális termék, amely klinikailag bizonyítottan javítja a szervezet anyagcseréjét, gyorsabb izomtömeg növekedést eredményez, növeli a fizikai teljesítményt és a test gyorsabb fizikai és pszichológiai felépülését. A 30 évnél idősebb férfiak esetében igazán eredményes, nem csak minden fizikai, igényes (csúcs) sportágban, hanem a mindennapi életben is. Adagolás: Vegyél be 1-2 kapszulát naponta, étkezések előtt

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Tribulus Terrestris
625 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Optimum Nutrition Tribulus (100 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
termeszetes_tesztoszteron_fokozas_1.jpg Hogyan növeld természetes módon a tesztoszteron szinted?

A tesztoszteron növelés mindig is népszerű téma a férfiak körében: hiszen az optimális tesztoszteron szint összekapcsolódik minden olyan maszkulin jeggyel, amit akarunk: erő, izom, szexuális energia.

coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.