-15% Optimum Nutrition Superior Amino 2222 (160 tabletta)

most
15%
kedvezmény
optimum_superior_amino_2222_160.jpg

18 különböző aminosav, összesen 2222 g

80 adag/kiszerelés (2 tabletta/adag)
optimum_superior_amino_2222_160.jpg

14 080 Ft -15% 11 980 Ft

Raktáron

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Az újonnan átalakított Superior Amino 2222 18 esszenciális, feltételesen esszenciális és nem esszenciális aminosav komplexet biztosít. Kisebbek, könnyebb lenyelni a tablettát és adagonként 5 gramm BCAA-t biztosít mikronizált aminosavakkal a gyorsabb felhasználás elősegítéséért. Ez egy kiváló keveréke az izom-építő aminosavaknak.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Kalória
15 kcal
 
 
Kalória
0
 
 
Zsír
0
 
 
Nátrium
40 g
2%
 
Szénhidrát
2 g
1%
 
Fehérje
2 g
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Optimum Nutrition Superior Amino 2222 (160 tabletta) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.