Optimum Nutrition Serious Mass (5455 g)

on_serious_mass_5455.jpg

Ha ettől nem nősz nagyra, akkor semmitől! Aki komolyan akarja venni a tömegnövelést, az innentől kezdve nem keres több kifogást! Nincs több "ha" és "de", nincs több problémázás a genetikára, anyagcserédre, a felmenőidre. Aki komoly eredményeket akar, annak tessék, egy komoly tömegnövelő! Serious Mass a maga 1250 kalóriájával, gyors és lassú felszívódású proteinjeivel, plusz kreatinnal és glutaminnal Téged is ráállít a lehetetlennek hitt tömegnövelés útjára!

16 adag/kiszerelés (334 g/adag)
vanilia.jpg
Vanília
21 280 Ft -24% 16 076 Ft
Nem rendelhető
csokolade.jpg
Csokoládé
21 280 Ft -24% 16 076 Ft
Nem rendelhető
mogyorocsokolade.jpg
Csokoládé-mogyoróvaj
21 280 Ft -24% 16 076 Ft
Nem rendelhető
sutemeny.jpg
Sütemény
21 280 Ft -24% 16 076 Ft
Nem rendelhető
banan.jpg
Banán
23 480 Ft -24% 17 790 Ft
Nem rendelhető
eper.jpg
Eper
23 480 Ft -24% 17 790 Ft
Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Más kiszerelést szeretnék

A tömegnövelés lényege, hogy több kalóriát kell bevinnünk, mint amit a szervezetünk felhasználna. Ez leírva pofonegyszerű, ámde a valóságban komolyabb gondokba ütközhetnek a rossz evők, illetve a gyors anyagcserével megáldott vékony testalkatú sporttársak. Azonban ne aggódj, nincs veszve minden! Van kiút a hardgainerek poklából: ez pedig a Serious Mass!

A komoly súlygyarapodáshoz komoly kalóriákra van szükség. Nézzük meg, pontosan hogyan lendíthet ki Téged is a Serious Mass a vékonyak táborából!

Rövid tények 1 adagban (334 g):
Kalória: 1250 kcal
Fehérje: 50 g
Szénhidrát: 254 g (ebből cukor: 21 g)
Zsír: 4 g
Kreatin-monohidrát: 1000 mg
L-glutamin és glutamin-peptidek: 1000 mg
Besorolás: tömegnövelő (15-30% fehérjetartalom közöttt)

Öt ok, amiért FitBuilder kedvenc lett!
1. Azért az 1250 kalória adagonként vízben oldva (tejjel még feljebb tornázható) valóban komoly adag. Tehát nem lehet kifogás a rossz étvágy, időhiány, rohangálás, gyors anyagcsere. Ha Te is erről a bolygóról származol, akkor azért Neked is korlátolt a bélkapacitásod, és nyílván nem fog minden szembejövő dolog lecsúszni már a torkodon… A Serious Mass-al azonban gyerekjáték lesz a masszív kalóriák belapátolása.

2. Tény, hogy inkább a szénhidrát dominál a termékben, azonban így is jut adagonként 50 gramm gyors és lassú emésztődésű fehérje - többek között savó-, kazein és tojásfehérje kap helyet. A 250 gramm szénhidrát pedig kellően elég a megerőltető edzéshez szükséges üzemanyag biztosítására, és a kimerült glikogénraktárak feltöltésére.

3. Hozzáadott kreatinnal és a kitűnő felszívódású glutamin-peptidekkel segítik még jobban a vágyott tömeg elérését! Minden adagban komplett vitamin és ásványi anyag mátrix gondoskodik arról, hogy a szervezeted teljes mértékben helytálljon és a tested mellett az immunrendszered is megacélozódjon. A komoly eredményekhez komoly edzések kellenek, ahhoz pedig kell jól jön a termékben található plusz vitamin.

4. Igazán költséghatékony termék azoknak pláne, akik nem olyan vészesen vékonyak. Egy normál testalkat esetén ugye elég akár fél adagban is gondolkodni – Nézd, így is van benne még 25 gramm fehérje, kellő szénhidrát és egy rakás kalória! – így jó sokáig élvezheted az amúgy remek ízeket!

5. Talán sokaknál magáért beszél, hogy ON termék! Az Optimum Nutrition számos terméke (közöttük ez a tömegnövelő is! rangos első helyeket tudhat magáénak az USA-ban! A 2012-es termékválasztáson is az ON öt terméke vitte el a pálmát, köztük a Serious Mass is!

A felhasználásával kapcsolatos tanácsaink:
Az ON javaslata, hogy a maximális tömegnövekedéshez igyál 3 adagot naponta. Reggel, délután és lefekvés előtt 20-30 perccel. Nos, szerintem elég sokan vagyunk, akik nincsenek végtelen bélkapacitással megáldva, úgyhogy felesleges kalória és költségcsökkentés céljából nyugodtan rámehettek kisebb adagra.

Mi a követezőt javasoljuk: fogyassz 1 adagot megfelezve minden nap. Edzésnapokon az egyik fél adagot étkezések közt, a másodikat edzés után közvetlenül! Nem edzés napon az egyik adagot ébredés után, a másodikat étkezések közt a nap folyamán! Szóval edzések után, vagy akár a szilárd étkezést kipótolva guríts le a megfelelő adaggal, és máris megtetted azt, ami kell a pozitív kalóriaegyensúlyhoz! Aki könnyen zsírosodik, annál célszerű napi fél adagra korlátozni a fogyasztását, edzés után.

FitBuilder - TIPP: Nyerő kombinációk!
Alap tömegnövelő csomag! Kezdők, erre bátran építkezhettek! Serious Mass + kreatin + multivitamin
Kezdőként nem kell túlbonyolítani a történetet. A tapasztalatok és a kutatások szerint a legkomolyabb izomtömeg és erőfejlődés a minőségi fehérje, szénhidrát és kreatin kombinációt alkalmazó sportolók esetében figyelhető meg. A Serious Mass tömegnövelőnk biztosítja az első kettő alapot, így Neked már csak egy jó kis kreatinról kell gondoskodni!

A kreatin kiegészítés elsődleges előnye, hogy nagyobb intenzitással és erőbedobással tudsz edzeni, és több munkát tudsz elvégezni, mielőtt az izom kifáradna. Ez gyakorlatiasan úgy néz ki, hogy nagyobb súllyal tudsz dolgozni, több ismétlésre leszel képes -  ami pedig ugye az izomnövekedés alapja.

A fizikai edzés igenis kemény igénybevételt jelent a testednek, és ha nem akarsz folyton minden bacitól kidőlni és nap mint nap a fáradsággal küzdeni, akkor vitaminra fel! Bár a termékben is vannak hozzáadott vitaminok, mi azt javasoljuk, menj biztosra!

Tömegnövelés határok nélkül! Serious Mass + kreatin + multivitamin + NO-fokozó + ízületvédő
Nem csak nagy akarsz lenni, hanem egyenesen hatalmas? Akkor felejtsd el a mondást, hogy a 70% a kaja, 30 % az edzés… legyen 100%-os a hozzállásod mindenhol!

A fenti tömegnövelő kombinációt egészítsd ki egy edzés előtti energizáló-bedurrantó készítménnyel! A közkedvelt energizálók és nitrogén-oxid fokozók a súlyzós edzések során is remek partnerünk lehet! Jobban durran a bicepsz, a mell, a láb... javul a teljesítményed, gyorsabban regenerálódsz és az izomtömeg is szépen gyarapodhat!
Még valami! Haladó szinten (reméljük jól feltételezzük...), de már nagy súlyokkal dolgozol! Gondolj egy ízületvédő készítményre is, hogy éljen sokáig a fekvenyomás, guggolás, felhúzás!

Hardgainer kombó! Haladóknak, amivel ismét lendületet adhatsz az izomfelpakoló folyamatoknak! Serious Mass + kreatin + BCAA és glutamin tartalmú amino + B vitamin komplex
Számunkra két hardganier van. Az egyik az, aki nem veszi komolyan az étkezést és az edzést és azért nem nődögél. Ezen nem tudunk segíteni. A másik az, aki minden elvárás precíz betartásával sem tud jelentősebb tömeget magára szedni. Nem kezdő kombó, de tökéletes azoknak a haladóknak, akik ki szeretnének jutni a stagnáló kilók poklából!

A tömegnövelőnk hozza a masszív kalóriákat, mellé célszerű plusz B-vitamint választani, mely jó hatással lesz az étvágyadra! (Vagy válassz olyan multivitamint, ahol magas a B-vitamin szint!) A kreatin egyike azon kiegészítőnek, melyek valóban hatékonyak és látványosan, gyorsan hozzák a várt hatásukat. Keményebb edzéseket tesznek lehetővé, ami pedig a növekedés legjobb ingere!

A fehérje formulák alapvetően gondoskodnak a szükséges aminosav mennyiség beviteléről, ám van néhány aminosav, melyek plusz fogyasztása további előnyöket szolgáltathat, ha nagyobb izmokért küzdünk! Az izomépítéshez elengedhetetlen, hogy a beépülő és lebomló aminosavak mennyisége pozitív irányba tolódjon el, így a jó öreg edzés utáni tömegnövelő turmixunk mellé dobjunk bele egy szuper kis amino is a bevásárlókosárba.

Szeretnél még többet megtudni a tömegnövelő kiegészítőkről? Itt az alkalom!

Mi kell Neked: tömegnövelő vagy fehérje?
Mi konkrétan az a tömegnövelő? Több típusa is van...??..És vajon melyik a legjobb a számodra?
Miért is kell edzés után protein?
Az izmos és sportos csajok igenis a legszebbek! :)

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Kalória
1250 kcal
 
 
Kalória
35 kcal
 
 
Zsír
4 g
6%
 
Zsír
2,5 g
13%
 
Koleszterin
80 mg
27%
 
Nátrium
430 g
18%
 
Kálium
940 mg
27%
 
Szénhidrát
254 g
85%
 
Cukor
21 g
 
 
Fehérje
50 g
100%
 
Creatine
1000 mg
 
 
Inositol
250 mg
 
 
PABA
5 µg
 
 
Glutamine
500 g
 
 
L-Glutamine
500 g
 
 
Kolin
250 mg
 
 
Vitamin és ásványi anyag
1,5 g
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Optimum Nutrition Serious Mass (5455 g) termékről.

Kérdések, vélemények
hello\r\nAz lenne a kérdésem,hogy Mass Fusiont vagy Serious Masst vegyek inkább
tomi | 2012-06-13 10:22:22
Szia! A Mass Fusion összetettebb és jobb ár/érték arányú tömegnövelő.
FitbuilderTeam | 2012-06-13 10:27:14
Sziasztok.\r\nAzt szereteném megtudni,hogy Serius Mass mellé,milyen kiegészítőket javasoltok. Kezdő vagyok kb 1 éve kezdtem a sportot 41 éves vagyok fizikai dolgozó,189 cm , 93 kg ,eddig csak edzés után ittam fehérjét,pihenőnapokon nem. AZ edzéseim heti három 1 pihenőnap közte.A kérdésem: izület javítót kreatint még javasoltok a tömegnövelő mellé? Vagy még multivitamint is? Az edzés kezdetekor 94 kg voltam,98 kg ra felmentem tartottam egy pár hónapig és most lementem 93 ra,információ a kérdéshez.\r\n Üdv,kösz BAlázs 72
2013-08-23 02:27:23
Szia! Egy multivitamint mindenképpen alapvetőnek tartok (sportolás és fizikai munka mellett az Animal Pak lenne a legkomplettebb). A kreatin szintén jó választás a tömegnövelő mellé, erő és izomtömeg növelésben verhetetlen kombináció a szénhidrát-fehérje-kreatin hármas. (Persze megfelelő edzés és étkezés mellett.) Kreatinból kezdetnek azt jacaslom, hogy próbálj ki egy kedvezőbb árú monohidrátot, hiszen sokaknak ez az alapformula is beválik! (Például: Dymatize Kreatin monohidrátja - épp akciós is:))Ízületvédő elvileg megelőzésképp is szedhető, ha nincs komoly probléma, akkor egy "gyengébb" terméket javaslok, amolyan prevenciónak: például Healthy America Glükozamin-MSM Formula, de ha már kialakultak a problémák, akkor az Animal Flex az, ami sokak visszajelzése szerint a leghatékonyabb!
FitbuilderTeam | 2013-08-27 09:36:56
Üdv!\r\n19 éves, 72 kg napi 450-550 g szénhidrátot viszek be,a fehérje az 60g kb.1 hónapja nem változik a súlyom,mit szedjek ?Maradjak a tömegnövelőnél vagy vegyek fehérjét és kajával vigyem be a + szénhidrátot ami a tömegnövelőben lenne?Creatint szedtem,most szüneteltetem.Milyen tanácsot tudnál nekem adni? (sűrgős lenne)\r\nelőre is köszönöm
Sinka Tamás | 2014-03-24 04:54:59
Szia! A fehérje nagyon kevés, legalább a testsúlyod 1,5-2-szeresét kellene bevinned! A tömegnövelő menjen edzés után, és ha hagyományos étkezéssel nem megoldható, akkor mindenképp javasolnék egy tiszta fehérjét is - például reggeli zabpehelyhez, vagy utolsó étkezésként is kitűnő, például zsírszegény túróval és pl. lenmagolajjal. Mellette figyelj a zsírbevitelre is - arról nem írtál semmit? A lényeg, ha tömeget szeretnél, akkor több kalóriát kell bevinni, mint amit felhasználsz! Ha ezek megvannak, csak utána érdemes kreatinba fektetni!
FitbuilderTeam | 2014-04-01 10:24:35
Sziasztok!\r\nKérdésem az lenne, hogy glutén- és tejérzékenységemmel fogyaszthatom-e a terméket. (Tüneteim nincsenek, csak a véreredményem mutatja az érzékenységet.) Maltrodextrin-ről azt olvastam, hogy az Egyesült Államokban kukoricakeményítőből állítják elő, ha mégis búzából, akkor pedig olyan mértékű feldolgozáson megy át, amely a fehérjék nagy részét eltávolítja, ezáltal a maltodextrin szinte gluténmentessé válik. A tej,laktózérzékenységhez pedig a ti cikketeket vettem alapul: "a tiszta tejsavó fehérje porok (100% whey) fogyasztása biztonságos minden laktóz érzékeny számára"\r\nUgye a Serious Mass a következőket tartalmazza: Tejsavó protein koncentrátum, Kálcium kazeinát, tojásfehérje, Sweet Dairy tejsavó.\r\nTehát szerintetek fogyaszthatom, illetve ha nem, mit ajánlanátok helyette?\r\nSegítségeteket előre is köszönöm!
2015-05-26 10:25:35
Szia! Igen, a tejsavó az nem feltétlen szokott gondot okozni (kivételek vannak itt is, sajnos) viszont a kazein tartalma már problémásabb lehet. Szerintem ha biztosra akarsz menni, akkor Te magad keverd ki a tömegnövelődet: például veszel fehérjét (alább linkelem a tippjeimet) és keversz hozzá szőlőcukrot, (gyors felszívódása miatt edzés után ez lenne a legjobb) vagy esetleg gluténmentes zabpelyhet (van olyan zab, ahol ezt garantálják), esetleg pufirizst is ehetsz mellé, ha pl, nem közvetlenül edzés után ennéd...ezeket a proteineket javaslom:
http://www.fitbuilder.hu/termek/MHP_Paleo_Protein_908_g.html?gclid=Cj0KEQjw-tSrBRCk8bzDiO__gbwBEiQAk-D31V7IcrlCAymMO4JwdHDma5JIf9YNvO3kxmxyVsYfPxgaAlaH8P8HAQ
http://www.fitbuilder.hu/termek/Dymatize_Elite_Primal_1816_g.html
http://www.fitbuilder.hu/termek/BioTech_Beef_Protein_1816_g.html
FitbuilderTeam | 2015-06-08 04:55:02
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha nincsen speciális adagolókanalam, akkor hogy kell kimérni az 1 adagot pontosan?
Tehát pl. hány leveses kanál egy adag( 334 g)?
2017-07-27 10:37:41
Hát ezt így hasra csapásszerűen nem tudjuk, de egy digitális konyhai mérleg könnyen megoldja a problémát ;)
Tőke Szilvia | 2017-08-10 11:06:03
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy A Serious Mass , Nutrex A-5 BLACK, Scitec MEGA GLUTAMINE, Scitec BCAA COMPLEX és Creatine együtt kombinálva jó lehet? Jó hatás érhető el velük együttesen? Esetleg valami javaslat a jobb tömegeléshez?
Krisztián | 2017-09-01 11:12:53
Teljesen jó, bár a hatás az mindig több összetevős: étrend, edzés, regeneráció... Ha nagy súlyokkal dolgozol, ízületvédőt is javasolnék!
Tőke Szilvia | 2017-09-14 12:37:24
Nav.fittrainer
sportorak_1_1.jpg Sportóra kisokos 1. rész

Manapság az egyik legkelendőbb kiegészítő a sportóra lett a fizikai edzést végzők körében. Míg húsz évvel ezelőtt volt két-három gyártó a piacon nagyon szűk termékportfólióval, mostanra már a néhány ezer forintos távol-keleti gagyitól a félmilliós precíziós mérnöki műremekig mindent megtalálunk. Annyi a funkció, hogy sokan csak pislognak amikor megveszik az elsők órájukat. Még ennél is többen vannak, akik egyszerűen szégyellik beismerni, hogy nem igazodnak ki rajta. Úgy gondoltuk itt az ideje, hogy ezeket bemutassuk, mivel meggyőződésünk, hogy egy roppant hasznos eszközökről van szó és ha adekvát mód tudjuk kezelni, akkor az edzéseinket tudatosabb szintre emelhetjük. Elsőként ismerjük meg a sportórák legfontosabb funkcióját a pulzus mérést!

hict_1.jpg Ismerd meg a HICT módszert

Ismerd meg a HICT-et, azt az edzésmódszert, ami elmossa a határokat a kardió és a súlyzós edzés között! A HICT azt ígéri, hogy végig az anaerob küszöb felett dolgozol, de sokkal durvábban, mint azt a korábbi magas intenzitású edzések során megtapasztalhattad. Tényleg hatékony lehet? Vajon valóban van-e új a nap alatt és tényleg mást takar-e ez a módszer és nem csak egy átnevezett HIIT?

hosszu_pihenoido_2.jpg Növekedj úgy, hogy kevésbé fájjon másnap

Azt már régóta tudjuk, hogy a különféle hosszú pihenőidők a sorozatok közt kihatnak az edzésmunkád eredményességére és befolyásolják, hogy inkább erőt, vagy inkább állóképességet fejlesztesz az edzés során. Most már az is bizonyosodni látszik, hogy az edzést követő izomlázra is más hatással vannak, mint azt korábban hittük. Rövidebb izomláz, gyorsabb regenerálódás, azaz hamarabb fogsz készen állni az újabb megmérettetésre!

boseges_reggeli_2.jpg A bajnokok reggelije

Bizonyára számtalan alkalommal hallottad már az elcsépelt frázist, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ami azt illeti úgy tűnik, még most 2021-ben is helytálló az állítás nem csak egy üres közhely. Mostani cikkünkben a frissebb kutatások közt szemezgettünk, hogy utánajárjunk miért kellene odafigyelni fokozottan arra, hogy úgy indítsd a reggelt kiváltképp akkor, ha nem "csak" egészséges, hanem eredményes sportoló is szeretnél lenni.