Optimum Nutrition Opti-Performance Pack (30 csomag)

optimum_super_multi_pak_30.jpg

Az Opti-Performance Pack 59 aktív hatóanyagot tartalmaz pontosan olyan arányban és mennyiségben, ahogy arra szükséged van...

30 adag/kiszerelés (1 csomag/adag)
optimum_super_multi_pak_30.jpg

17 580 Ft -10% 15 780 Ft

Inaktív

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

A testünk mindennapi tápanyagszükségletét nem csupán makro-elemek (fehérjék, szénhidrátok, zsírok) jelentik, de számos mikro-elem bevitele is elengedhetetlen egészségünk és teljesítőképességünk magas szinten tartásához, vitaminok, ásványi anyagok és egyéb elemek formájában. Bár ezen elemek jóval kisebb mennyiségben szükségesek szervezetünk, ám bevitelük esszenciális. Az Opti-Performance Pack kifejlesztésének célja az volt, hogy egy formulában gondoskodjunk mindezen elemekről, így ebben az egyedülálló formulában összesen 59 aktív hatóanyagot sajtoltunk pontosan olyan arányban és mennyiségben, ahogy arra szükséged van!

Adagolás:

Fogyassz 1 tasak Opti-Performance Pack-t étkezés után, bő folyadékkal.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Optimum Nutrition Opti-Performance Pack (30 csomag) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
1200_kalorias_etrend_1.jpg 1200 kalóriás étrend - ajánlott-e egyáltalán valakinek?

Ha rákeresel, akkor láthatod: az internet tele van 1200 kalóriás - vagy még annál is kevesebb tápértékű étrendekkel. A kevés napi koszt természetesen hatalmas ígéretekkel, mínusz kilókkal és centikkel kecsegtet... de vajon tényleg megéri bárkinek is ilyen étrendet követni?

szenhidratmentes_brownie_1.jpg Szénhidrátmentes brownie, fitt fagyival - diétamámor villámgyorsan!

Nagyon sok diéta épül a szénhidrátok korlátozására - így a régi, durván csokis kedvenceink eliminálására is. Ezt a diétás brownie-t azonban lelkiismeret-furdalás nélkül fogyaszthatja mindenki - beleértve a cukorbetegeket / ketogén diétázókat / Atkins étrendet folytatókat is. Egy szelet szénhidráttartalma csupán 2,1 g!

genetika_kerek_fenek_1.jpg Valóban a genetika határozza meg, hogy mennyire kerek a feneked?

A genetika egy népszerű kifogás, ha nem tudjuk elérni az álomalakot. Hányszor rejtőztünk már e mögé, nemde? De most nézzük meg, hogy mit befolyásol valóban a genetika, és mit nem - a kerek hátsóra kiélezve kifejezetten!

sos_reggeli_tippek_2.jpg Sós reggeli tippek - ha unod a zabkásád!

Nem is tudom, meg lehet-e unni, hiszen annyiféle mód, annyi ízzel, fehérjével variálhatjuk… de jó, hát vegyük azt, hogy ráuntunk és édes helyett valami sós-rágható élmények után vágyunk.