-15% Optimum Nutrition Gold Standard Pre-Workout (330 g)

most
15%
kedvezmény
optimum_nutrition_gold_standard_pre_workout_300.jpg

Az Optimum Nutrition Gold Standard Pre-Workout edzés előtti formula egyértelműen a maximális energiaszintet és az izmok szélsőséges kitartását célozza meg. „Bedurrantó” összetevőinek köszönhetően nem csupán az izmok profitálnak az extra vérbőségből, hanem az agy is képes totális fókusszal a célon maradni.

30 adag/kiszerelés (11 g/adag)
gyumolcspuncs.jpg
Gyümölcspuncs
9 280 Ft -15% 7 880 Ft
Raktáron
ananasz.jpg
Ananász
9 280 Ft -15% 7 880 Ft
Raktáron
zoldalma.jpg
Zöldalma
9 480 Ft
szállítás1-2 nap
gorogdinnye_1.jpg
Görögdinnye
9 480 Ft
szállítás1-2 nap
pinklemonade.jpg
Pink lemonade
9 280 Ft -15% 7 880 Ft
Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Más kiszerelést szeretnék
Témák a termékkel kapcsolatban: Tömegnövelő edzés

Optimum Nutrition Gold Standard Pre-Workout

Az Optimum Nutrition Gold Standard Pre-Workout edzés előtti formula egyértelműen a maximális energiaszintet és az izmok szélsőséges kitartását célozza meg. „Bedurrantó” összetevőinek köszönhetően nem csupán az izmok profitálnak az extra vérbőségből, hanem az agy is képes totális fókusszal a célon maradni.

Az Optimum ON Gold Standard Pre-Workout megújult összetétele nem játék. Kipróbált és ütős hatóanyagokat kombinál ténylegesen nagy dózisban. A cél nem csupán az izmok maximális rövidtávú teljesítménye, hanem a mentális fáradtság teljes lekapcsolása, amellyel gondolkodás nélkül beleveted magad a következő sorozatba, vagy akár még egy menetbe. Egyben célkeresztbe állították a maximális izomfejlődést is, amit az ON Gold Standard Pre-Workout többféleképpen ér el:

- a teljesítmény növelésével segít maximálisan megterhelni az izomrostokat, amelyek az így jelentkező mechanikai túlterhelésre elkezdenek megvastagodni.
- az állóképesség fokozásával még hosszabban fenn tudod tartani az edzés megemelt intenzitását, ezért az izomsejtek még több tápanyagot akarnak magukba fogadni, tehát ettől is fokozódik az izmok növekedése.
- a hozzáadott AstraGin kivonat sejtszinten fokozza a tápanyagok hasznosulását.
- a nagy adag kreatin sejtvolumenizáló (azaz megnöveli az izomsejtek térfogatát) hatásával nem csupán gyors erő-, és izomnövekedés az eredmény, de a nagyobb sejtek több tápanyagot tudnak befogadni, tehát jobban is képesek fejlődni.
- az extra vérbőség maximális mértékig biztosítja az izmokban keletkező káros bomlástermékek kitakarítását (tehát gyorsabban „elhordja” az izomlázat és korlátozott fejlődést okozó tejsavat), illetve elárasztja az izmokat értékes tápanyagokkal.

Az Optimum ON Gold Standard Pre-Workout kipróbált és ütős hatóanyagokat biztosít komoly dózisban, mivel a nagyágyúknak szánt dupla adagban a legjobb cuccokból is hatalmas adagot ad!

- 350mg koffein: a központi idegrendszert alaposan felcsavarva mentálisan és fizikálisan is a maximumra leszel képes!
- a hozzáadott tirozin aminosav szinte lekapcsolja a mentális fáradtságodat és még az edzés ellógásának gondolata is elröppen!
- 6.000mg kreatin, melyet a legtisztább CreaPure alapanyagból kapsz: maximális erejű izomösszehúzódás+gyors sejtszintű izomnövekedés!
- 3.000mg citrullin-malát: maximális vérbőség, brutális bedurranás!
- 3.000mg Beta-Alanin: közömbösíti a fáradtságot okozó savas bomlástermékeket, illetve még tovább képes fokozni a kreatin hatásfokát! Mindezt a minőségi CarnoSyn alapokból!
- extra karnitin aminosav, ami még a zsírodat is bevonja az energiatermelésbe, úgyhogy amikor már kifogynál a gyorsan hozzáférhető tartalékokból, segít mozgósítani a rejtett tartalékokat! Egyben gyorsítja az izomzat regenerációját is!

Továbbá még több vitamint és citrus bioflavonoidot tartalmaz, így egyrészt minden rendelkezésre fog állni a maximális teljesítményhez, másrészt sejtszintű védelmet kapsz az antioxidáns hatás miatt. Ez rendkívül fontos, hiszen amikor csúcsra járatod a szervezetedet, ott rengeteg káros oxidatív bomlástermék keletkezik, amit ezek segítenek semlegesíteni. Valamint az egyébként megterhelt érfalakat is segítenek megvédeni a károsodástól.

Az Optimum ON Gold Standard nem játék, hanem egy komoly eszköz, ami a legkeményebb csatákban is a fegyvertársad lesz!

Kiszerelés: 330g (ízenként eltérhet)

Íz:Görögdinnye, gyümölcspuncs, zöld alma, ananász

Javasolt használat:
Keverjen el 1 adagolókanálnyi (11g) terméket 350ml hideg vízben. Addig keverjük, amíg a por teljesen feloldódik. Fogyassza edzés előtt 20-30 perccel.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Kalória
5 kcal
 
 
Muscle Matrix
 
 
 
Creatine
3 g
 
 
AstraGin™
25 mg
 
 
Performance Composite
 
 
 
L-Citrulline
1,5 g
 
 
Beta-Alanine
1,5 g
 
 
Energy & Focus Complex
 
 
 
N-Acetyl
375 mg
 
 
N-Acetyl
250 mg
 
 
Koffein
175 mg
 
 
Citrus Bioflavonoid
100 mg
 
 
Szénhidrát
1 g
1%
 
D-vitamin
500 IU
125%
 
Thiamin B1
2 mg
133%
 
B3-vitamin
20 mg
100%
 
B6-vitamin
2 mg
100%
 
Folsav
200 mcg
50%
 
B12-vitamin
10 mcg
167%
 
Pantothenic Acid
10 mg
100%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Optimum Nutrition Gold Standard Pre-Workout (330 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Szerintem fél adagolókanálnyi is elég!
Avocsek | 2018-12-10 01:07:49
Nav.fittrainer
genetika_kerek_fenek_1.jpg Valóban a genetika határozza meg, hogy mennyire kerek a feneked?

A genetika egy népszerű kifogás, ha nem tudjuk elérni az álomalakot. Hányszor rejtőztünk már e mögé, nemde? De most nézzük meg, hogy mit befolyásol valóban a genetika, és mit nem - a kerek hátsóra kiélezve kifejezetten!

sos_reggeli_tippek_2.jpg Sós reggeli tippek - ha unod a zabkásád!

Nem is tudom, meg lehet-e unni, hiszen annyiféle mód, annyi ízzel, fehérjével variálhatjuk… de jó, hát vegyük azt, hogy ráuntunk és édes helyett valami sós-rágható élmények után vágyunk.

termeszetes_tesztoszteron_fokozas_1.jpg Hogyan növeld természetes módon a tesztoszteron szinted?

A tesztoszteron növelés mindig is népszerű téma a férfiak körében: hiszen az optimális tesztoszteron szint összekapcsolódik minden olyan maszkulin jeggyel, amit akarunk: erő, izom, szexuális energia.

dieta_szamolas_1.jpg Számold ki, milyen gyorsan fogyhatsz le!

Sokan kérdezik, problémáznak azon, hogy nem megy a fogyás, és nem úgy haladnak, ahogy gondolták. Vagy épp azt, hogy mikorra tudnak 10-20 kilótól megszabadulni... persze amikor őszinte és valós választ kapnak, akkor igen elkedvtelenednek...