Optimum Nutrition 100% Egg Protein (907 g)

on_egg_protein.jpg

A táplálkozási szakemberek gyakran úgy emlegetik a tojást, mint a fehérjeforrások "arany standardját", ha a fehérjék minőségéről beszélnek

27 adag/kiszerelés (33 g/adag)

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

A táplálkozási szakemberek gyakran úgy emlegetik a tojást, mint a fehérjeforrások "arany standardját", ha a fehérjék minőségéről beszélnek. A tojás fehérjerésze mind a 8 esszenciális aminosavat tartalmazza, melyek előállítására az emberi szervezet nem képes, emellett biológiai értéke kimagasló Mint laktózmentes fehérje forrás tökéletes kiegészítője lehet akár laktózintoleranciában szenvedők számára is. Ennek nyomán a tojás a testépítők legfontosabb fehérjeforrása, amióta a sport létezik! Az Optimum Nutrition 100% EGG PROTEIN minden egyes adagja 8 tojásfehérjének megfelelő fehérjét szolgáltat, magas esszenciális aminossav, BCAA és gglutamnin tartalom mellett!

- 24 gramm tojásfehérje adagonként!

- Kimagasló Biológiai Érték (BV)!

- Laktózmentes!

- Aminogen-nel megerősítve a tökéletes hasznosulás érdekében!

- Több mint 5 gramm BCAA (Leucin, Izoleucin, Valin).

- Zéró cukor!

- Tökéletes oldódás!

Adagolás:

Keverj el 1-2 adagolókanál 100% EGG PROTEIN-t 2,5-3dl vízben vagy tejben. Egyéni fehérjeszükségleted függvényében napi 1-3 adagot fogyassz!

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Kalória
120 kcal
 
 
Kalória
10 kcal
 
 
Zsír
1 g
 
 
Zsírsav
0,5 g
 
 
Zsírsav
0
 
 
Koleszterin
5 mg
 
 
Nátrium
420 g
 
 
Szénhidrát
4 g
 
 
Rost
1 g
 
 
Cukor
0
 
 
Fehérje
24 g
 
 
A-vitamin
 
 
 
C-vitamin
 
 
 
Kalcium
 
4%
 
Vas
 
4%
 
Essential Amino Acid
 
 
 
L-Tryptophan
342 mg
 
 
Valine
1731 mg
 
 
L-Threonine
1026 mg
 
 
Isoleucine
1420 mg
 
 
L-Leucine
2021 mg
 
 
L-Lysine
1420 mg
 
 
L-Phenylalanine
1451 mg
 
 
L-Methionine
901 mg
 
 
Aminosav
 
 
 
L-Arginine
1367 mg
 
 
Cisztin
570 mg
 
 
L-Tyrosine
943 mg
 
 
L-Histidine
507 mg
 
 
L-Proline
860 mg
 
 
L-Glutamine
3285 mg
 
 
Aminosav
 
 
 
Aspartame Acid
2083 mg
 
 
Serine
1710 mg
 
 
Glycine
860 mg
 
 
Alanine
1503 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Optimum Nutrition 100% Egg Protein (907 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Kedves FITbuilder Team! \r\nÉrdeklődni szeretnék, hogy mikor lesz újra készleten Optimum Nutrition 100% Egg Protein vanília ízben? A másik kérdésem pedig az lenne, hogy a tojásfehérjét tartalmazó fehérjék közül melyik terméket ajánlanátok egy diabéteszes betegnek? \r\nElőre is köszönöm szépen a választ! Szép hetet kívánok!
Edina | 2013-03-10 11:59:59
Nav.fittrainer
hosszu_pihenoido_2.jpg Növekedj úgy, hogy kevésbé fájjon másnap

Azt már régóta tudjuk, hogy a különféle hosszú pihenőidők a sorozatok közt kihatnak az edzésmunkád eredményességére és befolyásolják, hogy inkább erőt, vagy inkább állóképességet fejlesztesz az edzés során. Most már az is bizonyosodni látszik, hogy az edzést követő izomlázra is más hatással vannak, mint azt korábban hittük. Rövidebb izomláz, gyorsabb regenerálódás, azaz hamarabb fogsz készen állni az újabb megmérettetésre!

boseges_reggeli_2.jpg A bajnokok reggelije

Bizonyára számtalan alkalommal hallottad már az elcsépelt frázist, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ami azt illeti úgy tűnik, még most 2021-ben is helytálló az állítás nem csak egy üres közhely. Mostani cikkünkben a frissebb kutatások közt szemezgettünk, hogy utánajárjunk miért kellene odafigyelni fokozottan arra, hogy úgy indítsd a reggelt kiváltképp akkor, ha nem "csak" egészséges, hanem eredményes sportoló is szeretnél lenni.

plank_press_2.jpg Nyomás statikus hídtartásból

Unod már a hagyományos plank-et, mert a végtelenségig tudod tartani? Akkor itt az ideje, hogy kipróbálj egy olyan verziót, ami annyira kemény, hogy attól sírni fogsz! Ez egy olyan gyakorlat, ami azoknak való, akik azt szeretik, amikor az edzés igazán embert próbáló és folyton keresik az új kihívásokat! Kombináljuk össze a jól megszokott gyakorlatot egy nyomó mozdulattal, ezzel sokkolva a vállövet és a törzset egyszerre!

egyel_tojast_2.jpg Egyél tojást, és nőj nagyra!

Sportolók generációi nőttek fel tojáson, és mai napig kedvelt formája a fehérjeszükségletünk fedezésének. Nemcsak az emberi szervezet számára elsőrendű fehérjeforrást tartalmaz, de bizonyítani látszódik, hogy közvetlen hatása van az izomépítésre… Az, hogy a tojásban lévő koleszterint a szervezet anabolikus hormonok kiválasztásához is felhasználja nem feltétlenül újdonság, de immár bizonyítható, hogy a rendszeres tojás fogyasztás pozitívan befolyásolja a növekedést. Lássuk a tojás tényleg annyira anabolikus-e.