olimp_team_t_shirt.jpg

Ha edzésedhez funkcionális, kényelemes, nedvszívó és tartós pólót keres, akkor az Olimp Tuned By Olimp T-shirt mintás pólóra van szüksége.

1 adag/kiszerelés (1 adag/adag)
m.jpg
M
4 980 Ft
szállítás1-2 nap
l.jpg
L
4 980 Ft
szállítás1-2 nap
xl.jpg
XL
4 980 Ft
szállítás1-2 nap
xxl.jpg
XXL
4 980 Ft
szállítás1-2 nap

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Olimp Team T-shirt

A OLIMP SPORT PÓLÓI  EDZÉS CÉLJAIHOZ ILLESZKEDNEK.

Ha edzésedhez funkcionális, kényelemes, nedvszívó és tartós pólót keres, akkor az Olimp Team T-shirt mintás pólóra van szüksége.

Ajánlott testépítő, jóga, Pilates vagy egyéb fitnesz sportolóknak, akik órákon át edznek. Jól illeszkedik a testhez és elég rugalmas ahhoz, hogy bármilyen fitness típusú edzést elvégezzen. 

A többi pólóval szemben izzadság idején lehetővé teszi a szellőzést, szárazabb érzést biztosít. Megakadályozza a túlmelegedést, de ugyanakkor megtartja a hőt a szervezet számára, de elkerüli a nagyon magas hőmérsékletet.

Az Olimp Sport fitnesz ruházatai nagyon hatékony kiegészítők, ha reggel, délután vagy este, akár szabadban, akár beltérben fog edzeni. Ideális a melegebb évszakokhoz, bármilyen körülmények között, sokkal kényelmesebbé teheti vele edzései.

Az Olimp Team T-shirt hozzásimul a bőrhöz a kulcsfontosságú pontokon, így a kellően vonzó megjelenés melett szabad mozgást biztosít, ami fitnesz ruházat választásakor a legfontosabb érv.

Az Olimp Team T-shirt 100% pamut, előnyös nagyon izzadó személy számára vagy nagyon erős  fizikai tevékenység során, mert  a nedvességet megtartja és gyors felszívódás jellemzi.

Az Olimp Team T-shirt sötétkék színben M, L, XL, méretekkel rendelkezik.

Az Olimp Team T-shirt

- 100% pamut.
- Puha anyagú
- Férfiak számára
- elöl és hátul nyomtatva.
- Illik a testhez.

Olimp Olimp Team T-shirt a legkedveltebb ruhadarabja lesz,  fizikai tevékenység során kényelmes, lágy és tökéletesen illeszkedik a testéhez.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Olimp Team T-shirt (kék) (1 db) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
sportorak_1_1.jpg Sportóra kisokos 1. rész

Manapság az egyik legkelendőbb kiegészítő a sportóra lett a fizikai edzést végzők körében. Míg húsz évvel ezelőtt volt két-három gyártó a piacon nagyon szűk termékportfólióval, mostanra már a néhány ezer forintos távol-keleti gagyitól a félmilliós precíziós mérnöki műremekig mindent megtalálunk. Annyi a funkció, hogy sokan csak pislognak amikor megveszik az elsők órájukat. Még ennél is többen vannak, akik egyszerűen szégyellik beismerni, hogy nem igazodnak ki rajta. Úgy gondoltuk itt az ideje, hogy ezeket bemutassuk, mivel meggyőződésünk, hogy egy roppant hasznos eszközökről van szó és ha adekvát mód tudjuk kezelni, akkor az edzéseinket tudatosabb szintre emelhetjük. Elsőként ismerjük meg a sportórák legfontosabb funkcióját a pulzus mérést!

hict_1.jpg Ismerd meg a HICT módszert

Ismerd meg a HICT-et, azt az edzésmódszert, ami elmossa a határokat a kardió és a súlyzós edzés között! A HICT azt ígéri, hogy végig az anaerob küszöb felett dolgozol, de sokkal durvábban, mint azt a korábbi magas intenzitású edzések során megtapasztalhattad. Tényleg hatékony lehet? Vajon valóban van-e új a nap alatt és tényleg mást takar-e ez a módszer és nem csak egy átnevezett HIIT?

hosszu_pihenoido_2.jpg Növekedj úgy, hogy kevésbé fájjon másnap

Azt már régóta tudjuk, hogy a különféle hosszú pihenőidők a sorozatok közt kihatnak az edzésmunkád eredményességére és befolyásolják, hogy inkább erőt, vagy inkább állóképességet fejlesztesz az edzés során. Most már az is bizonyosodni látszik, hogy az edzést követő izomlázra is más hatással vannak, mint azt korábban hittük. Rövidebb izomláz, gyorsabb regenerálódás, azaz hamarabb fogsz készen állni az újabb megmérettetésre!

boseges_reggeli_2.jpg A bajnokok reggelije

Bizonyára számtalan alkalommal hallottad már az elcsépelt frázist, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ami azt illeti úgy tűnik, még most 2021-ben is helytálló az állítás nem csak egy üres közhely. Mostani cikkünkben a frissebb kutatások közt szemezgettünk, hogy utánajárjunk miért kellene odafigyelni fokozottan arra, hogy úgy indítsd a reggelt kiváltképp akkor, ha nem "csak" egészséges, hanem eredményes sportoló is szeretnél lenni.