Olimp Kre-Alkalyn 1500 (120 kapszula)

olimp_kre_alkalyn_1500_mega_caps_120_kapszula.jpg

A Kre-alkalyn egy szabadalmaztatott kreatin forma, amelyet a hagyományos kreatinnál tízszer hatékonyabban szívódik fel, hasznosul.

60 adag/kiszerelés (2 kapszula/adag)
olimp_kre_alkalyn_1500_mega_caps_120_kapszula.jpg

6 380 Ft

szállítás1-2 nap

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

A Kre-alkalyn egy szabadalmaztatott kreatin forma, amelyet a hagyományos kreatinnál tízszer hatékonyabban szívódik fel, hasznosul.

A legtöbb kreatin termék az inzulin csúcson keresztül hat, és ennek eléréséhez szénhidrátra van szüksége. Ha fontosnak tartod, hogy a szénhidrátból történő zsír vagy víz felvétele nélkül jusson kreatin a szervezetedbe, akkor megtaláltad a megolást.

A Kre-alkalyn a kreatin különleges fajtája: a kreatinhoz való hidrogén hozzáadásával és 12 pH értékre való beállítással jön létre. A két eljárás következményeképpen a Kre-alkalyn vízben és zsírban is oldódik, így simán áthatol a sejtmembránon inzulin felszabadulás és veszteség nélkül. Így tízszer hatékonyabb a hagyományos kreatinnál, azaz 1g Kre-alkalyn 10g kreatin monohidrátnak felel meg, a közönséges kreatinnal szemben, amely a vízzel (H2O) lép reakcióba és kreatininné oxidálódik.

Adagolás:

Edzésnapokon: 1-2 kapszula reggel és 1-2 kapszula edzés előtt

Pihenőnapokon: 1-2 kapszula reggeli előtt.

Tartsd távol a gyerekektől. Nem alkalmas a gyermekek és a fiatalok számára.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Kre-Alkalyn
750 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Olimp Kre-Alkalyn 1500 (120 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Szeretném megkérdezni, hogy ha nem sportolok rendszeresen akkor is szedhető a termék? Vagy csak rendszeres sport mellett ajánlott. Köszönöm Szép napot Ica
Skorpio | 2012-04-11 09:30:26
Kedves Ica! Inkább csak akkor ajánlott a szedése, ha legalább hetente 3 alkalommal végzel intenzív sport tevékenységet, abból is anaerob jellegűt, mert pl. a hosszú kardió edzésekhez nincs értelme szedni. Olyan sportokban javasolt ahol nagy erőkifejtés szükséges szakaszosan (sprint számok, súlyzózás...stb) és nem alacsonyabb intenzitású terhelés de hosszú időn keresztül.
FitbuilderTeam | 2012-04-12 12:06:54
meddig lehet.folyamatosan szedni.a kre-alkalynt?és mi határozza.el.hogy 1vagy 2-tő kapszulát vegyünk be edzés.és pihenőnapokon? köszönöm válaszukat.
zelte | 2013-01-08 05:37:52
Szia! A legtöbb kreatin kúra 3 hónapig szokott tartani, de a folyamatos szedésére vonatkozólag sincs ellenjavallat... sőt, a legújabb kutatások szerint a kreatint akár non-stop lehet szedni, és nem kell kúrákat tartani. Elvileg a testsúlyodtól is függ a mennyiség, de szerintem mehet nyugodtam a két kapszula!
FitbuilderTeam | 2013-01-10 09:56:31
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.