Olimp Kre-Alkalyn 1500 (120 kapszula)

olimp_kre_alkalyn_1500_mega_caps_120_kapszula.jpg

A Kre-alkalyn egy szabadalmaztatott kreatin forma, amelyet a hagyományos kreatinnál tízszer hatékonyabban szívódik fel, hasznosul.

60 adag/kiszerelés (2 kapszula/adag)
olimp_kre_alkalyn_1500_mega_caps_120_kapszula.jpg

6 380 Ft

Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

A Kre-alkalyn egy szabadalmaztatott kreatin forma, amelyet a hagyományos kreatinnál tízszer hatékonyabban szívódik fel, hasznosul.

A legtöbb kreatin termék az inzulin csúcson keresztül hat, és ennek eléréséhez szénhidrátra van szüksége. Ha fontosnak tartod, hogy a szénhidrátból történő zsír vagy víz felvétele nélkül jusson kreatin a szervezetedbe, akkor megtaláltad a megolást.

A Kre-alkalyn a kreatin különleges fajtája: a kreatinhoz való hidrogén hozzáadásával és 12 pH értékre való beállítással jön létre. A két eljárás következményeképpen a Kre-alkalyn vízben és zsírban is oldódik, így simán áthatol a sejtmembránon inzulin felszabadulás és veszteség nélkül. Így tízszer hatékonyabb a hagyományos kreatinnál, azaz 1g Kre-alkalyn 10g kreatin monohidrátnak felel meg, a közönséges kreatinnal szemben, amely a vízzel (H2O) lép reakcióba és kreatininné oxidálódik.

Adagolás:

Edzésnapokon: 1-2 kapszula reggel és 1-2 kapszula edzés előtt

Pihenőnapokon: 1-2 kapszula reggeli előtt.

Tartsd távol a gyerekektől. Nem alkalmas a gyermekek és a fiatalok számára.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Kre-Alkalyn
750 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Olimp Kre-Alkalyn 1500 (120 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Szeretném megkérdezni, hogy ha nem sportolok rendszeresen akkor is szedhető a termék? Vagy csak rendszeres sport mellett ajánlott. Köszönöm Szép napot Ica
Skorpio | 2012-04-11 09:30:26
Kedves Ica! Inkább csak akkor ajánlott a szedése, ha legalább hetente 3 alkalommal végzel intenzív sport tevékenységet, abból is anaerob jellegűt, mert pl. a hosszú kardió edzésekhez nincs értelme szedni. Olyan sportokban javasolt ahol nagy erőkifejtés szükséges szakaszosan (sprint számok, súlyzózás...stb) és nem alacsonyabb intenzitású terhelés de hosszú időn keresztül.
FitbuilderTeam | 2012-04-12 12:06:54
meddig lehet.folyamatosan szedni.a kre-alkalynt?és mi határozza.el.hogy 1vagy 2-tő kapszulát vegyünk be edzés.és pihenőnapokon? köszönöm válaszukat.
zelte | 2013-01-08 05:37:52
Szia! A legtöbb kreatin kúra 3 hónapig szokott tartani, de a folyamatos szedésére vonatkozólag sincs ellenjavallat... sőt, a legújabb kutatások szerint a kreatint akár non-stop lehet szedni, és nem kell kúrákat tartani. Elvileg a testsúlyodtól is függ a mennyiség, de szerintem mehet nyugodtam a két kapszula!
FitbuilderTeam | 2013-01-10 09:56:31
Nav.fittrainer
plank_press_2.jpg Nyomás statikus hídtartásból

Unod már a hagyományos plank-et, mert a végtelenségig tudod tartani? Akkor itt az ideje, hogy kipróbálj egy olyan verziót, ami annyira kemény, hogy attól sírni fogsz! Ez egy olyan gyakorlat, ami azoknak való, akik azt szeretik, amikor az edzés igazán embert próbáló és folyton keresik az új kihívásokat! Kombináljuk össze a jól megszokott gyakorlatot egy nyomó mozdulattal, ezzel sokkolva a vállövet és a törzset egyszerre!

egyel_tojast_2.jpg Egyél tojást, és nőj nagyra!

Sportolók generációi nőttek fel tojáson, és mai napig kedvelt formája a fehérjeszükségletünk fedezésének. Nemcsak az emberi szervezet számára elsőrendű fehérjeforrást tartalmaz, de bizonyítani látszódik, hogy közvetlen hatása van az izomépítésre… Az, hogy a tojásban lévő koleszterint a szervezet anabolikus hormonok kiválasztásához is felhasználja nem feltétlenül újdonság, de immár bizonyítható, hogy a rendszeres tojás fogyasztás pozitívan befolyásolja a növekedést. Lássuk a tojás tényleg annyira anabolikus-e.

novenyi_tejek_2.jpg Útikalauz a növényi tejekhez

Az elmúlt tíz-tizenöt év során alapjaiban változott meg az emberek reform táplálkozásról alkotott képe: számos olyan élelmiszer fajta, ami korábban még kuriózum volt, és csak bio élelmiszerboltokban lehetett kapni manapság már a szupermarket láncok heti akciós újságjaiból köszön ránk vissza. Az egyik ilyen kategória az úgynevezett "növényi tejek".

teljes_testes_edzes_egy_suly_1.jpg Teljes testes edzés egyetlen kézisúlyzóval

Mivel egyelőre a konditerembe járás szempontjából még nem javul a helyzet, ezért most kicsit arról fogunk beszélni, hogy miképpen végezhetünk otthoni edzést, ha csak egyetlen kézisúlyzó áll rendelkezésünkre. Mindösszesen egy cserélhető tárcsás súlyzó is meglepően hatékony tud lenni, ha okosan használjuk! Nézzük mit tehetünk egyetlen súlyzóval!