Olimp Anabolic Amino 5500 (400 kapszula)

olimp_anabolic_amino_5000_400.jpg

Olimp Anabolic Amino 5500 Mega Caps® egy komplex peptideket és elágazó szénláncú aminosavakat tartalmazó mega kapszula, taurin és B6-vitaminnal kiegészítve.

67 adag/kiszerelés (6 kapszula/adag)
olimp_anabolic_amino_5000_400.jpg

10 780 Ft

szállítás1-2 nap

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Az Olimp Anabolic Amino 5500 Mega Caps® egy komplex peptideket és elágazó szénláncú aminosavakat tartalmazó mega kapszula, taurin és B6-vitaminnal kiegészítve.

Az elágazó szénláncú aminosavak a lehető legelőnyösebbek az izmoknak, majdnem 40%-át teszik ki a száraz izomtömegnek. A terméket elsősorban intenzív izommunkát végző személyeknek és sportolóknak ajánljuk.

A Taurine sportolók esetében különösen fontos sejttérfogatszabályozó-funkciója. A taurin segít az aminosavak és a glükóz az izomsejtekbe történő szállításában, így játszva fontos szerepet a sejtvolumenizálásban. Hasonlóan a glutaminhoz, a taurin is elhasználódik az edzések alatt, de a taurin a glutaminnal ellentétben nem termelődik a szervezetben más aminosavakból, így külön bevitele szükséges.

A B6-vitamin részt vesz az aminosavak szállításában, így segíti a megnövekedett aminosav felszívódását és biztosítja anabolikus mechanizmusát az izomsejtekben.

Javasolt használat: 1 adag (6 kapszula) napi 2-3 alkalommal.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
L-Glutamic Acid
690 mg
 
 
L-Leucine
942 mg
 
 
Aspartame Acid
480 mg
 
 
L-Lysine
420 mg
 
 
L-Proline
228 mg
 
 
L-Valine
456 mg
 
 
L-Isoleucine
450 mg
 
 
L-Threonine
240 mg
 
 
Alanine
234 mg
 
 
L-Serine
180 mg
 
 
L-Phenylalanine
156 mg
 
 
L-Tyrosine
156 mg
 
 
L-Arginine
132 mg
 
 
L-Glicin
84 mg
 
 
L-Methionine
120 mg
 
 
L-Histidine
84 mg
 
 
L-Cysteine
138 mg
 
 
L-Tryptophan
84 mg
 
 
Taurine
150
 
 
B6-vitamin
0,66
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Olimp Anabolic Amino 5500 (400 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Szia! Ez mennyire erős készítmény? Érdemes megvásárolni, vagy van valami erősebb is? Ha igen akkor mi az? Persze csak kapszula jöhet szóba! Előre is köszönöm :)!
Gyenge Zoltán | 2012-05-08 02:11:20
Kedves Zoltán! Aminosavakat nehéz összehasonlítani, de annyit leszögezhetünk, hogy benne van szinte mindegyik az előforduló aminosavak közül. Egy megbízható gyártó, magas minőségű terméke, bátran ajánljuk.
FitbuilderTeam | 2012-05-08 09:09:18
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.