Nutrex Vitrix Black New (80 kapszula)

nutrex_vitrix_new_80.jpg

TERMÉSZETES TESZTOSZTERON ÉS SZEXUÁLIS-ENERGIA FOKOZÓ!

40 adag/kiszerelés (2 kapszula/adag)
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
nutrex_vitrix_new_80.jpg

13 480 Ft -15% 11 480 Ft

Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Témák a termékkel kapcsolatban: Mire jó a tribulus terrestris? Tömegnövelő edzés

A VITRIX® SUPER LIBIDO BOOSTER alfa hímmé tesz, amikor csak szükséged van rá. Amerika legkeresettebb szexuális teljesítményfokozója, mely emeli a tesztoszteronszintet, az erek telítettségét, az oxigénnel való ellátottságot a hálószobai állóképesség és teljesítmény érdekében, mindezt pár kapszula segítségével gyorsan, és amikor csak akarod.

Adagolás
Fogyassz 2 kapszulát reggel, 2 kapszulát este. Ne lépd túl az ajánlott adagot, 24 órán belül ne fogyassz 4 kapszulánál többet.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
VITRIX NATURAL TESTOSTERONE BOOSTER
850 mg
 
 
L-Citrulline
 
 
 
Tribulus Terrestris
 
 
 
LJ100.' Eurycoma Longfolia Extract (22% Bioactive EuryPeptides. 40% Glyco Saponins)(root)
 
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Nutrex Vitrix Black New (80 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
termeszetes_tesztoszteron_fokozas_1.jpg Hogyan növeld természetes módon a tesztoszteron szinted?

A tesztoszteron növelés mindig is népszerű téma a férfiak körében: hiszen az optimális tesztoszteron szint összekapcsolódik minden olyan maszkulin jeggyel, amit akarunk: erő, izom, szexuális energia.

coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.