Nutrex Anabol-5 (120 kapszula)

nutrex_anabol_5_120.jpg

Az Anabol-5 egy forradalmi nem-hormonális anabolikus formula, mely drámai erő és izomnövekedést garantál.

60 adag/kiszerelés (2 kapszula/adag)
nutrex_anabol_5_120.jpg

12 380 Ft -15% 10 480 Ft

Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Témák a termékkel kapcsolatban: Tömegnövelő edzés

Az Anabol-5 egy forradalmi nem-hormonális anabolikus formula, mely drámai erő és izomnövekedést garantál. Hatóanyag komplexe maximalizálja a szervezet anabolikus/adrogén rátáját, a fehérjeszintézis ütemét ás a száraz izomtömeg-növekedést. Az androgén hatású összetevők hiánya tökéletes választássá teszi az Anabol-5-öt azok számára, akik a szeretnék élvezni a por-homronok előnyeit, ám tartanak azok mellékhatásaitól!
Az Anabol-5 az amire szükséged van akár tömegnövelés akár zsírvesztés a célod. Maximalizális fordulatszámra kapcsolja a szervezet anabolikus folyamatait, miközben blokkolja a katabolikus folyamatokat.
Az Anabol-5 egy speciális több-fázisú folyadékkapszula segítségével, egyszerre képes azonnali és hosszan tartó hatás garantálni. A külső gyors felszívódású folyadékkapszula a bevétel pillanatában elárasztja tested a leghatékonyabb anabolikus faktorokkal, miközben a belső elnyújtott felszívódású kapszula kitolja a formula hatóidejét.

Nutrex Anabol-5


Dicyclopentanone

A Dicyclopentanone egy szintetikusan előállított növényi szterol analóg, mely rendkívül erőteljes anabolikus aktivitással bír. A Dicyclopentanone fokozza a proteinszintézis ütemét, és mindezt olyan hatékonyan, hogy anadolikus koefficiense kétszerese a methylandrostenediolénak. Mindemellett a Dicyclopentanone nem mutat semminemű androgén aktivitást, anabolikus:androgén aránya 33:1!

6-Keto-Diosgenin Acetate, Propionate, Cypionate, Decanoate Ester
A 6-Keto-Diosgenin egy természetes növényi szaponin, mely fokozza a fehérjeszintézis ütemét és a testsúlynövekedést, miközben nem jár androgén mellékhatásokkal. Az Anabol-5 a 6-Keto-Diosgenin három speciális észterét tartalmazza, az azonnali és hosszantartó anabolikus hatás maximalizálása érdekében.

Hecogenin Acetate

A Hecogenin egy észterizált természetes szaponin, mely fokozza a száraz izomtömeget és az erőszintet.

25-R Spirostan-5a-diol-6-one-3-one-undecanoate

A kapcsolódó kutatások szerint a 25-R Spirostan-5a-diol-6-one-3-one-undecanoate fokozza a plazma tesztoszteron koncentrációját, így a fehérjeszintézis és izomnövekedés ütemét.
Nutrex Anabol-5


Rhamponticum Carthamoides

A Rhamponticum Carthamoidok klasszikus adaptogének, melyek fokozzák az edzés teljesítményt, javítják a stressz tűrő képességet és gyorsítják a szervezet edzésekre adott adaptációs folyamatait. Mindemellett fokozzák az izomzat glikogén, kreatin-foszfát és ATP tároló képességét, javítják az étvágyat és a szellemi frissességet.

Adagolás:

Fogyassz 2 kapszula Nutrex Anabol-5-t napi 2 alkalommal. Az első adagot a reggeli étkezéssel, a másodikat vacsora után fogyaszd el! . A maximális eredmények érdekében az Anabol-5-t ciklikusan alkalmazd. Egy ciklus ajánlott hossza 12 hét, melyet 2 hét szünet követ!
összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Non-Steroidal Anabolic
155 mg
 
 
Dicyclopentanone
10 mg
 
 
6-Keto Diosgenin
100 mg
 
 
Acetát észter
25 mg
 
 
Propionát
25 mg
 
 
Cypionate
25 mg
 
 
Decanoate
25 mg
 
 
Hecogenin Acetate
10 mg
 
 
Spirostand
25 mg
 
 
Rhamponticum Carthamoides
10 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Nutrex Anabol-5 (120 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
szia.érdekellne,hogy ennek a tablettának tényleg olyan jo hatása van ahogy reklámozzák?pl van olyan jo mint a danabol?üdv
| 2011-11-08 12:39:11
Szia! Többen kiemelkedő hatásról számoltak be, közkedvelt termék régóta. Egy tesztet megér.
FitbuilderTeam | 2011-11-12 09:45:12
Helló!
Az lenne a kérdésem, hogy ha elkezdem ezt szedni, és szedem egy ideig edzés mellett, majd abbahagyom, akkor mennyit fogok visszaesni izomtömegben?
Nicknév | 2011-12-04 04:58:01
Szia! Mint a termék leírása mutatja nem hormonális készítményről van szó, tehát nem nyomja el a természetes hormontermelést- ami az oka szokott lenni az anabolikus hormon készítmények (szteroidok) esetében az erő és tömeg visszaesésnek a kúra végeztével.Azért különbséget kell tenni egy természetes készítmény és az anabolikus szteroidok között! Valamennyi erőszint csökkenéssel természetesen kell számolni a kiegészítő elhagyása után, de nem lesz olyan eget rengető.
FitbuilderTeam | 2011-12-06 08:56:16
azt szeretném kérdezni hogy télleg bevált termék mert erősen gondolkozok rajta ? vagy valami tapasztalat mégis mien lehet a termék??
Nicknév | 2011-12-26 01:09:45
Szia! A Dicyclopentanone-t tartalmazó termékek hatása eléggé egyén függő. Van aki arról számolt be, hogy maximum annyit érzett tőle, hogy kicsit talán erősebb 2 hét szedést követően, mások meg Dianabol szerű tömegnövekedésről számoltak be. Viszont a másik jelentősebb összetevője a Rhamponticum Carthamoidok az újabban általánosságban kedvelt kiegészítők közé tartozik ami elég jó tömegnövekedést szokott produkálni. Összességében tehát a két fő komponensből legalább egyikre csak jól reagál a szervezeted.
FitbuilderTeam | 2011-12-26 06:28:49
szia.az lenne a kérdésem hagy a Nutrex Anabol-5 mellé kell-e valamit még szedni ?ha igen akkor te mit vagy miket ajánlanál ??
Nicknév | 2012-01-15 08:41:14
Szia! Mint minden más anabolizmusra ható terméknél itt is szükség van tápanyagokra, főképpen fehérjére amit beépíthet, hiszen hiába növeli a fehérje szintézist, ha nincs elég fehérje hozzá amiből izmot építhet. Tehát egy jóféle fehérje por, esetleg aminosav tabletták és egy jó erős vitamin pak.
FitbuilderTeam | 2012-01-15 10:09:08
Szia mivel nem hormonalapú készitmény tudsz esetleg negativ mellékhatásokról vagy van-e vissza jelzés ilyenekről gondolok pl: kopaszodás, lógómell, vagybármi? Ne haragudj hogy itt írok privátba de az oldalatokon valami miatt nem tudom küldeni a kérdésem pedig az ellenörzö kód OK. Esetleg tanácsot is kérnék NUTREX ANABOL 5 mellé mit szedjek még pl: fehérje , aminó sav, stb. Elöre is Köszi az infókat
Nagy József | 2012-02-02 09:11:44
Hello.\r\nMost rendeltem ebből a termékből és tanácsot szeretnék kérni a szedésében.Vagyis azt tudom hogy naponta 2-szer 2 tabletta de mégis például hogy edzés napon edzés előtt egy órával vagy utána a fehérjével,vagy kérlek írjatok erről nekem valamit.\r\nElőre is köszönöm a választ.\r\nHello.
Kis Balázs | 2012-04-03 05:09:35
Hello!22éves és 72kg vagyok,meguntam az átlagos gyerekek táborának erősítését,elhatároztam magam,hogy neki állok gyúrni és el is kezdtem...3hete csinálom egy testépítő ismerősöm által összeállított edzéstervvel...Weider Amino nox-ot szedek hozzá,És Scitec es fehérjét plussz vitamint de ez nem kifejezetten testépítő vitamin...Lassan eltelik az első hónap...megismerkedtem a gyakorlatokkal,és lassan elfogy a fehérje meg az amino...Észlelek magamon fejlődést ezért úgy döntöttem folytatom és elkezdek komolyabban foglalkozni vele!Havi max 30ezret tudok erre fordítani Ebből arra gondoltam h vennék egy ilyen anabolt,egy fehérjét,egy aminot,meg egy vitamint...De bőségzavaromban nem tudok választani :)Tényleg a BSN Cellmax a legjobb fehérje?Állíts össze nekem egy csomagot légyszives...Köszi
Tyrese | 2012-05-09 05:42:05
Hello!22éves és 72kg vagyok,meguntam az átlagos gyerekek táborának erősítését,elhatároztam magam,hogy neki állok gyúrni és el is kezdtem...3hete csinálom egy testépítő ismerősöm által összeállított edzéstervvel...Weider Amino nox-ot szedek hozzá,És Scitec es fehérjét plussz vitamint de ez nem kifejezetten testépítő vitamin...Lassan eltelik az első hónap...megismerkedtem a gyakorlatokkal,és lassan elfogy a fehérje meg az amino...Észlelek magamon fejlődést ezért úgy döntöttem folytatom és elkezdek komolyabban foglalkozni vele!Havi max 30ezret tudok erre fordítani Ebből arra gondoltam h vennék egy ilyen anabolt,egy fehérjét,egy aminot,meg egy vitamint...De bőségzavaromban nem tudok választani :)Tényleg a BSN Cellmax a legjobb fehérje?Állíts össze nekem egy csomagot légyszives...Köszi
Tyrese | 2012-05-09 05:44:26
Kedves Tyrese! A Nutrex Anabol-5 jó választás, mellé a következőket nézegesd át és válassz kedvedre.
Az elhatározásodat értékelendő igyekszünk a lehető legjobb tanácsokkal ellátni... Szóval először egy félreértés : a BSN Cellmass az nem fehérje, hanem egy kreatin transzport rendszer. Ennek erőnövelő és vastagító hatása van ugye elsősorban (olvashatsz nálunk éppen eleget a kreatinról) és nem fehérje készítmény.
Nehéz lenne megmondani melyik a legjobb fehérje a piacon, ezért inkább kiemelnék egy-kettőt.
Először is itt a Carnivor a MuscleMeds-től, ami egyedülálló a marhahús proteinjével. A profi termek manapság ezt veszik..
Neked felesleges lenne külön venni még egy edzés utáni és egy éjszakai fehérjét. Sokkal jobban (és olcsóbban kijössz), ha választasz egyet a kevert fehérjék közül amikben van egyaránt lassú és gyors felszívódású protein. Ilyenek pl. Gaspari Nutrition Myofusion, Peak Anabolic Protein Fusion, BSN Syntha 6, Muscletech Nitro-tech... Ezek hasonló árúak és minőségűek.
Emellé a vitaminok közül neked ami jó lehet, hogy ne menjünk nagyon magas költségekbe : Peak Ultra A-Z, Aminostar One Daily, Biotech One a Day
Ezen felül aminosavból amit én javasolnék azok mondjuk az Universal Uni-Liver (ár és teljesítményben ez a király, bár tukmálásnak hangzik, de így van), aztán Biotech Amino Fuel, Best Body Hardcore Amino 5000 ezek kedvező ár mellett szintén nem rossz készítmények.
Ezekből válogatva tartani tudjuk a 30e körüli összeget, ugyanakkor messze magasabb minőségű termékeket kapsz majd a pénzedért, mint amit korábban szedtél.
FitbuilderTeam | 2012-05-10 07:19:17
Bocs véletlen a véleményekhez írtam...töröljétek :)
Tyrese | 2012-05-09 05:45:20
Helló!\r\nHatással van a vérnyomásra vagy esetleg bármi másra? Felsorolnál pár erős vitamint amit ajánlanál mellé!\r\nElőre is köszönöm!\r\nÜdv.
Hajdú Zsolt | 2012-08-07 07:59:12
Kedves Zsolt! Nincs semmilyen olyan hatása amitől tartani kellene. Vitamint mellé ami kellően erős: természetesen az No.1 az Animal Pak, aztán a kedvező ár/érték arányú ISS Super Multi vitamin pak, MHP Active Sport, Pharmekal Daily Multi Power Pack - ezek mind elég jók!
FitbuilderTeam | 2012-08-08 08:35:19
hello\r\nhány éves kortól érdemes szedni és okoz-e impotenciát?
easy | 2012-12-14 08:39:11
Egy barátom kinézte magának ezt a szert, azzal a céllal, hogy nyárra kicsit jobban összeszedje magát, azaz az izmait, hogy edzettebbnek tűnjön. És mivel még csak pár hónap múlva lesz 16, ezért én kicsit izgulok érte. Azt mondta, hogy ne tegyem, mert ha az előírt reggel-este 2-2 helyett, csak 1-1-et szed, akkor nem lesz semmi baj, és legalább végre "jól is fog kinézni". Szóval az a kérdésem van, hogy ha ezt ő el kezdené szedni, mi lenne vele, és milyen hatással lenne rá? És végső soron hogy tényleg segítene-e rajta? Előre is köszönöm a választ.
dia16 | 2013-04-08 10:33:29
Sziasztok!\r\nLehet egy kicsit képzavarban vagyok de biztosra megyek vele és megkérdezem :)\r\nE vagy ilyesmi termékek mellet mennyivel érdemes növelni a pihenő vagy edzésnapi fehérje/ch bevitelt?\r\nMagas triglicerid szint mellet lehet szedni?(persze zsírdiéta mellet!)
2013-11-21 05:56:32
Szia! A fehérje bevitelt 2 g/tskg körül kell tartani minden nap, állati eredetű fehérjékre összpontosítva. A szénhidrátbevitel cél és testalkatfüggő, ha tömeget akarsz növelni, akkor 3-5 g/tskg közé kellene belőni, ha diétázol akkor 3 g-ról indulva csökkenteni. Lehet szedni, de mellette maximálisan oda kell figyelni az étrend "tisztaságára".
FitbuilderTeam | 2013-11-25 10:31:35
üdv! ez a termék a t-bomb nevezetű tesztoszteron optimalizálóval szedhető együtt?
Szakali Norbert | 2014-06-23 09:40:34
szia! Igen, kombinálhatod.
FitbuilderTeam | 2014-06-26 09:15:44
Szia !
Az lenne a kerdesem hogy az Anabol 5 mehet e eggyutt Animal pakkal ? Edzes elott a C4 et ihatom e ezek mellett ?
Edzes utan tomegnovelo reggel este feherje ,ez igy megfelelo ?:) koszonom valaszod !
Jani | 2017-05-09 08:10:12
Szia! Ezeket nyugodtan szedheted együtt.
Szőke Zoltán | 2017-05-09 08:22:09
Helló! Kérdésem csak annyi lenne, hogy szedhetek-e mellé triboostert? Választ köszönöm.
Ferik | 2017-10-09 02:42:53
Szia! Igen, szedheted, de az alapkiegészítők (fehérje, tömegnövelő, vitamin, esetleg kreatin) legyen elsődleges!
Tőke Szilvia | 2017-10-09 04:38:55
Nav.fittrainer
sportorak_1_1.jpg Sportóra kisokos 1. rész

Manapság az egyik legkelendőbb kiegészítő a sportóra lett a fizikai edzést végzők körében. Míg húsz évvel ezelőtt volt két-három gyártó a piacon nagyon szűk termékportfólióval, mostanra már a néhány ezer forintos távol-keleti gagyitól a félmilliós precíziós mérnöki műremekig mindent megtalálunk. Annyi a funkció, hogy sokan csak pislognak amikor megveszik az elsők órájukat. Még ennél is többen vannak, akik egyszerűen szégyellik beismerni, hogy nem igazodnak ki rajta. Úgy gondoltuk itt az ideje, hogy ezeket bemutassuk, mivel meggyőződésünk, hogy egy roppant hasznos eszközökről van szó és ha adekvát mód tudjuk kezelni, akkor az edzéseinket tudatosabb szintre emelhetjük. Elsőként ismerjük meg a sportórák legfontosabb funkcióját a pulzus mérést!

hict_1.jpg Ismerd meg a HICT módszert

Ismerd meg a HICT-et, azt az edzésmódszert, ami elmossa a határokat a kardió és a súlyzós edzés között! A HICT azt ígéri, hogy végig az anaerob küszöb felett dolgozol, de sokkal durvábban, mint azt a korábbi magas intenzitású edzések során megtapasztalhattad. Tényleg hatékony lehet? Vajon valóban van-e új a nap alatt és tényleg mást takar-e ez a módszer és nem csak egy átnevezett HIIT?

hosszu_pihenoido_2.jpg Növekedj úgy, hogy kevésbé fájjon másnap

Azt már régóta tudjuk, hogy a különféle hosszú pihenőidők a sorozatok közt kihatnak az edzésmunkád eredményességére és befolyásolják, hogy inkább erőt, vagy inkább állóképességet fejlesztesz az edzés során. Most már az is bizonyosodni látszik, hogy az edzést követő izomlázra is más hatással vannak, mint azt korábban hittük. Rövidebb izomláz, gyorsabb regenerálódás, azaz hamarabb fogsz készen állni az újabb megmérettetésre!

boseges_reggeli_2.jpg A bajnokok reggelije

Bizonyára számtalan alkalommal hallottad már az elcsépelt frázist, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ami azt illeti úgy tűnik, még most 2021-ben is helytálló az állítás nem csak egy üres közhely. Mostani cikkünkben a frissebb kutatások közt szemezgettünk, hogy utánajárjunk miért kellene odafigyelni fokozottan arra, hogy úgy indítsd a reggelt kiváltképp akkor, ha nem "csak" egészséges, hanem eredményes sportoló is szeretnél lenni.