Nutrend Enduro Gainer (520 g)

nutrend_enduro_gainer_new_520.jpg

Az edzés után fogyasztandó szénhidrát-fehérje keverék, mely kiválóan alkalmas a szervezet regenerálására. A termék jelentős mennyiségű szénhidrátot és minőségi, de csökkentett mennyiségű, könnyen emészthető ultraszűrt WPC fehérjét tartalmaz.

13 adag/kiszerelés (40 g/adag)
csokolade.jpg
Csokoládé
2 380 Ft
Nem rendelhető
vanilia.jpg
Vanília
2 380 Ft
Nem rendelhető
eper.jpg
Eper
2 380 Ft
Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Szénhidrát feltöltés és energizálás egyszerre!

Az edzés után fogyasztandó szénhidrát-fehérje keverék, mely kiválóan alkalmas a szervezet regenerálására. A termék jelentős mennyiségű szénhidrátot és minőségi, de csökkentett mennyiségű, könnyen emészthető ultraszűrt WPC fehérjét tartalmaz.

Adagolás:

Fogyassz el 1 adag (40 g) Nutrend Enduro Gainert 10-20 perccel az edzés befejezése után. Ha még intenzívebb regeneráció szükséges, fogyassz el még egy adagot a termékből! Ha nagyon kimerült vagy az edzéstől, röviddel a lefekvés előtt fogyassz el egy további adag terméket!

Mérd ki a javasolt mennyiséget a mellékelt mérőpohárban, majd keverd el vízben! A helyes keverési arány: 40 g termék 200-250 ml vízhez. Miután a terméket felbontottad, tárold 30°C alatt és fogyaszd el 2 hónapon belül!

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Energia
645 kJ
 
 
Fehérje
5,3 g
 
 
Szénhidrát
29,5 g
 
 
Cukor
10,4 g
 
 
Zsír
1,5 g
 
 
Zsír
0,1 g
 
 
Rost
0,4 g
 
 
Nátrium
0,05 mg
 
 
Creatine
40 g
 
 
L-Glutamine
100 g
 
 
Taurine
200 mg
 
 
Bifidus
200 g
 
 
Inulin
400 g
 
 
Vitamin
 
 
Folsav
40 mcg
 
 
C-vitamin
12 mg
 
 
B3-vitamin
3,6 mg
 
 
E-vitamin
2 mg
 
 
B5-vitamin
1,2 mg
 
 
B6-vitamin
0,4 mg
 
 
B2-vitamin
0,3 mg
 
 
B1-vitamin (Tiamin)
0,3 mg
 
 
B12-vitamin
0,2 mcg
 
 
B7-vitamin
30 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Nutrend Enduro Gainer (520 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
plank_press_2.jpg Nyomás statikus hídtartásból

Unod már a hagyományos plank-et, mert a végtelenségig tudod tartani? Akkor itt az ideje, hogy kipróbálj egy olyan verziót, ami annyira kemény, hogy attól sírni fogsz! Ez egy olyan gyakorlat, ami azoknak való, akik azt szeretik, amikor az edzés igazán embert próbáló és folyton keresik az új kihívásokat! Kombináljuk össze a jól megszokott gyakorlatot egy nyomó mozdulattal, ezzel sokkolva a vállövet és a törzset egyszerre!

egyel_tojast_2.jpg Egyél tojást, és nőj nagyra!

Sportolók generációi nőttek fel tojáson, és mai napig kedvelt formája a fehérjeszükségletünk fedezésének. Nemcsak az emberi szervezet számára elsőrendű fehérjeforrást tartalmaz, de bizonyítani látszódik, hogy közvetlen hatása van az izomépítésre… Az, hogy a tojásban lévő koleszterint a szervezet anabolikus hormonok kiválasztásához is felhasználja nem feltétlenül újdonság, de immár bizonyítható, hogy a rendszeres tojás fogyasztás pozitívan befolyásolja a növekedést. Lássuk a tojás tényleg annyira anabolikus-e.

novenyi_tejek_2.jpg Útikalauz a növényi tejekhez

Az elmúlt tíz-tizenöt év során alapjaiban változott meg az emberek reform táplálkozásról alkotott képe: számos olyan élelmiszer fajta, ami korábban még kuriózum volt, és csak bio élelmiszerboltokban lehetett kapni manapság már a szupermarket láncok heti akciós újságjaiból köszön ránk vissza. Az egyik ilyen kategória az úgynevezett "növényi tejek".

teljes_testes_edzes_egy_suly_1.jpg Teljes testes edzés egyetlen kézisúlyzóval

Mivel egyelőre a konditerembe járás szempontjából még nem javul a helyzet, ezért most kicsit arról fogunk beszélni, hogy miképpen végezhetünk otthoni edzést, ha csak egyetlen kézisúlyzó áll rendelkezésünkre. Mindösszesen egy cserélhető tárcsás súlyzó is meglepően hatékony tud lenni, ha okosan használjuk! Nézzük mit tehetünk egyetlen súlyzóval!