Nutrend Enduro Gainer (520 g)

nutrend_enduro_gainer_new_520.jpg

Az edzés után fogyasztandó szénhidrát-fehérje keverék, mely kiválóan alkalmas a szervezet regenerálására. A termék jelentős mennyiségű szénhidrátot és minőségi, de csökkentett mennyiségű, könnyen emészthető ultraszűrt WPC fehérjét tartalmaz.

13 adag/kiszerelés (40 g/adag)
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
eper.jpg
Eper
2 380 Ft
Nem rendelhető
vanilia.jpg
Vanília
2 380 Ft
Nem rendelhető
csokolade.jpg
Csokoládé
2 380 Ft
Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Szénhidrát feltöltés és energizálás egyszerre!

Az edzés után fogyasztandó szénhidrát-fehérje keverék, mely kiválóan alkalmas a szervezet regenerálására. A termék jelentős mennyiségű szénhidrátot és minőségi, de csökkentett mennyiségű, könnyen emészthető ultraszűrt WPC fehérjét tartalmaz.

Adagolás:

Fogyassz el 1 adag (40 g) Nutrend Enduro Gainert 10-20 perccel az edzés befejezése után. Ha még intenzívebb regeneráció szükséges, fogyassz el még egy adagot a termékből! Ha nagyon kimerült vagy az edzéstől, röviddel a lefekvés előtt fogyassz el egy további adag terméket!

Mérd ki a javasolt mennyiséget a mellékelt mérőpohárban, majd keverd el vízben! A helyes keverési arány: 40 g termék 200-250 ml vízhez. Miután a terméket felbontottad, tárold 30°C alatt és fogyaszd el 2 hónapon belül!

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Energia
645 kJ
 
 
Fehérje
5,3 g
 
 
Szénhidrát
29,5 g
 
 
Cukor
10,4 g
 
 
Zsír
1,5 g
 
 
Zsír
0,1 g
 
 
Rost
0,4 g
 
 
Nátrium
0,05 mg
 
 
Creatine
40 g
 
 
L-Glutamine
100 g
 
 
Taurine
200 mg
 
 
Bifidus
200 g
 
 
Inulin
400 g
 
 
Vitamin
 
 
Folsav
40 mcg
 
 
C-vitamin
12 mg
 
 
B3-vitamin
3,6 mg
 
 
E-vitamin
2 mg
 
 
B5-vitamin
1,2 mg
 
 
B6-vitamin
0,4 mg
 
 
B2-vitamin
0,3 mg
 
 
B1-vitamin (Tiamin)
0,3 mg
 
 
B12-vitamin
0,2 mcg
 
 
B7-vitamin
30 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Nutrend Enduro Gainer (520 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
1200_kalorias_etrend_1.jpg 1200 kalóriás étrend - ajánlott-e egyáltalán valakinek?

Ha rákeresel, akkor láthatod: az internet tele van 1200 kalóriás - vagy még annál is kevesebb tápértékű étrendekkel. A kevés napi koszt természetesen hatalmas ígéretekkel, mínusz kilókkal és centikkel kecsegtet... de vajon tényleg megéri bárkinek is ilyen étrendet követni?

szenhidratmentes_brownie_1.jpg Szénhidrátmentes brownie, fitt fagyival - diétamámor villámgyorsan!

Nagyon sok diéta épül a szénhidrátok korlátozására - így a régi, durván csokis kedvenceink eliminálására is. Ezt a diétás brownie-t azonban lelkiismeret-furdalás nélkül fogyaszthatja mindenki - beleértve a cukorbetegeket / ketogén diétázókat / Atkins étrendet folytatókat is. Egy szelet szénhidráttartalma csupán 2,1 g!

genetika_kerek_fenek_1.jpg Valóban a genetika határozza meg, hogy mennyire kerek a feneked?

A genetika egy népszerű kifogás, ha nem tudjuk elérni az álomalakot. Hányszor rejtőztünk már e mögé, nemde? De most nézzük meg, hogy mit befolyásol valóban a genetika, és mit nem - a kerek hátsóra kiélezve kifejezetten!

sos_reggeli_tippek_2.jpg Sós reggeli tippek - ha unod a zabkásád!

Nem is tudom, meg lehet-e unni, hiszen annyiféle mód, annyi ízzel, fehérjével variálhatjuk… de jó, hát vegyük azt, hogy ráuntunk és édes helyett valami sós-rágható élmények után vágyunk.