Nutrend Amino Power Liquid (500 ml)

nutrend_amino_power_liquid_500_ml.jpg

Az Amino Power Liquid olyan aminosav profilt biztosít,mellyel meg lehet alapozni az izomtömeg és az erő növekedését. Az instant folyékony formula biztosítja a legjobb felszívódást.

11 adag/kiszerelés (45 ml/adag)
nutrend_amino_power_liquid_500_ml.jpg

3 980 Ft

szállítás1-2 nap

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Más kiszerelést szeretnék

NUTREND AMINO POWER LIQUID 1000ML

Az aminósavak a fehérjék építőelemei, így kulcsfontosságú szerepet játszanak az izomépítésben! 

A NUTREND AMINO POWER LIQUID az aminosavakat átfogó spektrumát kínálja folyékony formában, ami lehetővé teszi az aminosavak lehető leggyorsabb felszívódását. A minőségi fehérje bevitele, valamint az optimális aminosavak tartománya hozzájárul a megfefelő izomnövekedéshez. 

Az aminosavak a fehérjék építőkövei, a fehérjék pedig az izmaink alkotóelemei. Ha igazán tiszta, zsírmentes izomzatot akarunk fejleszteni, akkor érdemes egészen az alapokig lenyúlni, hogy a lehető legkoncentráltabb formában adjuk meg az izmainknak azt a lehetőséget, hogy egy alapos kínzás után a lehető leggyorsabban megkaphassák a nekik járó jogos jussukat! 

NUTREND AMINO POWER LIQUID kínál 

- A tejsavó fehérje profiljára legjellemzőbb aminosavat tartalmazza!
- Brutál jól felszívódó folyékony formában!
- Nagyobb energia és teljesítőképesség!
- Nagyobb energia és teljesítőképesség!
- Gyorsabb regenerálódás!
- A szervezet által legjobban hasznosítható peptidek!
- 31% fehérje tartalom
- 12 600 mg amino egy adagban
- L-ornitin hozzáadásával

A termék a jóváhagyott PeptoPro® fehérje-hidrolizátumon alapul, amely di- és tripeptid-kazein frakciókat tartalmaz. PeptoPro® kiváló minőségű di- és tripeptid hidrolizált kazein frakció. Kiemelkedik a gyors és problémamentes emészthetősége és a semleges íze. Felgyorsítja a regenerációt edzés után, késlelteti a fáradtság kilakulását fizikai terhelés alatt.

Az L-arginin és az L-ornitin aminosav hozzáadásával

Az AMINO POWER LIQUID extra Arginin és Ornitin aminosavakat tartalmaz, amik egyrészt jelentősen képesek megnövelni a megterhelt izomzatban a vérbőséget, így sokkal nagyobb mennyiségben áramlanak befele az értékes építőanyagok, és segít sokkal nagyobb tempóban kiüríteni a savas bomlástermékeket, így gyorsítva a regenerációt. Illetve jó hatást gyakorolnak a természetes növekedési hormon (GH) szintjére, ami az egyik elsődleges izomépítő faktor.

Kiszerelés: 500 ml

Javasolt használat: Alapadag: a nap folyamán 1-2 alkalommal 40 ml. Előnyösen közvetlenül edzés után, vagy este lefekvés előtt fogyasztani. A maximális napi adag 80 ml.

Ne lépje túl az ajánlott adagot.

Ötlet: A termék hatása fokozható, ha az alacsony szénhidrát - magas fehérje alapelvet követjük a szedése alatt. Kitűnő választás a Diet Protein vagy az Delux 100% Whey Protein.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Energia
225 kJ
 
 
Szénhidrát
0 g
 
 
Cukor
0 g
 
 
Zsír
0,06 g
 
 
Zsírsav
0
 
 
Kalória
53 kcal
 
 
Fehérje
12,4 g
 
 
Rost
0 g
 
 
Nátrium
0,04 g
 
 
Alanine
654 mg
 
 
L-Arginine
1706 mg
 
 
L-Asparagine
668 mg
 
 
Cisztin
4 mg
 
 
L-Glutamic Acid
1591 mg
 
 
L-Glicin
1539 mg
 
 
L-Histidine
167 mg
 
 
L-Lysine
86 mg
 
 
L-Proline
821 mg
 
 
L-Isoleucine
238 mg
 
 
L-Leucine
509 mg
 
 
L-Lysine
502 mg
 
 
L-Methionine
162 mg
 
 
L-Phenilalanin
292 mg
 
 
L-Proline
1146 mg
 
 
L-Serine
423 mg
 
 
L-Threonine
253 mg
 
 
L-Tyrosine
219 mg
 
 
L-Valine
384 mg
 
 
L-Tryptophan
32 mg
 
 
L-Ornithine
948 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Nutrend Amino Power Liquid (500 ml) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
sportorak_1_1.jpg Sportóra kisokos 1. rész

Manapság az egyik legkelendőbb kiegészítő a sportóra lett a fizikai edzést végzők körében. Míg húsz évvel ezelőtt volt két-három gyártó a piacon nagyon szűk termékportfólióval, mostanra már a néhány ezer forintos távol-keleti gagyitól a félmilliós precíziós mérnöki műremekig mindent megtalálunk. Annyi a funkció, hogy sokan csak pislognak amikor megveszik az elsők órájukat. Még ennél is többen vannak, akik egyszerűen szégyellik beismerni, hogy nem igazodnak ki rajta. Úgy gondoltuk itt az ideje, hogy ezeket bemutassuk, mivel meggyőződésünk, hogy egy roppant hasznos eszközökről van szó és ha adekvát mód tudjuk kezelni, akkor az edzéseinket tudatosabb szintre emelhetjük. Elsőként ismerjük meg a sportórák legfontosabb funkcióját a pulzus mérést!

hict_1.jpg Ismerd meg a HICT módszert

Ismerd meg a HICT-et, azt az edzésmódszert, ami elmossa a határokat a kardió és a súlyzós edzés között! A HICT azt ígéri, hogy végig az anaerob küszöb felett dolgozol, de sokkal durvábban, mint azt a korábbi magas intenzitású edzések során megtapasztalhattad. Tényleg hatékony lehet? Vajon valóban van-e új a nap alatt és tényleg mást takar-e ez a módszer és nem csak egy átnevezett HIIT?

hosszu_pihenoido_2.jpg Növekedj úgy, hogy kevésbé fájjon másnap

Azt már régóta tudjuk, hogy a különféle hosszú pihenőidők a sorozatok közt kihatnak az edzésmunkád eredményességére és befolyásolják, hogy inkább erőt, vagy inkább állóképességet fejlesztesz az edzés során. Most már az is bizonyosodni látszik, hogy az edzést követő izomlázra is más hatással vannak, mint azt korábban hittük. Rövidebb izomláz, gyorsabb regenerálódás, azaz hamarabb fogsz készen állni az újabb megmérettetésre!

boseges_reggeli_2.jpg A bajnokok reggelije

Bizonyára számtalan alkalommal hallottad már az elcsépelt frázist, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ami azt illeti úgy tűnik, még most 2021-ben is helytálló az állítás nem csak egy üres közhely. Mostani cikkünkben a frissebb kutatások közt szemezgettünk, hogy utánajárjunk miért kellene odafigyelni fokozottan arra, hogy úgy indítsd a reggelt kiváltképp akkor, ha nem "csak" egészséges, hanem eredményes sportoló is szeretnél lenni.