Nutrend After Training Protein (2520 g)

nutrend_after_training_protein_2520_g.jpg

A Nutrend After Training Protein tökéletes edzés utáni protein keverék, rendkívül kimagasló minőségű fehérje összetétellel minden sportoló számára.

56 adag/kiszerelés (45 g/adag)
vanilia.jpg
Vanília
16 880 Ft
szállítás1-2 nap
eper.jpg
Eper
16 880 Ft
szállítás1-2 nap
csokolade.jpg
Csokoládé
16 880 Ft
szállítás1-2 nap

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Más kiszerelést szeretnék
Tökéletes fehérje keverék!

Abszolut kimagasló fehérje készítmény a magyar piacon! 

A Nutrend After Training Protein tökéletes edzés utáni protein keverék, rendkívül kimagasló minőségű fehérje összetétellel minden sportoló számára. A könnyű és gyors felszívódáss, maximális hatékonyság emeli ki a többi fehérje közül.

A Nutrend After Training Protein kimagasló minőségű, biológiai értékű keverékében megtalálható  hidrolizált tejsavó izolátum (Hydrovon TM), tejsavófehérje izolátum (WPI), és ultraszűrt tejsavó-koncentrátum (WPC). A három fehérjeforrásnak eltérő az asszimilációs ideje, ezért az anabolikus környezet huzamosabb ideig fenntartható.

A Nutrend After Training Protein tartalmaz egy speciális szénhidrát-keveréket, amelyek fokozatos szabadítják fel a glükózt.

A termék Palatinose tartalmának köszönhető az, hogy az energia hasznosulás (szénhidrát felszívódás) folyamatos lesz az edzés során. A glikémiás indexe drámai módon alacsonyabb, mint a dextrózé.
Az egyedülálló gabona mátrix a ModCarb™ összetett szénhidrát, amelyek modulált felszívódást és fokozatos hasznosulást biztosítanak a szervez számáera. Ennek eredményeként ModCarb™ segíthet kmegnövelni a teljesítményt.

A Nutrend After Training Protein készítményt kiegészítitették:

Bioaktív kolosztrum-mal, azaz az anyatej előtejének hasznos kivonatával. Többek között ez felelős azért, hogy az újszülött immunrendszere beinduljon és komoly lökést ad a fejlődésének. Jelen esetben mindkét hatásának jelentős szerepe van, hiszen egészséges, erős immunrendszer nélkül jellemzőbb a betegeskedés, az pedig semmiképpen sem kedvez a sportteljesítménynek. A növekedés beindítása pedig egyértelműen fontos, hiszen még ha nem is az extrém nagy izomzat a cél, mégis fontos a regeneráció mindenféle intenzív fizikai aktivitásnál.
Ginkgo biloba kivonattal, amely speciálisan kiválasztott vitaminok és ásványi anyagok keverékével csökkentik a fáradtságot és kimerültséget.

Az After Training Protein terméket úgy tervezték, hogy:

- 41% fehérjét és 5000 mg BCAA tartalmazzonadagonként.
- nem tartalmaz mesterséges színezékeket.
- gluténmentes legyen.
- a legjobb készítmény legyen profi sportolók számára, akik fokozott minőségi fehérje bevitelre számítanak.
- kitűnő protein mátrix-ot tartalmazzon.
- a legmagasabb és legjobb biológiai értékű fehérjékből álljon.
- egyenletes, elnyújtott aminósav beáramlást biztosítson.
- az anabolizmus királyvá váljon!

Kiszerelés: 540g
Ízek: vanília, eper, csokoládé
Javasolt használat: Keverjük el egy adag (45g) terméket 200ml vízben. Fogyasszuk közvetlenül edzés után. Tovább egy adag alkalmazható bármikor a nap folyamán, minimum 60 perccel edzés után. Ne lépje túl az ajánlott adagot.
összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Energia
621 kJ
 
 
Szénhidrát
14,9 g
 
 
Cukor
8,2
 
 
Zsír
1,1 g
 
 
Zsír
0,6 g
 
 
Aminosav
mg
 
 
Alanine
1775 mg
 
 
L-Arginine
452 mg
 
 
L-Asparagine
1987 mg
 
 
L-Cysteine
433 mg
 
 
L-Glutamic Acid
3168 mg
 
 
L-Glicin
395 mg
 
 
L-Histidine
334 mg
 
 
Kalória
147 kcal
 
 
Fehérje
18,5 g
 
 
Rost
1,9 g
 
 
0,3 g
 
 
Kolosztrum
249 mg
 
 
Laktáz
2520 ALU
 
 
L-Glutamine
1000 mg
 
 
Magnesium
135 mg
36%
 
Kálium
225 mg
11%
 
Zinc
4,5 mg
45%
 
Pantothenic Acid
6 mg
100%
 
B6-vitamin
1,4 mg
100%
 
B12-vitamin
4,5 mcg
180%
 
Ginkgo Biloba
20 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Nutrend After Training Protein (2520 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.