-33% Now Super Enzymes (90 kapszula)

most
33%
kedvezmény
now_super_enzymes_90caps.jpg

A NOW Super Enzyme azon természetes enzimek egyedülállóan hatékony, melyek az étkezéseink során bevitt tápanyagok emésztéséért és felszívódásáért felelnek.

90 adag/kiszerelés (1 kapszula/adag)
now_super_enzymes_90caps.jpg

7 180 Ft -33% 4 780 Ft

Raktáron

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Támogatja a zsírok, fehérjék és szénhidrátok emésztését
Optimizálja a tápanyagfelvételt

A NOW Super Enzyme azon természetes enzimek egyedülállóan hatékony, melyek az étkezéseink során bevitt tápanyagok emésztéséért és felszívódásáért felelnek. A Bromelain, Ox Bile, Pancreatin és Papain speciális arányú keveréke optimizálja a zsírok, szénhidrátok és fehérjék lebontását, és azok emésztőrendszerből történő felszívódását.

Adagolás:

Fogyassz 1 kapszulát főétkezések előtt.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Betaine
200 mg
 
 
Pancreatin
200 mg
 
 
Amylase
20000 mg
 
 
Protease
20000 USP egység
 
 
Lipáz
3400 mg
 
 
Papain
50 mg
 
 
Celluláz
10 mg
 
 
Ökör epe
100 mg
 
 
Pepsin
50 mg
 
 
Bromelain
50 mg
 
 
Papaya
45 mg
 
 
Ananász
45 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Now Super Enzymes (90 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
bodybuilding_harcmuveszet_2.jpg A súlyzós edzés nem csak az MMA-soké

Bármennyire is furcsa, de a tradicionális harcművészetekben nem preferáljuk az erősítő jellegű edzéseket, főleg nem konditeremben végzetteket edzéseket. Azonban ezeknél is, mint gyakorlatilag bármelyik másik sportágban, mozgásformában itt is sokkal hatékonyabb lesz az ember, ha van egy általánosan jó alap kondíciója.

kovetkezo_edzes_gyorsan_1.jpg Állj készen a következő edzésre minél hamarabb!

A sportsérülések és sportártalmak az egyik kedvenc témánk, hiszen sokakat érint és hozzá meglehetősen gyakran. A valódi akut sérüléseken túl, azonban most foglalkoznánk a regenerációval is, hiszen ha sérülést nem is, de egy-egy igazán kemény edzés utáni izomlázat bizonyára megtapasztalt már mindegyikünk. Lássuk mik a legalapvetőbb lépések, mind a regeneráció, mind pedig a sérülés kezeléseket illetően.

idoskori_edzes_1.jpg Minden amit a senior edzésről akartál tudni, csak sohasem merted megkérdezni

Többször említettük egy-egy rövidebb írásban, hogy mennyire jótékony hatású, ha nem hagyjuk abba az edzést még akkor is ha már jobban benne vagyunk a korban. A rendszeres edzés hatására sokkal tovább őrizhetjük meg az erőszintünket és élhetünk egy minőségibb életet. Mostani írásunkban mélyrehatóbban igyekeztünk összefoglalni, hogy milyen elveket is kellene szem előtt tartani. Az alábbiakban részletesen fogunk beszélni az elvekről, amiket be kell tartani, illetve a táplálék kiegészítésről. Ki tudja, talán éppen ennek a cikknek a hatására tudod majd rávenni apukádat, hogy együtt járjatok gyúrni!

zsirsav_1.jpg Beszéljünk kicsit a zsírokról újra 1.rész

Élettanilag nélkülözhetetlen vegyületekről beszélünk, amikor a zsírokat emlegetjük. Viszont most áttekintjük, mi lehet az oka, mégis, hogy annyira sok vita van körülöttük a táplálkozástudományi körökben. Különös figyelemmel arra, hogy mi különbözteti meg a telített és a telítetlen zsírokat. Kicsit úgy gondoltuk elő kellene venni ezt a témát újra, és egy komolyabb, átfogóbb néhány részes cikksorozattal beszélni róluk. Elsőként vizsgáljuk meg a telített és telítetlen zsírsavak közti különbségeket!