-15% Now Probiotic-10 100 billion (30 kapszula)

most
15%
kedvezmény
now_probiotic_10_100_billion_30.jpg

A NOW® PROBIOTIC-10 egy 10 baktérium törzset tartalmazó probiotikum, melynek széles spektruma tökéletes eszköz az egészséges bélflóra helyreállításához és fenntartásához.

30 adag/kiszerelés (1 kapszula/adag)
now_probiotic_10_100_billion_30.jpg

14 980 Ft -15% 12 680 Ft

Raktáron

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
- Egészséges bélflóra*
- 10 fajta baktériumtörzs
- Tej, búza, szója és gluténmentes
- Klinikailag ellenőrzött törzsek
- Vegetáriánus / vegán Formula
- Étrend-kiegészítő
- Sav-rezisztens

NOW® probiotikus-10 ™ egy kiegyensúlyozott spektruma olyan élő organizmusoknak, amelyek sav-rezisztens probiotikus baktériumtörzsekből állnak, és amelyek képesek természetes módon megtelepedni az emberi Gl traktusban (bélrendszerben). * A probiotikus baktériumok fontos szerepet játszanak az egészséges emésztésben, valamint segítik a bélfal bovonatának folytonosságát fenntartani, és támogatják a megfelelő bélmotilitást és részt vesznek a méregtelenítési folyamatban. * A Probiotic-10 ™ olyan baktériumtörzseket tartalmaz, amelyek klinikai vizsgálatok szerint támogatják az immunrendszer egészséges működését. *
 
Javasolt használat: 1 kapszula 1-2 alkalommal naponta étkezések között, vagy éhgyomorra. Hűtőszekrényben tartandó, hogy MEGŐRIZZE  hatékonyságát.

Nem tartalmaz: búza, glutén, szója, tej, tojás, hal, kagyló, dió
Figyelmeztetés: Forduljon orvoshoz, ha terhes / szoptat, gyógyszert szed (különösen immunszupresszív gyógyszerek), vagy valamilyen betegsége van (különösen, ha az immunrendszerrel kapcsolatos).
Tartsa távol gyermekektől.
Természetes színeltérés előfordulhat ebben a termékben.
Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot.
Minőségét megőrzi: a dobozon jelzett hónap végéig /hó,év/
Tárolás: Hűtőszekrényben tartandó, hogy MEGŐRIZZE  hatékonyságát.
Gyártó: Now Foods, USA.
összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Proprietary Blend of 10 Strains of Probiotic Bacteria: Lactobacillus paracasei, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium longum, Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus reuteri
100 milliárd organizmus
 
 
Lactobacillus
 
 
 
Bifidobacterium
 
 
 
Lactobacillus
 
 
 
Lactobacillus
 
 
 
Lactobacillus
 
 
 
Lactobacillus paracasei
 
 
 
Bifidobacterium
 
 
 
Streptococcus thermophilus
 
 
 
Lactobacillus
 
 
 
Bifidobacterium
 
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Now Probiotic-10 100 billion (30 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
genetika_kerek_fenek_1.jpg Valóban a genetika határozza meg, hogy mennyire kerek a feneked?

A genetika egy népszerű kifogás, ha nem tudjuk elérni az álomalakot. Hányszor rejtőztünk már e mögé, nemde? De most nézzük meg, hogy mit befolyásol valóban a genetika, és mit nem - a kerek hátsóra kiélezve kifejezetten!

sos_reggeli_tippek_2.jpg Sós reggeli tippek - ha unod a zabkásád!

Nem is tudom, meg lehet-e unni, hiszen annyiféle mód, annyi ízzel, fehérjével variálhatjuk… de jó, hát vegyük azt, hogy ráuntunk és édes helyett valami sós-rágható élmények után vágyunk.

termeszetes_tesztoszteron_fokozas_1.jpg Hogyan növeld természetes módon a tesztoszteron szinted?

A tesztoszteron növelés mindig is népszerű téma a férfiak körében: hiszen az optimális tesztoszteron szint összekapcsolódik minden olyan maszkulin jeggyel, amit akarunk: erő, izom, szexuális energia.

dieta_szamolas_1.jpg Számold ki, milyen gyorsan fogyhatsz le!

Sokan kérdezik, problémáznak azon, hogy nem megy a fogyás, és nem úgy haladnak, ahogy gondolták. Vagy épp azt, hogy mikorra tudnak 10-20 kilótól megszabadulni... persze amikor őszinte és valós választ kapnak, akkor igen elkedvtelenednek...