now_natural_e_oil_30ml.jpg

A Now Foods Natural E-Oil egy 80% -os vegyes tokoferol tartalmú E-vitamin olaj

93 adag/kiszerelés (0,32 ml/adag)
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
now_natural_e_oil_30ml.jpg

6 980 Ft -16% 5 880 Ft

Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Más kiszerelést szeretnék

- Természetes
- 80% vegyes tokoferolok
- Táplálék-kiegészítő
- Vegetáriánus termék


80% -os vegyes tokoferol E-vitamin olaj,  természetes és nem észterezett formában. Az E-vitamin fontos antioxidáns. Elsődleges védelem a  lipidperoxidáció ellen.*


(Lipidperoxidáció (angol: lipid peroxidation;röv.: LP) az a folyamat, amelynek során a lipidmolekula szabadgyök-állapotba kerül)


Néhány tudományos bizonyíték arra utal, hogy fogyasztás csökkentheti a rák bizonyos formáinak kockázatát. Azonban az FDA megállapította, hogy ez a bizonyíték korlátozott és nem meggyőző.


Lehet használni, mint étrend-kiegészítő, vagy a bőrre, kozmetikai és egyéb célokra.


Javasolt használat: egy 1/4 teáskanál 1-4 alkalommal naponta étkezés közben.

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes táplálkozást és az egészséges életmódot.
összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Vitamin E (as unesterified d-alpha Tocopherol from Vegetable Oil Concentrate) (soy)
253 IU
843%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Now Natural E-Oil (30 ml) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.