-13% Now Dong Quai 520 mg (100 kapszula)

most
13%
kedvezmény
now_dong_quai_1000.jpg

A gyakran "női ginzeng"-ként emlegetett Dong Quai különösen nők esetében fokozza a libidót, a szexuális vágyat.

50 adag/kiszerelés (2 kapszula/adag)
now_dong_quai_1000.jpg

3 780 Ft -13% 3 280 Ft

Raktáron

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

A Dong Quai a távolkeleti tradicionális gyógyászat egyik legnagyobb becsben tartott gyógynövénye volt többezer éven át. A gyakran "női ginzeng"-ként emlegetett Dong Quai különösen nők esetében fokozza a libidót, a szexuális vágyat, javítja a közérzetet, növeli a szellemi és fizikai teljesítőképességet.

Adagolás:

Fogyassz 2 kapszulát napi 1-3 alkalommal, étkezés után.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Dong Quai
1040 mg
 
 
Szénhidrát
0.76 g
<1%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Now Dong Quai 520 mg (100 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Egy hajszakértő a dong Quai gyógynövényes terápiát javasolja azoknak a nőknek, akiknek ritkul a hajuk. 59 éves vagyok hormongyógyszert szedek. Egy éve ritkul a hajam. Milyen formában alkalmazhatom ezt a gyógynövényt? Kapszulába vagy magát a növényt hajmosásra? Kérem a lehetséges alkalmazás leírását az én esetemben. Mit tegyek, hogy a hajhagymáim újból feléledjenek\r\nKöszönettel: Mira
Vitos Rezsőné | 2013-04-01 12:28:58
Nav.fittrainer
genetika_kerek_fenek_1.jpg Valóban a genetika határozza meg, hogy mennyire kerek a feneked?

A genetika egy népszerű kifogás, ha nem tudjuk elérni az álomalakot. Hányszor rejtőztünk már e mögé, nemde? De most nézzük meg, hogy mit befolyásol valóban a genetika, és mit nem - a kerek hátsóra kiélezve kifejezetten!

sos_reggeli_tippek_2.jpg Sós reggeli tippek - ha unod a zabkásád!

Nem is tudom, meg lehet-e unni, hiszen annyiféle mód, annyi ízzel, fehérjével variálhatjuk… de jó, hát vegyük azt, hogy ráuntunk és édes helyett valami sós-rágható élmények után vágyunk.

termeszetes_tesztoszteron_fokozas_1.jpg Hogyan növeld természetes módon a tesztoszteron szinted?

A tesztoszteron növelés mindig is népszerű téma a férfiak körében: hiszen az optimális tesztoszteron szint összekapcsolódik minden olyan maszkulin jeggyel, amit akarunk: erő, izom, szexuális energia.

dieta_szamolas_1.jpg Számold ki, milyen gyorsan fogyhatsz le!

Sokan kérdezik, problémáznak azon, hogy nem megy a fogyás, és nem úgy haladnak, ahogy gondolták. Vagy épp azt, hogy mikorra tudnak 10-20 kilótól megszabadulni... persze amikor őszinte és valós választ kapnak, akkor igen elkedvtelenednek...