Now Bone Calcium (120 tabletta)

now_bone_calcium_1200.jpg

A MCH a kálciumnak az a természetes formája, mely a csontszövetben is megtalálható.

30 adag/kiszerelés (4 tabletta/adag)
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
now_bone_calcium_1200.jpg

4 480 Ft -16% 3 780 Ft

Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Hidroxiapatit (MCH)
Tökéletes hasznosulás

A Bone Calcium egy egyedülálló kálciumban gazdag, magas kollagéntartalmú mikrokristályos hidroxiapatit (MCH) formula. A MCH a kálciumnak az a természetes formája, mely a csontszövetben is megtalálható. Biztosítja azokat a szerves és szervetlen alkotórészeket, melyek a csontvázat építik, így D-vitamint, és egyéb nyomelemeket, melyek segítik a kálcium felszívódását.

Adagolás:

Fogyassz napi 4 tabletta BONE CALCIUM-t 1-2 részre elosztva.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
D-vitamin
200 mcg
50%
 
Kalcium
1000 mg
100%
 
Foszfor
500
50%
 
Magnesium
500 mg
125%
 
Zinc
15
100%
 
Réz
2 mcg
100%
 
Mangán
7 mg
350%
 
Bór
3 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Now Bone Calcium (120 tabletta) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
idoskori_edzes_1.jpg Minden amit a senior edzésről akartál tudni, csak sohasem merted megkérdezni

Többször említettük egy-egy rövidebb írásban, hogy mennyire jótékony hatású, ha nem hagyjuk abba az edzést még akkor is ha már jobban benne vagyunk a korban. A rendszeres edzés hatására sokkal tovább őrizhetjük meg az erőszintünket és élhetünk egy minőségibb életet. Mostani írásunkban mélyrehatóbban igyekeztünk összefoglalni, hogy milyen elveket is kellene szem előtt tartani. Az alábbiakban részletesen fogunk beszélni az elvekről, amiket be kell tartani, illetve a táplálék kiegészítésről. Ki tudja, talán éppen ennek a cikknek a hatására tudod majd rávenni apukádat, hogy együtt járjatok gyúrni!

coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.