NVE Stacker2 Stinger Energy Shot (60 ml) (1 flakon)

nve_stacker_2_stinger_shot_60_ml.jpg

Stinger Energy Shot - stimuláns felesleges cukrok nélkül, koncentrált formában, amely gyors energiát és mentális fókuszt biztosít.

1 adag/kiszerelés (1 ampulla/adag)
narancs.jpg
Narancs
700 Ft -15% 595 Ft
Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Stinger Energy Shot - stimuláns felesleges cukrok nélkül, koncentrált formában, amely gyors energiát és mentális fókuszt biztosít. Könnyen hordozható palack, amely nem igényel hűtést, az energiaszintet észlelhetően és gyorsan növeli, a hatást a hozzáadott enzimek fokozzák. 


60ml = 1 flakon tartalma

3,5g szénhidrát
100mg vitamin C 
20mg niacin
40mg vitamin B6
400mg folsav
500mcg B12vitamin
10mg nátrium
172mg taurin
150mg koffein

Adagolás:
15-30 perccel edzés előtt, vagy energia és éberség növelésének igénye esetén
összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Energia
60 kJ
 
 
Szénhidrát
3,5 g
1%
 
Cukor
0 g
 
 
Kalória
14 kcal
 
 
Zsír
0 g
 
 
Fehérje
0 g
 
 
0,01 g
0,1%
 
C-vitamin
100 mg
125%
 
B3-vitamin
20 mg
125%
 
B6-vitamin
40 mg
2860%
 
Folsav
400 mcg
200%
 
B12-vitamin
500 mcg
20000%
 
Nátrium
10 mg
 
 
Taurine
172 mg
 
 
Koffein
150 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem NVE Stacker2 Stinger Energy Shot (60 ml) (1 flakon) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
sportorak_1_1.jpg Sportóra kisokos 1. rész

Manapság az egyik legkelendőbb kiegészítő a sportóra lett a fizikai edzést végzők körében. Míg húsz évvel ezelőtt volt két-három gyártó a piacon nagyon szűk termékportfólióval, mostanra már a néhány ezer forintos távol-keleti gagyitól a félmilliós precíziós mérnöki műremekig mindent megtalálunk. Annyi a funkció, hogy sokan csak pislognak amikor megveszik az elsők órájukat. Még ennél is többen vannak, akik egyszerűen szégyellik beismerni, hogy nem igazodnak ki rajta. Úgy gondoltuk itt az ideje, hogy ezeket bemutassuk, mivel meggyőződésünk, hogy egy roppant hasznos eszközökről van szó és ha adekvát mód tudjuk kezelni, akkor az edzéseinket tudatosabb szintre emelhetjük. Elsőként ismerjük meg a sportórák legfontosabb funkcióját a pulzus mérést!

hict_1.jpg Ismerd meg a HICT módszert

Ismerd meg a HICT-et, azt az edzésmódszert, ami elmossa a határokat a kardió és a súlyzós edzés között! A HICT azt ígéri, hogy végig az anaerob küszöb felett dolgozol, de sokkal durvábban, mint azt a korábbi magas intenzitású edzések során megtapasztalhattad. Tényleg hatékony lehet? Vajon valóban van-e új a nap alatt és tényleg mást takar-e ez a módszer és nem csak egy átnevezett HIIT?

hosszu_pihenoido_2.jpg Növekedj úgy, hogy kevésbé fájjon másnap

Azt már régóta tudjuk, hogy a különféle hosszú pihenőidők a sorozatok közt kihatnak az edzésmunkád eredményességére és befolyásolják, hogy inkább erőt, vagy inkább állóképességet fejlesztesz az edzés során. Most már az is bizonyosodni látszik, hogy az edzést követő izomlázra is más hatással vannak, mint azt korábban hittük. Rövidebb izomláz, gyorsabb regenerálódás, azaz hamarabb fogsz készen állni az újabb megmérettetésre!

boseges_reggeli_2.jpg A bajnokok reggelije

Bizonyára számtalan alkalommal hallottad már az elcsépelt frázist, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése. Ami azt illeti úgy tűnik, még most 2021-ben is helytálló az állítás nem csak egy üres közhely. Mostani cikkünkben a frissebb kutatások közt szemezgettünk, hogy utánajárjunk miért kellene odafigyelni fokozottan arra, hogy úgy indítsd a reggelt kiváltképp akkor, ha nem "csak" egészséges, hanem eredményes sportoló is szeretnél lenni.