mutant_rehab_1280.jpg

MUTANT REHAB - védi az izomzatot és az ízületeket.

16 adag/kiszerelés (80 g/adag)
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
gyumolcspuncs.jpg
Gyümölcspuncs
12 080 Ft -15% 10 280 Ft
Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

A testépítők jól tudják, hogy az edzés utáni időszakban az izmok megfelelő tápanyaggal való ellátása a legfontosabb feladat. Megfelelő tápanyagok nélkül az izmok és ízületek sérülései az edzés közben fellépő terhelé következtében nem regenerálódnak. Mi több, az intenzív edzés növeli a katabolikus (romboló hatású) hormonok szintjét is. A Mutant REHAB ® támogatja az inzulin stimulációt, amely gátolja a katabolikus hormonok felszabadulását, így védi az izomzatot. A MUTANT REHAB ® pontosan azt nyújtja a szervezetnek, amire annak szüksége van edzés után, mert támogatja az ízületek épségét és óvja az izmokat a lebomlástól.

Adagolás: 

2 adagolókanál  (80 gr) 3dl vízben feloldva - fogyassza azonnal edzés után.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Kalória
290 kcal
 
 
Szénhidrát
54 g
18%
 
Rost
0 g
 
 
Cukor
0 g
 
 
Fehérje
18 g
 
 
B3-vitamin
15 mg
75%
 
Nátrium
80 mg
3%
 
Kálium
50 mg
1%
 
C-vitamin
180 mg
300%
 
Kalcium
600 mg
60%
 
Magnesium
360 mg
90%
 
Fuel Tank Replenishment Blend (Maltodextrin, (Glucose Polymers), Waxy Maize Starch, D-Ribose, Cinnamon Bark Extract )
48 mg
 
 
Volumizing/Anti-Catabolic/EAA Amino Blend (L-Glutamine, Taurine, L-Threonine, Glycine, L-Aspartic Acid, L-Arginine, L-Ornithine, L-Tyrosine, L-Lysine, L-Phenylalanine, L-Methionine, Whey Protein Isolate, L-Cysteine, L-Alanyl L-Glutamine )
10,2 g
 
 
2:1:1 BCAA Blend (L-Leucine, L-Valine, L-Isoleucine)
8,1 g
 
 
Creatine Volumization Blend (Micronized Creatine Monohydrate, Creatine MagnaPower® , (Patented Creatine-Magnesium Chelate))
4,1 g
 
 
Joint and Bone Health Blend (Glucosamine Sulfate, Calcium Carbonate, Ascorbic Acid (Vitamin C), Soy Lecithin, (Phosphatidylserine, & Phosphatidylcholine Source), Magnesium Glycerophosphate, Bromelain, Piperine 95%, Calcium Citrate, Cayenne, Turmeric)
3,4 g
 
 
Electrolyte Blend (Magnesium Oxide, Calcium Lactate, Sodium Chloride, Sodium Citrate, Potassium Citrate )
779 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Mutant Rehab (1280 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
1200_kalorias_etrend_1.jpg 1200 kalóriás étrend - ajánlott-e egyáltalán valakinek?

Ha rákeresel, akkor láthatod: az internet tele van 1200 kalóriás - vagy még annál is kevesebb tápértékű étrendekkel. A kevés napi koszt természetesen hatalmas ígéretekkel, mínusz kilókkal és centikkel kecsegtet... de vajon tényleg megéri bárkinek is ilyen étrendet követni?

szenhidratmentes_brownie_1.jpg Szénhidrátmentes brownie, fitt fagyival - diétamámor villámgyorsan!

Nagyon sok diéta épül a szénhidrátok korlátozására - így a régi, durván csokis kedvenceink eliminálására is. Ezt a diétás brownie-t azonban lelkiismeret-furdalás nélkül fogyaszthatja mindenki - beleértve a cukorbetegeket / ketogén diétázókat / Atkins étrendet folytatókat is. Egy szelet szénhidráttartalma csupán 2,1 g!

genetika_kerek_fenek_1.jpg Valóban a genetika határozza meg, hogy mennyire kerek a feneked?

A genetika egy népszerű kifogás, ha nem tudjuk elérni az álomalakot. Hányszor rejtőztünk már e mögé, nemde? De most nézzük meg, hogy mit befolyásol valóban a genetika, és mit nem - a kerek hátsóra kiélezve kifejezetten!

sos_reggeli_tippek_2.jpg Sós reggeli tippek - ha unod a zabkásád!

Nem is tudom, meg lehet-e unni, hiszen annyiféle mód, annyi ízzel, fehérjével variálhatjuk… de jó, hát vegyük azt, hogy ráuntunk és édes helyett valami sós-rágható élmények után vágyunk.