Muscletech Vitakic Hardcore (150 kapszula)

muscletech_vitakic_hc_150.jpg

Az Anabolic VITAKIC több mint 100 mikrotápanyag, antioxidáns, aminosav, koenzim, nyomelem és vitamin egyedülálló keveréke, egy új standard a testépítő multivitaminok területén.

30 adag/kiszerelés (5 kapszula/adag)
muscletech_vitakic_hc_150.jpg

10 880 Ft -17% 9 080 Ft

Inaktív

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

Egy izmos test építése sok szempontból hasonló egy ház építéséhez. Mindkettő az alapokkal kezdődik. Ha gránit kemény izmokkal akarod beborítani tested, akkor gondoskodnod kell minden alapvető tápanyag iránti igény kielégítéséről. A legtöbbünk számára ez nagy mennyiségű extra-magas minőségű fehérjét és szénhidrátot jelent, esszenciális zsírsavakkal kiegészítve. Az alapok azonban mélyebbre vezetnek! Az alapok egy a mikor-tápanyagok tökéletes kombinációját adó multivitamin komplexszel kezdődnek.

Számtalan testépítő becsüli alá e tápanyagok fontosságát, e kiegészítők anabolikus és izomépítő hatását. Túl egyszerű és túl magától értetődő ahhoz, hogy felkapjuk a fejünket...ám legalább ennyire alapvető!

Ez az amit az Anabolic VITAKIC biztosít...ám ennél sokkal többet is tehet érted!

Az Anabolic VITAKIC nem egy újabb multivitamin és ásványi-anyag formula, hanem a tökéletes testépítő multivitamin és mikro-tápanyag komplex! A legfontosabb esszenciális és anabolikus izomépítő hatóanyagok precíz nanopartikulált mátrixa. Nem csupán tökéletesen lefedi a mikrotápany szükségleted, de kőkemény izmok építésére kényszeríti tested, méghozzá rekord sebességgel!

Tudod, hogy egy jó multivitamin kiegészítő napi szintű alkalmazására mindenkinek szüksége van. De a testépítés egy egészen más történet! Ezért alkottuk meg az Anabolic VITAKIC-t! Egyedülálló hatóanyag-komplexe speciálisan testépítők számára került kifejlesztésre. A VITAKIC biztosít minden olyan mikro-tápanyagot, mely szervezeted optimális működéséhez szükséges. Kulcsösszetevői segítenek a szabadgyökök semlegesítésében, az oxidatív-stressz csökkentésében. Emellett pedig olyan összetevők teszik tökéletessé, melyek beindítják és mozgásban tartják az izomépítés gépezetét, megteremtik azt a tökéletes anabolikus környezetet ami céljaid eléréséhez szükséges!

Az Anabolic VITAKIC egyszerre fedezi a mikro-tápanyagok iránti szükségleted és látja el tested olyan összetevőkkel, melyek folyamatos izomnövekedést garantálnak.

Az Anabolic VITAKIC több mint 100 mikro-tápanyag, antioxidáns, aminosav, koenzim, nyomelem és vitamin egyedülálló keveréke, egy felsőbbrendű formula, egy új standard a testépítő multivitaminok területén.

Olyan IFBB profi testépítők döntöttek az Anabolic VITAKIC mellett, mint Jay Cutler, Dexter Jackson és David Henry!

A TESTÉPÍTÉS TUDOMÁNY MINDÖRÖKRE MEGVÁLTOZOTT!

Hosszú évek kutató munkája, klinikai fejlesztések és tesztelések sora, a legfejlettebb technológia és hatóanyagok kombinációjaként végül megszületett a világ első számú mikro-tápanyag komplexe!

Ha gyorsabb növekedést, hatékonyabb edzéseket és nagyobb teljesítményt akarsz akkor nem csupán egy multivitamin készítményre van szükséged, hanem egy felsőbbrendű speciálisan a testépítő szervezetre adaptált formulára, a tökéletes mikro-tápanyag komplexre - Ez az Anabolic VITAKIC!

Mint hardcore testépítő nap, mint nap a határokat feszegeted! Minden lehetséges eszközt felhasználsz, hogy nagyobbá és erősebbé válj! Úgy edzel, mint egy démon, miközben sok száz gramm proteinnel táplálod a fejlődés tüzét. De a fejlődésed messze elmarad attól amilyen lehetne...amilyen lehetnél. Tudni akarod miért?

A válasz egyszerű: a tested biokémiai folyamatai nem a maximumon pörögnek!

Eltérő felépítésük és funkciójuk nyomán, a különböző mikro-tápanyagok nélkülözhetetlen elemek a szervezet optimális működéséhez és a maximális teljesítményhez. Természetesen a MuscleTech kutatói tudják ezt! E probléma orvoslására alkották meg az Anabolic VITAKIC-t, több mint 100 mikro-tápanyag, antioxidáns, aminosav, koenzim, nyomelem és vitamin egyedülálló keverékét. Egy olyan speciális mikro-tápanyag komplexet mely maximális fordulatszámra kapcsolja az anabolizmus gépezetét! Nem csupán fedezi a szervezet mikro-tápanyag szükségletét és megadja mindazt, ami nélkülözhetetlen a tested optimális működéséhez, de speciális hatóanyagmátrixa e folyamatot a létező hatékonyabbá teszi!

Az Anabolic VITAKIC-t 7 szabadalommal védett keverék és egy speciális gyógyszerészeti transzport technológia teszi a Világ Elsőszámú Izomépítő Mikro-tápanyag Komplexévé!

A táplék-kiegészítő ipar vezető kutatói hosszú éveken át vizsgálták az Anabolic VITAKIC kulcsösszetevőinek hatékonyságát. A MuscleTech laboratóriumaiban tesztelések és klinikai vizsgálatok sorát folytatták le és elemezték ki, hogy egy megdönthetetlen kiegészítőt alkossanak, egy új standardot állítsanak fel.

E fejlesztés eredménye lett az Anabolic VITAKIC, egy olyan forradalmi áttörés, ami átírja a testépítés jövőjét.

Gyakran feltett kérdések

Mi az az Anabolic VITAKIC?

Anabolic VITAKIC egy egyedülálló innovatív fejlesztés, a tökéletes testépítő multivitamin, mely nem csupán tökéletesen lefedi a mikrotápany szükségleted, de kőkemény izmok építésére kényszeríti tested, méghozzá rekord sebességgel! 7 szabadalommal védett keverék és egy speciális gyógyszerészeti transzport technológia teszi a Világ Elsőszámú Izomépítő Mikro-tápanyag Komplexévé!

Mi van az Anabolic VITAKIC-ben?

Az Anabolic VITAKIC-t, több mint 100 mikro-tápanyag, antioxidáns, aminosav, koenzim, nyomelem és vitamin egyedülálló keveréke.

Egy olyan speciális mikro-tápanyag komplexet mely maximális fordulatszámra kapcsolja és folyamatosan mozgásban tartja az anabolizmus gépezetét!

Alkalmaz az Anabolic VITAKIC bármiféle transzport technológiát?

Igen. Az Anabolic VITAKIC-t egy speciális gyógyszerészeti transzport technológia teszi tökéletessé. A nanopartikuláció egy olyan technológiai eljárás, melynek során az átlagos részecskeméretet mikroszkópikus méretűre csökkentjük, a tökéletes oldhatóság és felszívódás érdekében. A Team MuscleTech kutatói a terület vezető szakembereivel dolgoztak együtt az elérhető legoptimálisabb részecskeméret és a létező legtökéletesebb felszívódású formula kifejlesztése érdekében. Az eredmény több mint 8,800 százalékkal kisebb az átlagos részecske méret, mely garantálja az azonnali felszívódást és tökéletes hasznosulást.

Adagolás:

Fogyassz napi 1 adag (5 kapszula) Anabolic VITAKIC-t, lehetőség szerint a reggeli étkezéssel.

Ne fogyassz napi 5 kapszulánál többet 24 órán belül, és figyelmesen olvasd el a termék tájékoztatót a használat megkezdése előtt!

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
E-vitamin
200
667%
 
K-vitamin
80
100%
 
B1-vitamin (Tiamin)
78 mg
5200%
 
Riboflavin
78 mg
4588%
 
B3-vitamin
82 mg
410%
 
B6-vitamin
100
5000%
 
Folsav
400
100%
 
B12-vitamin
100
1666%
 
B7-vitamin
400 µg
133%
 
Pantothenic Acid
78 mg
780%
 
Kalcium
250 mg
25%
 
Vas
18
100%
 
Jód
150
100%
 
Magnesium
150 mg
38%
 
Zinc
25
167%
 
Szelén
300
429%
 
Réz
3 mcg
150%
 
Mangán
5 mg
250%
 
Króm
150
125%
 
Kálium
210 mg
6%
 
Anabolic Vitakic Serving Dose
8156 mg
*%
 
Acti Cell
3022 mg
*%
 
Anabolic Catalyst
 
 
 
Creatine
 
 
 
Alpha Lipoic Acid (ALA)
 
 
 
L-Glutamine
 
 
 
Beta-Alanine
 
 
 
Polygonum Cuspidatum
 
 
 
L-Arginine
 
 
 
Creatine
 
 
 
L-Alpha Glyceryl Phosphoryl Choline
 
 
 
Idebenone
 
 
 
L-Carnosine
 
 
 
L-Arginine
 
 
 
L-Glutamine
 
 
 
Vita-Muscle
 
 
 
D-Myo-Inositol
 
 
 
Ginkgo Biloba
 
 
 
Eperfa
 
 
 
L-Glutamic Acid
 
 
 
PABA
 
 
 
Cápaporc
 
 
 
Betaine
 
 
 
Papain
 
 
 
Green Tea
 
 
 
Napraforgó olaj
 
 
 
Vitis Vinifera
 
 
 
Wheatgrass Powder
 
 
 
Yerba Mate
 
 
 
Fehér fűzfa
 
 
 
Kolin
 
 
 
Likopin
 
 
 
Theobroma
 
 
 
Coffea Arabica
 
 
 
Haematococcus Pluvialis
 
 
 
Fekete tea
 
 
 
Fehér Tea
 
 
 
Kalcium
 
 
 
Dill Extract
 
 
 
Ginger
 
 
 
Áfonya
 
 
 
Fekete áfonya
 
 
 
Földi szeder
 
 
 
Acai
 
 
 
Reishi
 
 
 
Griffonia Simplicifolia
 
 
 
Shiitake
 
 
 
Cordyceps Sinensis
 
 
 
Agaricus Blazei Murril
 
 
 
Coenzyme Q10
 
 
 
Phosphatidylcholine
 
 
 
Pepsin
 
 
 
Pancreatin
 
 
 
Lutein
 
 
 
Zeaxanthin
 
 
 
Piridoxin
 
 
 
Rhodiola
 
 
 
Astragalus
 
 
 
Eleuthero
 
 
 
Ginseng
 
 
 
Han Fang Ji
 
 
 
Epimedium
 
 
 
Echinacea
 
 
 
Dong Quai
 
 
 
Essential Growth
 
 
 
L-Leucine
 
 
 
L-Lysine
 
 
 
Taurine
 
 
 
L-Valine
 
 
 
L-Phenylalanine
 
 
 
L-Threonine
 
 
 
L-Arginine
 
 
 
L-Tyrosine
 
 
 
Inosine
 
 
 
Taurine
 
 
 
L-Methionine
 
 
 
L-Isoleucine
 
 
 
L-Histidine
 
 
 
L-Ornithine
 
 
 
N-Acetyl
 
 
 
Trans-Ferulic Acid
 
 
 
Myricetin
 
 
 
Phosphatidylserine
 
 
 
A-vitamin
9900
198%
 
C-vitamin
500
833%
 
D-vitamin
700 mcg
175%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Muscletech Vitakic Hardcore (150 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Szia!
Olyan kérdésem van ,hogy én a tej származékokra és a tojás fehérjére allergiás vagyok! Ezek után én szedhetném-e ezt a csomagot? A másik pedig ,hogy milyen izomnövelő szereket tudnál az én helyzetembe ajánlani?
Előre is köszönöm :)
Nemzeti Péter | 2011-12-26 01:25:09
Szia! Ha jól értelmeztem akkor csak bizonyos fehérjékre vagy érzékeny, nem teljes protein intoleráns tüneteid vannak. Fogyaszthatod elviekben a terméket, mert bár tartalmaz aminosavakat, de a fehérjék meghatározott sorrendű aminosavakból állnak abból a 20 fajta aminosavból kombinálódik ki az óvatos becslések szerinti 30 ezer fajta fehérje ami az élőlényekben előfordul. Próbálkozhatsz szója fehérjével vagy aminosavakkal mint izomépítő kiegészítőkkel, illetve bár Európában még nem nagyon kapni, de Amerikában már árulnak rizs proteint. Ha lesz Európában, akkor nálunk is tutira lesz majd, addig marad a szója!
FitbuilderTeam | 2011-12-26 06:31:35
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.