Muscletech Pro Series Creacore Creatine (259 g)

muscletech_pro_series_creacore_creatine_259g.jpg

Ultrakoncentrált kreatin klinikai mennyiségben

120 adag/kiszerelés (2 g/adag)
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
8 280 Ft -10% 7 480 Ft
bpi_best_creatine_300.jpg
BPI Best Creatine (300 g)
5 980 Ft -17% 4 980 Ft
hi_tec_beta_bolic_500g.jpg
Hi Tec Beta Bolic (500 g)
gyumolcspuncs.jpg
Gyümölcspuncs
9 880 Ft -15% 8 380 Ft
Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
A MuscleTech® Pro Series CreaCore® ultrakoncentrált kreatin klinikai mennyiségben: egy adagja kétszer annyi kreatint tartalmaz, mint bármely hasonló termék. Többféle kreatinforrásból készül. Szemben a versenytársak “mikro-dózisú” termékeivel két adag CreaCore® fogyasztása klinikailag bizonyítottan feltölti az izmokat kreatinnal, melynek eredményeképpen nő az izom mérete, ereje és teljesítménye.

Adagolás:
Keverj el két adagolókanálnyit 240ml vízben és fogyaszd edzés után azonnal.
összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Kalória
0
 
 
Szénhidrát
0 g
 
 
Cukor
0 g
 
 
Creatine
750 mg
 
 
Creatine
750 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Muscletech Pro Series Creacore Creatine (259 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.