Muscletech Leukic Pro Series (180 kapszula)

muscletech_leukic_hardcore_pro_1800.jpg

A LEUKIC Pro Series egy leucin alapú, megadózisú anabolikus aktivátor, a legfrissebb klinikai kutatások eredménye!

45 adag/kiszerelés (4 kapszula/adag)
muscletech_leukic_hardcore_pro_1800.jpg

18 080 Ft -10% 16 280 Ft

Inaktív

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

A LEUKIC Pro Series egy leucin alapú, megadózisú anabolikus aktivátor, a legfrissebb klinikai kutatások eredménye! A LEUKIC Pro Series aktiválja az anabolikus jelátviteli útvonalakat és fokozza az edzés-indukált növekedési hormon szekréciót. Egy kapcsolódó klinikai kutatás adatai szerint a LEUKIC Pro Series egy kulcsösszetevőjét fogyasztó alanyok növekedési hormon szintje 106 százalékkal emelkedett meg, a bázisszinthez képest! Ha pedig, ez nem lenne elég, a LEUKIC Hardcore kulcskomplexe beindítja az izomépítés gépezetét az anabolikus jelátvitel p70(s6k) és 4E-BP1 komponensének foszforilációja útján. Egy e területet vizsgáló klinikai vizsgálat során, azon alanyok izomrostjaiban, akik a LEUKIC Hardcore kulcsösszetevőjét fogyasztották 350 százalékkal nagyobb anabolikus szignál-aktivációt mértek, mint a placebót fogyasztó alanyok esetén! Ebben a pillanatban tested a következő három állapot egyikáben van: anabolikus izomépítő állapot, katabolikus állapot és semleges állapot. Egy testépítő számára ezek közül csakis egyetlen állapot fogadható el: az anabolikus! Ha a tested anabolikus állapotban tartod, akkor nem lesz más választása, mint gránitkemény izmokat építeni. Még a leggyötrelmesebb edzések és mértani pontosságú diéta sem segíthet, ha a tested nincs anabolikus állapotban. Most már tudod, hogy mindez csak rajtad áll! Hagyd, hogy a LEUKIC Pro Series garantálja a fejlődésed! A LEUKIC Pro Series kulcsösszetevőinek hatékonysága az anabolikus jelátvitel p70(s6k) és 4E-BP1 komponensének foszforilációjában a legnevesebb tudományos szaklapokban publikált kutatások által bizonyított! Mi több a LEUKIC egy kulcsösszetevője 106 százalékkal fokozza a az edzés-indukált növekedési hormon elválasztást! A LEUKIC Pro Series azonban még tovább megy... Egy tudományos szaklapban megjelent kutatás során 10 edzett férfi a LEUKIC Pro Series kulcsösszetevőjét fogyasztotta. A vizsgálat eredményei szerint csupán 21 nap alatt jelentős növekedést regisztráltak az NR3C4 anabolikus receptor sűrűségében, ami jelentősen megnövekedett tesztoszteron felvételt jelentett! A LEUKIC Pro Series a legfejlettebb legális anabolikum, az izomépítés következő generációja! Adagolás: Fogyassz 1 adag (4 kapszula) LEUKIC Hardcore-t közvetlenül edzés előtt, pihenőnapokon ébredés után azonnal. Az extrém eredmények érdekében a dózis napi kétszer 4 kapszulára növelhető!

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Zinc
15
100%
 
Leukic® Pro Series™
 
 
 
L-Leucine
 
 
 
L-Carnitine
 
 
 
Melatonin
 
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Muscletech Leukic Pro Series (180 kapszula) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
bicepsz_fejlesztes_2.jpg Meglepő trükkök a bicepszed fejlesztéséhez

Le van maradva a karod? Vagy csak a fétised, hogy szeretnél még markánsabb bicepszet? Alig várod a kar-napod? Most ezzel az írással szeretnénk segíteni, hogy a jó úton haladj - és megosztani olyan NEM tipikus tanácsokat, amik valóban hasznosak, és talán Te sem gondoltál ilyen szemszögből rájuk!

reebok_nano_9_1.jpg EGY EDZŐCIPŐ MINDENEK FELETT: ITT A REEBOK NANO 9

Amikor CrossFit edzésre adod a fejed egy olyan területre tévedsz, ahol szinte kényszer a folyamatos fejlődés. Előbb utóbb eljutsz arra a szintre, hogy nem bírod nem komolyan venni, még nehezebbet akarsz emelni, még több burpeet csinálni és egyre jobban bírni az edzés végén a gyilkos WOD-okat. És persze jönnek szépen a kiegészítők, egy jó crossfit ruha, hosszú zokni és persze a cipő. A cipő, amivel gyorsabb lehetsz, biztosabban állsz a lábadon, javíthatod a technikád és hát persze legyünk őszinték, egy jó cipő ultra menő tud lenni.

nem_tudsz_huzodzkodni_1.jpg Nem tudsz húzódzkodni? Végezd addig ezeket a gyakorlatokat!

Ugye nem is kell mondani, hogy a húzódzkodás a hátedzés guggolása. Nélküle nincs is igazi latissimus... nem beszélve arról, hogy nemtől függetlenül menő, ha két karunkkal a magasba repítjük a testünket... és amilyen szép, annyira nehéz gyakorlat is, így sokan nem tudják érdemben beleilleszteni az edzéstervükbe. Emiatt persze nem az a terv, hogy ki is hagyjuk - hanem könnyített verziókkal, de beleillesztjük.

1200_kalorias_etrend_1.jpg 1200 kalóriás étrend - ajánlott-e egyáltalán valakinek?

Ha rákeresel, akkor láthatod: az internet tele van 1200 kalóriás - vagy még annál is kevesebb tápértékű étrendekkel. A kevés napi koszt természetesen hatalmas ígéretekkel, mínusz kilókkal és centikkel kecsegtet... de vajon tényleg megéri bárkinek is ilyen étrendet követni?