Muscletech Anabolic Halo Performance Series (1100 g)

muscletech_anabolic_halo_performance_series_1100.jpg

Az Anabolic Halo Performance Series a legkomplettebb és legfejlettebb edzés utáni formula, ami valaha is piacra került.

32 adag/kiszerelés (34 g/adag)

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Témák a termékkel kapcsolatban: Tömegnövelő edzés

Az Anabolic Halo Performance Series a legkomplettebb és legfejlettebb edzés utáni formula, ami valaha is piacra került! Hét szabadalommal védett keverék és három tudományosan továbbfejlesztett, forradalmian új kulcsösszetevővel olyan anabolizmusba taszítja a tested, ami még a képzeleted határait és szétfeszíti.

Már a legelső adag elfogyasztása után érezni fogod, ahogy a fagyos anabolizmus úrrá lesz a testeden! Készülj fel rá, hogy a folyamat megállíthatatlan!

Anabolic Halo Performance Series nyolc kritikus eleme:

Maximalizálja a szabad tesztoszteron felhasználást: Az Anabolic Halo Performance Series első eleme, így a több-utas növekedési ciklus azzal indul, hogy az anabolikusan aktív szabad tesztoszteront az izomsejtekhez pumpáljuk. Egy kapcsolódó klinikai kutatás során az Anabolic Halo Performance Series kulcsösszetevői drámai mértékben fokozták az edzések előtt mért androgén receptorok számát, alig 21 nap alatt! Az androgén receptorok azok a speciális kikötők, melyekhez a szabad tesztoszteron kötődni képes és melyeken keresztül beindítja az anabolikus folyamatokat. A szabad-tesztoszteron felhasználás ilyen fokú növelése instant erő- és izomnövekedést generál!

Optimalizálja az inzulin működését: Az Anabolic Halo Performance Series második eleme szabályozza testünk legerőteljesebb anabolikus hormonjának, az inzulinnak a működését. Kritikus sejt-transzporterek aktiválásával, az inzulin az izomsejtekbe pumpálja a növekedéshez szükséges tápanyagokat!

Izomrost-keresztmetszet keresztmetszet növekedés: Az Anabolic Halo Performance Series harmadik eleme azonnali izomrost keresztmetszet növekedést produkál! Az Anabolic Halo Performance Series egy kulcsösszetevője egy klinikai vizsgálat során 16 hét alatt az izomrost-keresztmetszet terület 16,8 %-os növekedését eredményezett! A Medicine & Science in Sports & Exercise című szaklapban publikált kutatás során 22 férfit vizsgáltak, az alanyok az Anabolic Halo Performance Series egy kulcsösszetevőjét fogyasztva lényegesen nagyobb izomnövekedést produkáltak 12 hét alatt, mint a placebót fogyasztó társaik.

Fokozza az erőszintet: Az Anabolic Halo Performance Series negyedik eleme kulcsösszetevői instant erőnövekedést garantálnak. Egy klinikai kutatás során az Anabolic Halo egy kulcsösszetevőjét fogyasztó alanyok lényegesen nagyobb erőnövekedést produkáltak, mint a placebót fogyasztó csoport tagjai!

Kritikus miogén faktorok aktiválása: Az Anabolic Halo Performance Series ötödik eleme a miogén szabályozó faktorokat célozva fokozza az anabolikus választ. Egy kapcsolódó kutatás során a mátrix négy kulcsösszetevőjéből hármat fogyasztó alanyok szervezetéből izombiopszia segítségével vett mintában a miogenin és MRF-4 anabolikus faktorok szintje szignifikánsan magasabb volt, mint a placebót fogyasztó alanyok mintáiban!

Izomsejt expanzió: Az Anabolic Halo Performance Series hatodik eleme maximalizálja az izomsejt térfogatot, melynek nyomán fellépő sejtfalfeszülés a kapcsolódó kutatások szerint az izomnövekedés kiemelt ingere!

Izonsejt regeneráció: Az Anabolic Halo Performance Series hetedik eleme rekord sebességű sejtregenerációt garantál!

Micro-Diffuse technológia: A nyolcadik elem egy forradalmi mikro-partikulációs rendszer, melynek segítségével a részecskeméret mikron méretűre csökkenthető, így maximalizálható a kulcsösszetevők felszívódása és hasznosulása!

Adagolás:

Keverj el napi egyszer 1 adagolókanál port 1,5 dl vízben. A teljes eredmény eléréséhez edzésnapokon 2 adagolókanál 3 dl vízben elkeverve, fogyaszd azonnal edzés után. A megfelelő folyadék utánpótlásról gondoskodj használat közben.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
L-Glutamine
 
 
 
BCAA
2,5 g
 
 
Kalória
130 kcal
 
 
Szénhidrát
10 g
3%
 
Cukor
1 g
 
 
Rost
1 g
4%
 
Zsír
1 g
2%
 
Zsír
0,5
3%
 
Koleszterin
15 mg
5%
 
Fehérje
20 g
40%
 
C-vitamin
30 mg
50%
 
Kalcium
175 mg
18%
 
Magnesium
47,5 mg
12%
 
Nátrium
140 mg
6%
 
Kálium
27,5 mg
1%
 
L-Leucine
1,4 g
 
 
L-Valine
0,8 g
 
 
L-Isoleucine
0,8 g
 
 
ModCarb™
3 g
 
 
Muscle Growth And Recovery
 
 
 
Creatine
2,5 g
 
 
Tart Cherry
250 mg
 
 
Cell-Volumizing
 
 
 
Cell-Volumizing
1 g
 
 
Taurine
1 g
 
 
Glycine
0,8 g
 
 
Papain
25 mg
 
 
Amylase
25 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Muscletech Anabolic Halo Performance Series (1100 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.