Muscletech Amino Build (270 g)

muscletech_amino_build_270.jpg

FELSŐBBRENDŰ BCAA FORMULA, TÖBB MINT 40%-OS ERŐNÖVEKEDÉS, FOKOZOTT ÁLLÓKÉPESSÉG, SEJTVOLUMENIZÁCIÓ, A LEGJOBB ÍZŰ AMINOSAV FORMULA.

30 adag/kiszerelés (9 g/adag)

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

4g BCAA 2:1:1 arány
2g Leucin
1.25g Betain
0g cukor

FELSŐBBRENDŰ BCAA FORMULA

Az AMINO BUILD egy felsőbbrendű aminosav komplex, mely edzések előtt- közben vagy után fogyasztva, adagonként 8g 100% szabad formájú 2:1:1 arányú elágazó szánláncú aminosavval (BCAA) látja el izmaid!

TÖBB MINT 40%-OS ERŐNÖVEKEDÉS

Az AMINO BUILD minden egyes adagja 4 gramm leucint tartalmaz, mely egy kapcsolódó 12 hetes kutatásban az alanyok 5 ismétléses maximumát több mint 40%-kal fokozta!


FOKOZOTT IZOMÁLLÓKÉPESSÉG

Az AMINO BUILD adagonként 2.5 gramm betaint és 1 gramm taurint tartalmaz, mely hataóanyagok, a kapcsolódó kutatások adatai szerint rövidtávon fogyasztva is jelentős mértékben képesek javítani az állóképességet és csökkenteni a fizikai fáradtságérzetet.

SEJTVOLUMENIZÁCIÓ

Az AMINO BUILD megadózisú BCAA mátrixát egy speciális sejtvolumenizáló komplex teszi tökéletessé, mely taurint, L-glutamint, L-citrullin-malátot és L-alanint tartalmaz.

A LEGJOBB ÍZŰ AMINOSAV FORMULA

Az AMINO BUILD kifejlesztése során a MUSCLETECH szakemberei a piacon kapható legfinomabb aminosav formulát akarták megalkotni. Az eredmény egy észveszejtően finom, frissítő ízű ital lett, mely a legnépszerűbb üdítőkkel is felveszi a versenyt!

Adagolás:

Keverj el 1 adagolókanál AMINOBUILD-t 4-6 dl vízben és fogyaszd edzés előtt, edzés közben és/vagy edzés után!


Szeretnél még többet megtudni az aminosavakról? Most itt az alkalom!

Mi is konkrétan az a BCAA és miképp segíti az izomfejlődést? A válasz itt lesz!

Kardió éhgyomorra? A Muscletech Nitro Amino megvédi az izomszöveted! Részletek itt!

Sokat emlegettük az arginint! Itt még többet megtudhatsz az izomépítő hatásáról!

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
BCAA
 
 
 
L-Isoleucine
1000 mg
 
 
Fehérje
 
 
 
L-Valine
1000 mg
 
 
Szénhidrát
 
 
 
Cukor
0 g
 
 
Kalória
30 kcal
 
 
Szénhidrát
1 g
<1%
 
Nátrium
30 mg
1%
 
Kálium
18 mg
<1%
 
BCAA
 
 
 
L-Leucine
2000 mg
 
 
Taurine
500 mg
 
 
L-Glutamine
500 mg
 
 
Citrullin
500 mg
 
 
Alanine
500 mg
 
 
Betaine
1250 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Muscletech Amino Build (270 g) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
nem_tudsz_huzodzkodni_1.jpg Nem tudsz húzódzkodni? Végezd addig ezeket a gyakorlatokat!

Ugye nem is kell mondani, hogy a húzódzkodás a hátedzés guggolása. Nélküle nincs is igazi latissimus... nem beszélve arról, hogy nemtől függetlenül menő, ha két karunkkal a magasba repítjük a testünket... és amilyen szép, annyira nehéz gyakorlat is, így sokan nem tudják érdemben beleilleszteni az edzéstervükbe. Emiatt persze nem az a terv, hogy ki is hagyjuk - hanem könnyített verziókkal, de beleillesztjük.

1200_kalorias_etrend_1.jpg 1200 kalóriás étrend - ajánlott-e egyáltalán valakinek?

Ha rákeresel, akkor láthatod: az internet tele van 1200 kalóriás - vagy még annál is kevesebb tápértékű étrendekkel. A kevés napi koszt természetesen hatalmas ígéretekkel, mínusz kilókkal és centikkel kecsegtet... de vajon tényleg megéri bárkinek is ilyen étrendet követni?

szenhidratmentes_brownie_1.jpg Szénhidrátmentes brownie, fitt fagyival - diétamámor villámgyorsan!

Nagyon sok diéta épül a szénhidrátok korlátozására - így a régi, durván csokis kedvenceink eliminálására is. Ezt a diétás brownie-t azonban lelkiismeret-furdalás nélkül fogyaszthatja mindenki - beleértve a cukorbetegeket / ketogén diétázókat / Atkins étrendet folytatókat is. Egy szelet szénhidráttartalma csupán 2,1 g!

genetika_kerek_fenek_1.jpg Valóban a genetika határozza meg, hogy mennyire kerek a feneked?

A genetika egy népszerű kifogás, ha nem tudjuk elérni az álomalakot. Hányszor rejtőztünk már e mögé, nemde? De most nézzük meg, hogy mit befolyásol valóban a genetika, és mit nem - a kerek hátsóra kiélezve kifejezetten!