Muscletech 100% Ultra Pure Amino (324 tabletta)

muscletech_100_ultra_pure_amino_324.jpg

A 100% Ultra-Premium Amino egy egyedülállóan magas biológiai értékű aminosav formula, mely adagonként 7,000mg aminosavat tartalmaz, az esszenciális és nem esszenciális teljes spektrumával.

81 adag/kiszerelés (4 tabletta/adag)
muscletech_100_ultra_pure_amino_324.jpg

9 980 Ft -11% 8 880 Ft

Inaktív

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK

A 100% Ultra-Premium Amino egy egyedülállóan magas biológiai értékű aminosav formula, mely adagonként 7,000mg aminosavat tartalmaz, az esszenciális és nem esszenciális teljes spektrumával.

SZABAD FORMÁJÚ ÉS PEPTID KÖTÉSŰ AMINOSAVAK
Az Ultra-Premium Amino a szabad aminosavak és aminosav peptidek tudományosan adagolt keveréke, mely azonnali aminosav beáramlást biztosít és maximális formulatszámra kapcsolja a fehérjeszintézis gépezetet!

KÖNNYEN FOGYSZTHATÓ FORMULA
A 100% Ultra-Premium Amino minden egyes adagja 7,000mg aminosavat tartamaz, könnyen fogyasztható tabletta formájában, melyet bárhol és bármikor elfogyaszthatsz, hogy izmaid sose szenvedjenek hiányt a fejlődéshez és növekedéshez szükséges aminosavakban!

Adagolás:

Fogyassz 4 kapszula 100% Ultra-Premium Amino-t napi 2 alkalommal, edzések előtt, edzések után és/vagy étkezések között.

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
Fehérje
7 g
14%
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Muscletech 100% Ultra Pure Amino (324 tabletta) termékről.

Kérdések, vélemények
Nav.fittrainer
coronavirus_1.jpg Koronavírus gondolatok.

Mi lesz velünk, mi lesz veletek, egyáltalán, mennyire változik meg az életünk a koronavírus hatására?

tavaszi_faradtsag.jpg Támadjunk vitaminokkal a tavaszi fáradtság ellen!

A hosszú téli hónapok a legtöbb esetben teljesen lemerítik a vitamin raktárainkat. A szürke borongós napok, a kelleténél több megfázás rendesen meg tudja viselni a szervezetet. Ezért érdemes feltöltenünk a szervezetünket a legfontosabb vitaminokkal, amelyek ebben az időszakban feltétlenül szükségesek ahhoz, hogy a hosszú téli napok után újra energikusak és életvidámak lehessünk.

5_bicepsz_gyakorlat_2.jpg 5 kihagyhatatlan gyakorlat, ami nem hiányozhat a bicepsz edzésedből

A kar edzése sokatoknál fontos momentum az edzésben. Ahogy a csajoknál a kerekedő fenék, úgy a srácoknál a kerekedő bicepsz szokott az egyik cél lenni – most pedig pár tippel segítünk, hogy könnyebben építs izmot erre a területre.

1500_kalorias_etrend_1.jpg 1500 kalóriás diétás étrend - átmeneti böjtölőknek

Az átmeneti böjt (IF- intermittent fasting) manapság roppant népszerű diéta, így ehhez írtunk egy könnyen tartható mintát.