Musclepharm Carnitine Core (450 ml)

musclepharm_liquid_carnitine_core.jpg

A Carnitine Core nemcsak a zsírégetést segíti elő, hanem energiává is alakítja azt. A test így pontosan akkor jut energiához, amikor arra legnagyobb szüksége van. A hozzáadott málna ketonok tovább fokozzák az elérhető energia mennyiségét, ami egy lépéssel közelebb visz a kitűzött sportcélhoz.

30 adag/kiszerelés (15 ml/adag)
Jelenleg a termék: Nem rendelhető
Helyette a következő termékeket ajánljuk:
citrom.jpg
Citrom
5 180 Ft -15% 4 380 Ft
Nem rendelhető

MOST 15 000 FT FELETT INGYEN KIVISSZÜK
Más kiszerelést szeretnék

A Carnitine Core nemcsak a zsírégetést segíti elő, hanem energiává is alakítja azt. A test így pontosan akkor jut energiához, amikor arra legnagyobb szüksége van. A hozzáadott málna ketonok tovább fokozzák az elérhető energia mennyiségét, ami egy lépéssel közelebb visz a kitűzött sportcélhoz.

4 KARNITIN FORMA + RASPBERRY KETONES

L-Carnitine

Természetben előforduló aminosav, amely kulcsszerepet játszik a zsír anyagcseréjében. Pozitívan befolyásolja a test általános egészségi állapotát, növeli a rendelkezésre álló energiát, felszabadítja a test által elraktározott zsírokat (trigliceridek) véráramba juttatva azokat, aho ezután energiaforrásként használódnak fel. 


N-Acetyl-L-Carnitine

Az L-karnitin észterezett, magas hatékonyságú formája.
L-Carnitine-L Tartrate
Napjainkban az LCLT a karnitin egyik legnépszerűbb formája, sokoldalúan felhazsnálható. Segíti a karcsú test megőrzését, támogatja az izomépülést. 

Propionyl-L-Carnitine
Esterifikált karnitin, klinikailag igazoltan növeli a teljesítményt és pozitív hatást gyakorol az egészségre.

Raspberry Ketones (Razberi-K®)

Számos bioaktív komponense támogtja az egészséget, megkönnyíti a termogenézist és a zsírok oxidálást. 


Adagolás:

15ml reggel éhgyomorra és 15ml 30 perccel testmozgás előtt

 

összetevő
adagonként tartalmaz
RDA %
 
L-carnitine
1000 mg
 
 
Tájékoztatás: Ha terhes vagy, szoptatsz, beteg vagy, esetleg gyógyszereket szedsz, konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt bármiféle étrend- kiegészítőt alkalmaznál! Egyetlen általunk értékesített termék sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist és az esetleges gyógyszeres kezelést!Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, így nem rendelkeznek hivatalos szakhatósági igazolással (OGYI) azok gyógyhatásának tekintetében. Nem helyettesítik a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyítására vagy megelőzésére. A termékek ismertetőjében leírtak csupán a gyártó által adott információkon alapulnak és tájékoztató jellegűek, valamint az adott témában közzétett publikációkból származó idézetek.

Felteszem a kérdésem, elmondom a véleményem Musclepharm Carnitine Core (450 ml) termékről.

Kérdések, vélemények
Liquid carnitine témában keresem a legjobb terméket.\r\nSegítséged Köszönöm!
Tamási László | 2014-10-28 02:47:55
Az L-Carnitine kiválasztásánál érdemes figyelembe venni a hatóanyagtartalmat, a Carnitine típusát, illetve azt, hogy van-e más szinergikus hatást (azaz egymás hatását felerősítő) hatóanyag a flakonban. Például az N-Acetyl-L-Carnitine
 egy hatékonyabb formula, így olyan terméket választanék, mely ezt mindenképp tartalmazza - például a Musclepharm Carnitine Core, melyben még hozzáadott málna ketonok tovább fokozzák az elérhető energia mennyiségét!
FitbuilderTeam | 2014-10-29 11:32:44
Nav.fittrainer
1300kcal_dieta_1.jpg Ünnepek utáni mentőöv: gyors 1300 kalóriás diétás étrend!

Az ünnepi dőzsölésbe sokan belecsúszunk… és mivel nem lehetett visszautasítani a nagyi bejglijét és a töltött káposztát is zserbóval kísértük le… gyors mentőövre lehet szükségünk.

genetika_kerek_fenek_1.jpg Valóban a genetika határozza meg, hogy mennyire kerek a feneked?

A genetika egy népszerű kifogás, ha nem tudjuk elérni az álomalakot. Hányszor rejtőztünk már e mögé, nemde? De most nézzük meg, hogy mit befolyásol valóban a genetika, és mit nem - a kerek hátsóra kiélezve kifejezetten!

sos_reggeli_tippek_2.jpg Sós reggeli tippek - ha unod a zabkásád!

Nem is tudom, meg lehet-e unni, hiszen annyiféle mód, annyi ízzel, fehérjével variálhatjuk… de jó, hát vegyük azt, hogy ráuntunk és édes helyett valami sós-rágható élmények után vágyunk.

termeszetes_tesztoszteron_fokozas_1.jpg Hogyan növeld természetes módon a tesztoszteron szinted?

A tesztoszteron növelés mindig is népszerű téma a férfiak körében: hiszen az optimális tesztoszteron szint összekapcsolódik minden olyan maszkulin jeggyel, amit akarunk: erő, izom, szexuális energia.